- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Birkaç sene önce olduğunda benim kuzenim de olmuştu ve astımı da var, Çok şükür zor da olsa atlattı. Yine de korkuyor insan..yapılır canım rutin uygulama gibi apse varsa antibiyortik veriyoruz apse küçükse kullanma süresi kısa oluyor boş yere antibiyotik yüklemesi olmasın diye
haberlerde de görmüştüm ya bu aralar domuz gribi yine çıktı ortaya allah korusun geçen istanbulda bir okulda çıkmış ya tüm veliler çocuklarını kontrole götürmüş
tamam canım sağol bi de son bişey sorcam :)yapılır canım rutin uygulama gibi apse varsa antibiyortik veriyoruz apse küçükse kullanma süresi kısa oluyor boş yere antibiyotik yüklemesi olmasın diye
haberlerde de görmüştüm ya bu aralar domuz gribi yine çıktı ortaya allah korusun geçen istanbulda bir okulda çıkmış ya tüm veliler çocuklarını kontrole götürmüş
Allah rahmet eylesin .35 yaşında bir kadınmış, ben de korkuyorum, her gün kaç çocukla beraberiz.
Kuzummm aman dikkat et valla... Gencmiymis cocuk falan degildir umarimKızlar ya dün burda biri domuz gribinden ölmüş, moralim bozuldu.
evet ya düğünden önce taktırmadığın iyi olmuş bak düğünde telli olmaz o kadar sene durmuşsun düğünden sonra yaptırBosluga napabilirm peki.. Dead ben sana dislerimi.bi anlatsamyanlis yutkunuyomusun bunu 24 yasinda ogrendm ust cenem onde fakat disardn belli degil.. Yani benim isim ortodontiyleydi ama dis hekiminede ihtiyacm var tel taktiriyodm ben dugunde cikarirmiym dedm cikaramazmism yada cikarirsam yeni tel 1000dolar dedi yok dedm kalsn t ay snra yaptirrm daha iyi.. Disler saaglam degil ama ugrasiyorm iste.. Discimdr zirkonyum yapalim diyo sizlarmi diye korkuyorm ondada..
yaptır canım dişleir 6 yada bir hadi olmadı yılda 1 temizletmek gerek dişler arasında taş oluyor gittikçe çoğalıyor buda diş etleirnde iltihap diş eti çekilmesi yapıyor önce sonra zamanla dişler sallanmaya falan başlıyor yıllarca taşlalraı temizletmeyip sonra temizletiyorar sonra dişim sallandı diyorklar ya onun nedeni aslında yıllarca dişlerini temizletmeyince ırda beton gibi taş oluşuyor diş eti çekiliyor kemik eriyor taşları çıkarınca dilerin arası boşluk olmuş oluyor sonra suç bize kalıyor malesef gelip dişim sallanıyor diyorlar bunlar hurafeler aslında tam tersi düzenli temizlenirse taş olma böylece diş eti çekilmez kemik erimesi olmaz çenedetamam canım sağol bi de son bişey sorcam :)
Ben de hazır gitmişken diş temizliği yaptırıym diyorum da yaptırmalı mıyım sence çünkü bazıları yaptırma sürekli ister diyo da kararsız kaldım
35 yaşlarında bir kadın, çocukları da varmış bir de.. Üzüldüm.Kuzummm aman dikkat et valla... Gencmiymis cocuk falan degildir umarim
Evet hayatim on disler icin dedi onu araliklar icin.. Onde iki taraftada aralanmam var aslinda yaptiricam ben implantina kdr ama dugun ustu cok maliyetli olck bana o yuzden giremiyorum o borca hic .. Sen hangi sehirdesin deadevet ya düğünden önce taktırmadığın iyi olmuş bak düğünde telli olmaz o kadar sene durmuşsun düğünden sonra yaptıraslında tam çene yapını falan bilmediğimden yorum yapamam film falan lazım tam bilgi vermem için zirkonyumu ön dişlerine mi yapacak ön dişler arası açıklık mı var bana onu söyle bakayım aralanma ne tarafta her bölge için malzeme uygulama tedavi değişir diş yapısı çene yapısı boşlukların yeri falan hepsi beraber değerlendirmek gerekir canım o nedenle burda yorum yapamam direk ama dilerinden biraz kesecekse dişlerin ilk başta sızlayabilir ama zirkonyum yapıştırdıktan sonra geçer
Kiyamam cok gencmis daha cocugu kalmis arkasnda Allah rahmet eylesin bebegim dikkat et valla sende kendine..35 yaşlarında bir kadın, çocukları da varmış bir de.. Üzüldüm.
AMİİİN .Sana da hayırlı cumalar canım . Özledik seni sende iyisindir inşallah. Güzel duan için sağol Allah seninde gönlüne göre en hayırlısını versincanlarım Nasılsıniz. Hayırlı cumalar bu arada gönlünüzde hangi muradınız var ise Rabbim en hayırlısını nasip etsin
amin canım bu aralar duaya ihtiyacım vardı zaten iş konusundacanlarım Nasılsıniz. Hayırlı cumalar bu arada gönlünüzde hangi muradınız var ise Rabbim en hayırlısını nasip etsin
olmaz temizlet sen ilk gün bir garip hissedeceksin ama çok sıcak soğuk içme sonra düzelecekbenim dişlerimin arka tarafında var biraz ama sorun olmaz heralde temizletsem dimi
Tamam canım çok sağolamin canım bu aralar duaya ihtiyacım vardı zaten iş konusunda
olmaz temizlet sen ilk gün bir garip hissedeceksin ama çok sıcak soğuk içme sonra düzelecek
düğünden sonra yaptır canım ya maliyetli gerçekten birde laminate yapılmazmıymış dişi kesmeden yapıyorlar zirkonyum değilde laminate arştır birde o biraz daha pahalı ama estetik diş kesilmeden yada çok az kesilerek yapılıyor sadece ön yüzene yapıştırılıyor ünlülerin dişlerine yapılandan ama şimdi eskisi gibi pahalı değil ama yine de pahalı araştır onu benceEvet hayatim on disler icin dedi onu araliklar icin.. Onde iki taraftada aralanmam var aslinda yaptiricam ben implantina kdr ama dugun ustu cok maliyetli olck bana o yuzden giremiyorum o borca hic .. Sen hangi sehirdesin dead
düğünden sonra yaptır canım ya maliyetli gerçekten birde laminate yapılmazmıymış dişi kesmeden yapıyorlar zirkonyum değilde laminate arştır birde o biraz daha pahalı ama estetik diş kesilmeden yada çok az kesilerek yapılıyor sadece ön yüzene yapıştırılıyor ünlülerin dişlerine yapılandan ama şimdi eskisi gibi pahalı değil ama yine de pahalı araştır onu benceben şimdilik ankaradayım devlet ataması olacak haftaya inşallah hayırlısıyla devlet istiyorum dua edin bana kızlar güzel biyer gelsin inşallah
Cok tesekkur ettim canim hoscakal:))ben çıkıyorum kızlar şimdi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?