Gelıyım bakalım bı en azından ogrenır bıraz denerım napıyosanız lısteye gırıp yer ısgal etmeye gerek yok deadcm olsada olur olmasada olur yanışahsen ben 1. takımda kaptan yardımcısıyım 2 hafta deneme süresi var 3. hafta listeye girebilirsin o zamana kadar zaten nerdeyse verilecek kilonu veririsin biraz kimse almayabilir seni istersen gel 1. takıma bizimle takıl bakalım kilo verisin belki gel dene
İyiyim lunecim napıyım dişim zonkluyo sadece agrıda degıl tuhaf bı agırlık var bırbırıne degınce acıyo sadeceHoşbuldum Nilim, ne var ne yok?
Ee hani kilo vermek istemiyordun?
Bence iyi fikir, sporla birleşirse kötü durmaz.Gelıyım bakalım bı en azından ogrenır bıraz denerım napıyosanız lısteye gırıp yer ısgal etmeye gerek yok deadcm olsada olur olmasada olur yanı
İyiyim lunecim napıyım dişim zonkluyo sadece agrıda degıl tuhaf bı agırlık var bırbırıne degınce acıyo sadece
Kilo vermek istemıyodum ama göbüşümü içime cekınce belım ıncecık oluyo lune o yzden 2 3 kılo kararı aldm
Bende öyle dusundm içime cekıyorum cunku dumduz oluyo eskısı gıbı hep gobegıme gıtmıs bıde cekınce bakıyorum belım ıpınceBence iyi fikir, sporla birleşirse kötü durmaz.
Ben yeşil cayımı içince yapcam
Sporunu yapmayanlar kimler?
Selinler niye bu kadar vurdumduymaz cok merak edıyorumBeeeenn
gel 1. takımı bulup selam ver dal ortaya deadlinenın arkadaşıyım de ben olmazsamda orda anlatırım sanaBende öyle dusundm içime cekıyorum cunku dumduz oluyo eskısı gıbı hep gobegıme gıtmıs bıde cekınce bakıyorum belım ıpıncedunku cıstan sonra bugun resmen dıyetteyım zten kepek ekmegı yedım 2 dılım sabah oglende kepeklı galeta yedım dişimden korkuma sımdıde yesıl cay içmeyi planlıyorum
Beeeenn
Ben diyeceğimi dedim hanımlar. Birazdan diğer okula gideceğim çok yorgundum ama yine de yaptım. Hadi hanımlar, hedeflerimiz var bizim. 53 kg olmak, gelinlikle kuğu gibi süzülmek. Biraz tere yorulmaya değmez mi?Ben yeşil cayımı içince yapcam
Ben diyeceğimi dedim hanımlar. Birazdan diğer okula gideceğim çok yorgundum ama yine de yaptım. Hadi hanımlar, hedeflerimiz var bizim. 53 kg olmak, gelinlikle kuğu gibi süzülmek. Biraz tere yorulmaya değmez mi?
Takipteyim.canımsın lune kolay gelsin akşama bildirimimle döneceğim ben
Kapat hadi. Fıstık uyuyor mu?Pilavin altini kapatayım hemen spora
gel 1. takımı bulup selam ver dal ortaya deadlinenın arkadaşıyım de ben olmazsamda orda anlatırım sanaiyi fikir denemekten zarara gelmez değil mi
Ben diyeceğimi dedim hanımlar. Birazdan diğer okula gideceğim çok yorgundum ama yine de yaptım. Hadi hanımlar, hedeflerimiz var bizim. 53 kg olmak, gelinlikle kuğu gibi süzülmek. Biraz tere yorulmaya değmez mi?
Gelinlikle foto atacaksın bize. Daha yolumuz var.Evet deadcm buldm topiği dalcam smdı orayadasagolasn.. Bu arada ben apranax plus içtim ama antıbıyotıge ıhtıyacım var ben haftanın 3 gunu 500mg azıtro kullanıyorum 4 gun ara verıyorum bunun yanında diş içinde croxılex mı ne veya agumentın alsam agırmı olur kı cok?
Deger hemde fazlasıyla deger lunecım dun rest gunuydu zaten ezgıde cezamı verdı onları yapcm baslarm ben bırazdan verırım bıldırımımı merak etme
Evet her iki soruna da.kızlar bu grubu yeni farkettim squat ile selülitlerinizden kurtuldunuz mupeki ya dimdik popo
çok merak ediyorum
Lune gogus egzersızı bulamıyorum yalnz ben cok detaylı ya varmı sizin bıldıgınz egzersızler bıraz sertlestrcek dolgunlastrıp dıklestrcek turden..Kapat hadi. Fıstık uyuyor mu?
Tabıkıde atıcam atmazmıyım hiççç dugunden once atıcm hatta bı baslasn hayrlısyla provolar sizin eserınızım diye fit bı halde incecık belımle atcam ınsallahGelinlikle foto atacaksın bize. Daha yolumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?