fitim fitsin fit (squat)

Bildirimlerini bekliyorum.

Kızlar merhaba, fatih projesi alt yapı teslimleri devam ediyor. Onunla ilgilendiğim için pek uğrayamıyorum. Ama spor yapacağım şimdi. Çünkü çok özledim.

Okuldan erken kaçsam 500 cal videosu yapacaktım ama maalesef. Günlük programdan devam.

Valla canım ortaya karışık kalça hareketleri yapıyorum ama inan 100 'ü geçmez. 1.75 boyundayım .Fiziğim düzgün ama kalçalarımın sıkılaşmasını istiyorum. Daha düzenli yapmam gerek . Ama yeşil çayın inanılmaz faydasını gördüm.

Bildirimlerini bekliyorum.

:) Teşekkürler ilgin için canım. Başını alıp kendi özerkliğini ilan eden göbüşüme bir dur diyor ve spora başlıyorum ! Sabahın erken saatlerinde güne kahveyle başlayışımın ardından
50 squat
50 selülit karşıtı üçgen hareketi
15 sağ , 15 sol dumbell side bend
75 john grimek
2 set 8 kez -> toplam 16 tane crunches

Not : squat ve selülit karşıtı harekette yani bacak çalışırken zorlanmadım fazla ama göbüş ne kadar büyümüşse artık çok zorlandım şu karın egzersizlerinde

Hoşgeldin lunecim :)

Acaba ben diyet yarışmalarına katılsam 3 kilo falan vermek için kovalarlarmı ki beni

Acaba ben diyet yarışmalarına katılsam 3 kilo falan vermek için kovalarlarmı ki beni
şahsen ben 1. takımda kaptan yardımcısıyım 2 hafta deneme süresi var 3. hafta listeye girebilirsin o zamana kadar zaten nerdeyse verilecek kilonu veririsin biraz kimse almayabilir seni istersen gel 1. takıma bizimle takıl bakalım kilo verisin belki gel dene

Göbek için mutlaka akşam 6dan sonra yemeyi kesmelisin. Çünkü o saatten sonra yenilen ne olursa olsun göbek-bel çevresinde depolanıyor.

Göbeğin olduğu için değil o kasları hiç çalıştırmadığımız için zorlanıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…