Yazmissin zaten dead diye aordgum soruya bak hey allahim iyice salaga bagladm ben bugnBask kim disci kii
olur öyle şeyler canımYazmissin zaten dead diye aordgum soruya bak hey allahim iyice salaga bagladm ben bugn
PekiiDead daha iyi biliyo o cevaplasinn
Simdi bisey derim yanls olur rezil olurum
canım benim keşke ağrıması en kötü şey olsa ağrıması bizim için dişin canlı olduğunun ve kurtarılabilirliğin göstergesi apse yapmışsa o diş çoktan bitmiştir yada son dayanma zamanındadır yani çektirmektan başka çare yok tahminimce ama film alıp balmak lazım kanal tedavisiyle kurtarılır mı diye birde apse çok önemli bişey bence git baktır düğünden önce hemde yüzün şlişebilir aniden apse tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor sonra düşün evlenip hamile kalırsan o zaman o apse çok zararlı bir hale dönüşebilir bence düğünden önce tüm diş sorunlarını çöz derim yapılan araştırmalara göre diş problemlerinin düşük ve sakat bebek doğumu anrttırdığını kanıtladılar haberin olsun şimdiden yol yakınken yaniFistigim sag ustte dolguluydu ama yapildigndan beri ski tilydi zaten apse yapmis disin kenarindn azck kirildiydi zaten. Dayanamicagm sekilde degil henuz ama agircak belli..
Ama dead tam dişci bebegm o yuzdenn
evet canım apseyi sınırlamak ve çekim sırasında apsenin yayılmasını önlemek amaçlı veriliyor normalde biz 1 hafta veriyoruz ama apsenşn büyüklüğüne bağlı yani 2 günde olabiliyor çok büyük değildir garanti olsun diye verilir muhtemelen mg ı yüksektir zaten verdiği antibiyotiğinKızlar çarşamba akşamı kocacııımı dişçiye götürdüm zorla da olsa diş çekimi için :)
Altlı üstlü iki dişi çekilecek doktor antibiyotik yazdı iki tane kullan bunları cuma akşamı gel şimdi çekersek şişebilir sorun yaratabilir dedi. Şimdi sorum şu ;
iki günlük hatta bir buçuk günlük antibiyotik kullanmakla diş çekilebilir mi ?
Bunun cevabını istiyorum size zahmet
cevapla bebeğim ya yanlış olursa doğrusunu söylerim sana zaten çokta zor değil nerdeyse bizim şeyleri öğreniyorsunuz bazı şeyler hariç ama elimiz kolumuz yardımcımızDead daha iyi biliyo o cevaplasinn
Simdi bisey derim yanls olur rezil olurum
yirim seni ben yaaaAma dead tam dişci bebegm o yuzdenn
Ben de bilgi sahibiyim ama asistanim daha az tabi bilgim
Ama dead tam dişci bebegm o yuzdenn
Zaten kokten cektirip kurtul diyo seytan hepsini dead. O dis dolgusu yapildigi gunden beri sorunluydu zaten.. Bu yasimda 1 eksigin 1 koku cekilmeyi bekleyen disim 9 dolgum var olmusum ben aglayanim yok. Lune cektirirsem aralandi zaten dislerm 1 eksikte bile implant en garantisi ama suan onu yaptramam ben ki zaten cektrmeyede korkuyom amacanım benim keşke ağrıması en kötü şey olsa ağrıması bizim için dişin canlı olduğunun ve kurtarılabilirliğin göstergesi apse yapmışsa o diş çoktan bitmiştir yada son dayanma zamanındadır yani çektirmektan başka çare yok tahminimce ama film alıp balmak lazım kanal tedavisiyle kurtarılır mı diye birde apse çok önemli bişey bence git baktır düğünden önce hemde yüzün şlişebilir aniden apse tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor sonra düşün evlenip hamile kalırsan o zaman o apse çok zararlı bir hale dönüşebilir bence düğünden önce tüm diş sorunlarını çöz derim yapılan araştırmalara göre diş problemlerinin düşük ve sakat bebek doğumu anrttırdığını kanıtladılar haberin olsun şimdiden yol yakınken yani
sağol canım cevapladığın içinevet canım apseyi sınırlamak ve çekim sırasında apsenin yayılmasını önlemek amaçlı veriliyor normalde biz 1 hafta veriyoruz ama apsenşn büyüklüğüne bağlı yani 2 günde olabiliyor çok büyük değildir garanti olsun diye verilir muhtemelen mg ı yüksektir zaten verdiği antibiyotiğin
cevapla bebeğim ya yanlış olursa doğrusunu söylerim sana zaten çokta zor değil nerdeyse bizim şeyleri öğreniyorsunuz bazı şeyler hariç ama elimiz kolumuz yardımcımız
Kuzummm yari discisin sonucta:))Ama dead tam dişci bebegm o yuzdenn
Haha nerden bildin kızanladım onu ben acıkınca kafan oraya giderlerden mi
ya bakma sen ben diş hekimiyim falan benim dişlerde sorunlu genetik yatkınlığa bağlı olarak değişiyor bazı insanlarda hiç çürük olmaz mesela ama tükürük yapısı diş yapısı falan çok etkili implant pahalı şimdilik gerçi gittikçe ucuzluyor yaptırma oranı arttı zamanla daha da ucuzlayacağını düşünüyorum ben ama o apseli dişi çözmelisin kesinlikleZaten kokten cektirip kurtul diyo seytan hepsini dead. O dis dolgusu yapildigi gunden beri sorunluydu zaten.. Bu yasimda 1 eksigin 1 koku cekilmeyi bekleyen disim 9 dolgum var olmusum ben aglayanim yok. Lune cektirirsem aralandi zaten dislerm 1 eksikte bile implant en garantisi ama suan onu yaptramam ben ki zaten cektrmeyede korkuyom ama
hadi yaaaKızlar ya dün burda biri domuz gribinden ölmüş, moralim bozuldu.
yapılır canım rutin uygulama gibi apse varsa antibiyortik veriyoruz apse küçükse kullanma süresi kısa oluyor boş yere antibiyotik yüklemesi olmasın diyesağol canım cevapladığın için
yani yapılabilir dimi formalite icabı vermemiştir herhalde
haberlerde de görmüştüm ya bu aralar domuz gribi yine çıktı ortaya allah korusun geçen istanbulda bir okulda çıkmış ya tüm veliler çocuklarını kontrole götürmüşKızlar ya dün burda biri domuz gribinden ölmüş, moralim bozuldu.
35 yaşında bir kadınmış, ben de korkuyorum, her gün kaç çocukla beraberiz.hadi yaaakimmiş ki nerde yaşıyomuş acaba çok yayılmış diyolar
çok üzüldüm
Bosluga napabilirm peki.. Dead ben sana dislerimi.bi anlatsamya bakma sen ben diş hekimiyim falan benim dişlerde sorunlu genetik yatkınlığa bağlı olarak değişiyor bazı insanlarda hiç çürük olmaz mesela ama tükürük yapısı diş yapısı falan çok etkili implant pahalı şimdilik gerçi gittikçe ucuzluyor yaptırma oranı arttı zamanla daha da ucuzlayacağını düşünüyorum ben ama o apseli dişi çözmelisin kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?