- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Niye kuzum?
Emin olamadım ya, modeli itibari ile acaba numarası olacak mı, dar gibi değil mi?
Bilmiyorumki kafami veremiyorumNiye kuzum?
Emin olamadım ya, modeli itibari ile acaba numarası olacak mı, dar gibi değil mi?
uyu kuzum bende yıkandım birazdan uyucam en iyisi misssBilmiyorumki kafami veremiyorumbugun tum gun stajdaydim yeterince yoruldum da zaten
Banyomu yaptim simdi uyuyabilirsem uyuycam..
Yarin aksamda bi dogum gunune gidicemuyu kuzum bende yıkandım birazdan uyucam en iyisi misss
yarın dinç kafa bakarsın
Yarin aksamda bi dogum gunune gidicem
Arkadasim sevgilisine surpriz yapicak evde kutliycaz :)
Ogrenci evine 10kişi sığıcaz
Ders bi sonraki hune kaldi deseneYarin aksamda bi dogum gunune gidicem
Arkadasim sevgilisine surpriz yapicak evde kutliycaz :)
Ogrenci evine 10kişi sığıcaz
ŞaşkınBen azcik gozlerimi dinlendiriyim derken uyumusum yahu
Dinlen canım, şimdiden iyi uykularBilmiyorumki kafami veremiyorumbugun tum gun stajdaydim yeterince yoruldum da zaten
Banyomu yaptim simdi uyuyabilirsem uyuycam..
bildirim zamanı yanımda zeytinyağlı salatam eşliğinde
30 dk eliptik
300 ip atlama
75 mekik
75 iç bacak
75 dış bacak
75 omuz
60 squat
250 twist
streching ve finish :)
Tam saskin oldm hemde spor yapcm dedydm bide uyusuk uyusuk oturuym smdi poyraz karayel izliyorm smdide spor yalan olduŞaşkın
Dinlen canım, şimdiden iyi uykular
Spoara başlamışsın kuzum :)
Cok kalmicam ama ders calismam lazimm mezun olmam lazimmmm haziranda atanmam lazimmmm 20 yasinda devlete kapagi atmam lazmmmmbir eve en çok kaç kişi doluşur rekoru he
o zaman öbür gün bakarsın kuzum
Yok kiz yarin calisicamDers bi sonraki hune kaldi desene
Saol bitanemmŞaşkın
basladım canım ama omuzdan güç alanları yapmadım :S korkuyorum. sabah yine ağırdı ilaç içtim :SŞaşkın
ayy daha kücücüksün acele etmeCok kalmicam ama ders calismam lazimm mezun olmam lazimmmm haziranda atanmam lazimmmm 20 yasinda devlete kapagi atmam lazmmmm
Yok kiz yarin calisicam
Saol bitanemm
Hem şaşkın hem tembelTam saskin oldm hemde spor yapcm dedydm bide uyusuk uyusuk oturuym smdi poyraz karayel izliyorm smdide spor yalan oldu
Cok kalmicam ama ders calismam lazimm mezun olmam lazimmmm haziranda atanmam lazimmmm 20 yasinda devlete kapagi atmam lazmmmm
Yok kiz yarin calisicam
Saol bitanemm
Ozele gecersem cok daha fazla yorulucam kuzum o yuzdenayy daha kücücüksün acele etme
iş e baslayınca
oyyy allahım acelem neydi demeben şimdiden bıktım canım çıktı bugünde
sırtımda taş taşısam daha az yorulcam
Goren de der ki 50sine gelmişHem şaşkın hem tembel
Enem 20 yaş
Ozele gecersem cok daha fazla yorulucam kuzum o yuzden
Hem maaşim da daha az olcak ozde yari yariya dusucek
Goren de der ki 50sine gelmiş
Canım doktorun verdiği ilacı ağzıma attıktan sonra şöyle bir bakayım dedim neymiş bu ilaç, duymuştum da içmemiştim hiç.. Anam en kuvvetli ağrı kesicilerdenmiş, morfine eş değer diye haber bile vardı, geçirdi ağrıyı ama daha da içmem, çok yan etkisi varmış.basladım canım ama omuzdan güç alanları yapmadım :S korkuyorum. sabah yine ağırdı ilaç içtim :S
sen nasılsın şimdi
Ozele gecersem cok daha fazla yorulucam kuzum o yuzden
Hem maaşim da daha az olcak ozde yari yariya dusucek
Goren de der ki 50sine gelmiş
Hicbi seyden memnun olmayan bi milletiz kuzum vallahihaklısın.ben özelde olsam ölürdüm heralde
boşuna beklemedim evdeatandım hatta atanınca bile sevinmedim ne ilginç tipim demi
off dedim kim çıkcak evden alışmıştım yatmaya
Esek arilari soksun onun diliniCanım doktorun verdiği ilacı ağzıma attıktan sonra şöyle bir bakayım dedim neymiş bu ilaç, duymuştum da içmemiştim hiç.. Anam en kuvvetli ağrı kesicilerdenmiş, morfine eş değer diye haber bile vardı, geçirdi ağrıyı ama daha da içmem, çok yan etkisi varmış.
Bugün benden ufak bir hoca 26 yaş için çok büyük dedi bir şey anlatıyordu, moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?