fitim fitsin fit (squat)

Bugün ders sayım az. Eve geçince 40 dakika 500 kalori videosunu yapmayı planlıyorum.
@KilicBaligi ve deadline nerelerdeler?
burdayım lune dün spordan sonra dışarı markete çıktım sonra ordan pazara geçiş yaptık annemle 1 saat falan yürüdüm sanırım sonra gelince buraya yazmayı unutmuşum diyorum dün bişey yapacaktım bahar depresyonuna girdimde ben canım sıkılıyor film izle kitap oku dışarda gez modundayım bu aralar

Ben döndüm kızlar.. Kocaman bi göbüşle .. Evimde tartım yok kilomu bilmiyorum ama baya koca bigöbüşüm var onu biliyorum .. hem göbeğimi sıkılaştırıcam hem de kalçamı güzelleştiricem ! Var mısınız ?? .. Başlıyorum bakalım tekrar squata , göbek hakkında fşkrş olan varsa onun da fikirlerine açığım dinlerim

bildirimmm :
  • 50 squat
  • 10 dakika victoria's angels videosu
  • 10 dakika abs
  • 5 dk trambolin
ay ne kadar az ya neyse şu sınavlarım bitsin o zaman aynı tempoya dönücem inşallah :) öptüm hepiniziii

bildirimmm :
  • 50 squat
  • 10 dakika victoria's angels videosu
  • 10 dakika abs
  • 5 dk trambolin
ay ne kadar az ya neyse şu sınavlarım bitsin o zaman aynı tempoya dönücem inşallah :) öptüm hepiniziii
kolay gelsin canım allah zihin açıklığı verisn önce hiç yoktan iyidir bence süpe4r sınav zamanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…