Tikkaaaammm neden kustun nolduSana küstüm.
Dün düğün nerde dedim cevap vermedin.Tikkaaaammm neden kustun noldu
Waaaoooww cok guzelmis tikka kacrma bence illaki giyersn bi yerde.. Kiz senin agrn hala gecmedmi ki niye doktora gittn snKızlar şu ayakkabıya bayıldım ya, alsam mı diye karar veremedim, nerede neyle giyeceğim bilemedim.
Ne zaman kiz valla gormedim gorsem yazmammi hic ask olsn kesin bdv deyimdir he. Eskisehrde bebegim hatta gelin eskisehire dugune dedm ya sizeDün düğün nerde dedim cevap vermedin.
Geçmedi ya canım işte, 1 aydır devam ediyor, ağrı kesici verdi, ağrı kesici ile iyileşecek bir şey değil bence ama bakalım göreceğiz.Waaaoooww cok guzelmis tikka kacrma bence illaki giyersn bi yerde.. Kiz senin agrn hala gecmedmi ki niye doktora gittn sn
Ne zaman kiz valla gormedim gorsem yazmammi hic ask olsn kesin bdv deyimdir he. Eskisehrde bebegim hatta gelin eskisehire dugune dedm ya size
Vovvvv cok seksi yaaKızlar şu ayakkabıya bayıldım ya, alsam mı diye karar veremedim, nerede neyle giyeceğim bilemedim.
Nesi uzak kiz artik uzak diye yermi var:) evet canim.eskisehrliyim:)Geçmedi ya canım işte, 1 aydır devam ediyor, ağrı kesici verdi, ağrı kesici ile iyileşecek bir şey değil bence ama bakalım göreceğiz.
Sen ic yine ilacini ama izin al git olmaz oyle 1 aydir agri olurmu ya..
Uzakmış kız, sen oralı mısın?
Nesi uzak kiz artik uzak diye yermi var:) evet canim.eskisehrliyim:)
Degil degil hem gezmis olursun:)Aslında çok uzak değil evet :)
Alintinin icine cevap yazmisim senin msjina nasl becermism.bilemedm:)Nesi uzak kiz artik uzak diye yermi var:) evet canim.eskisehrliyim:)
Dimi ama:)Vovvvv cok seksi yaa
Aynen guzelim yaaDimi ama:)
Biz ne yapcaz acaba ya, bizim işler de belli değil biliyorsun. Bana kesin bir şey söyle de hazırlık yapayım diyorum, ben kesin olarak söz veremem diyor, söz veririm de ertelemek zorunda kalırsak üzüleceksin diyor. Annemle babam da bir yandan sorup duruyor, kızım söz-nişan olacak mı bu yaz hazırlık yapalım diye.. Oyy oyy..Degil degil hem gezmis olursun:)
Bi araya gelip konusma durumlari yokmuydu kuzum? Oyle krsn bsey diyememle olmaz ki bu canim alti ustu yuzuk takcak yani adi knulsn ailrmde beni skistiriyo cevap veremiyorm de. Aileler gorusse daha etkili olur tabi..Biz ne yapcaz acaba ya, bizim işler de belli değil biliyorsun. Bana kesin bir şey söyle de hazırlık yapayım diyorum, ben kesin olarak söz veremem diyor, söz veririm de ertelemek zorunda kalırsak üzüleceksin diyor. Annemle babam da bir yandan sorup duruyor, kızım söz-nişan olacak mı bu yaz hazırlık yapalım diye.. Oyy oyy..
İşte o aileler konuşsun karar versin istiyor, ben de plancı biriyim hemen belli olsun istiyorum. Aileler de temmuzdan önce tanışamaz zaten, temmuzdan sonra da nişan olursa çok sıkışacak, söz neyse de.. Konuyu da gelin topiğine döndürdükBi araya gelip konusma durumlari yokmuydu kuzum? Oyle krsn bsey diyememle olmaz ki bu canim alti ustu yuzuk takcak yani adi knulsn ailrmde beni skistiriyo cevap veremiyorm de. Aileler gorusse daha etkili olur tabi..
Valla bilemedm ki siz emrivaki yapcanz o zaman baska oluru yok tanismalarini beklemek disnda..İşte o aileler konuşsun karar versin istiyor, ben de plancı biriyim hemen belli olsun istiyorum. Aileler de temmuzdan önce tanışamaz zaten, temmuzdan sonra da nişan olursa çok sıkışacak, söz neyse de.. Konuyu da gelin topiğine döndürdük
Kızlar şu ayakkabıya bayıldım ya, alsam mı diye karar veremedim, nerede neyle giyeceğim bilemedim.
Niye kuzum?Ders calismaya calisiyorum ama kafami veremiyorum
Emin olamadım ya, modeli itibari ile acaba numarası olacak mı, dar gibi değil mi?Ben çok beğendim, kaçırma derim. Yalnız silikon tabanlık ile kullan bu tür ayakkabılar tabanları çok ağrıtıyor. Bu arada geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?