fitim fitsin fit (squat)

Waaaoooww cok guzelmis tikka kacrma bence illaki giyersn bi yerde.. Kiz senin agrn hala gecmedmi ki niye doktora gittn sn
Geçmedi ya canım işte, 1 aydır devam ediyor, ağrı kesici verdi, ağrı kesici ile iyileşecek bir şey değil bence ama bakalım göreceğiz.
Ne zaman kiz valla gormedim gorsem yazmammi hic ask olsn kesin bdv deyimdir he. Eskisehrde bebegim hatta gelin eskisehire dugune dedm ya size

Uzakmış kız, sen oralı mısın?

Nesi uzak kiz artik uzak diye yermi var:) evet canim.eskisehrliyim:)

Degil degil hem gezmis olursun:)
Biz ne yapcaz acaba ya, bizim işler de belli değil biliyorsun. Bana kesin bir şey söyle de hazırlık yapayım diyorum, ben kesin olarak söz veremem diyor, söz veririm de ertelemek zorunda kalırsak üzüleceksin diyor. Annemle babam da bir yandan sorup duruyor, kızım söz-nişan olacak mı bu yaz hazırlık yapalım diye.. Oyy oyy..

Bi araya gelip konusma durumlari yokmuydu kuzum? Oyle krsn bsey diyememle olmaz ki bu canim alti ustu yuzuk takcak yani adi knulsn ailrmde beni skistiriyo cevap veremiyorm de. Aileler gorusse daha etkili olur tabi..

Bi araya gelip konusma durumlari yokmuydu kuzum? Oyle krsn bsey diyememle olmaz ki bu canim alti ustu yuzuk takcak yani adi knulsn ailrmde beni skistiriyo cevap veremiyorm de. Aileler gorusse daha etkili olur tabi..
İşte o aileler konuşsun karar versin istiyor, ben de plancı biriyim hemen belli olsun istiyorum. Aileler de temmuzdan önce tanışamaz zaten, temmuzdan sonra da nişan olursa çok sıkışacak, söz neyse de.. Konuyu da gelin topiğine döndürdük

Valla bilemedm ki siz emrivaki yapcanz o zaman baska oluru yok tanismalarini beklemek disnda..

İyi akşamlar kızlar

Yine eliptik ve powerplate yaparak bu günkü sporumu tamamladım. Aslında birazda dumble ile kol çalışmayı düşünüyordum ama başım çok ağrıyor.

Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…