Yoo hayır geç kalmadın. Spor yapmıyor musun peki?Geç mi kaldım acaba katılmak içinAma bol su ve yeşil çayı hayatıma dahil ediyorum.. Ben de varım , takipteyim..
Bildirimlerini bekliyorum.Ben döndüm kızlar.. Kocaman bi göbüşle .. Evimde tartım yok kilomu bilmiyorum ama baya koca bigöbüşüm var onu biliyorum .. hem göbeğimi sıkılaştırıcam hem de kalçamı güzelleştiricem ! Var mısınız ?? .. Başlıyorum bakalım tekrar squata , göbek hakkında fşkrş olan varsa onun da fikirlerine açığım dinlerim
Alttaki resim on numeroymuş canım.
Bütün gün işteyim , akşamları evde Suguart yapıyorum ama pek düzenli değill:/Yoo hayır geç kalmadın. Spor yapmıyor musun peki?
Düzenli olmayan spor çok etkili olmuyor maalesef. Günde kaç tane yapıyorsun?Bütün gün işteyim , akşamları evde Suguart yapıyorum ama pek düzenli değill:/
Bildirimlerini bekliyorum.
Hoşgeldin lunecim :)Kızlar merhaba, fatih projesi alt yapı teslimleri devam ediyor. Onunla ilgilendiğim için pek uğrayamıyorum. Ama spor yapacağım şimdi. Çünkü çok özledim.
Okuldan erken kaçsam 500 cal videosu yapacaktım ama maalesef. Günlük programdan devam.
Acaba ben diyet yarışmalarına katılsam 3 kilo falan vermek için kovalarlarmı ki beni
Göbek için mutlaka akşam 6dan sonra yemeyi kesmelisin. Çünkü o saatten sonra yenilen ne olursa olsun göbek-bel çevresinde depolanıyor.:) Teşekkürler ilgin için canım. Başını alıp kendi özerkliğini ilan eden göbüşüme bir dur diyor ve spora başlıyorum ! Sabahın erken saatlerinde güne kahveyle başlayışımın ardından
50 squat
50 selülit karşıtı üçgen hareketi
15 sağ , 15 sol dumbell side bend
75 john grimek
2 set 8 kez -> toplam 16 tane crunches
Not : squat ve selülit karşıtı harekette yani bacak çalışırken zorlanmadım fazla ama göbüş ne kadar büyümüşse artık çok zorlandım şu karın egzersizlerinde
Hoşbuldum Nilim, ne var ne yok?Hoşgeldin lunecim :)
Ee hani kilo vermek istemiyordun?Acaba ben diyet yarışmalarına katılsam 3 kilo falan vermek için kovalarlarmı ki beni
100 saniyede sporun yüz yıllık değişimi.
Hani spor?vays çok iyi bu güzel gelişmiş valla
eve yeni geldim lune yapacağım akşamaHani spor?
Bildirim zamanı:
100 squat
20 dakika 200 cal videosu
30 işeyen köpek
10 min abs videosu.
Aferin kuzuma. Var mı cıss durumlar?eve yeni geldim lune yapacağım akşamabir bakayım buralara diye geldim sen gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?