fitim fitsin fit (squat)

Gelıyım bakalım bı en azından ogrenır bıraz denerım napıyosanız lısteye gırıp yer ısgal etmeye gerek yok deadcm olsada olur olmasada olur yanı
Hoşbuldum Nilim, ne var ne yok?

Ee hani kilo vermek istemiyordun?
İyiyim lunecim napıyım dişim zonkluyo sadece agrıda degıl tuhaf bı agırlık var bırbırıne degınce acıyo sadece

Kilo vermek istemıyodum ama göbüşümü içime cekınce belım ıncecık oluyo lune o yzden 2 3 kılo kararı aldm

Bence iyi fikir, sporla birleşirse kötü durmaz.

Bence iyi fikir, sporla birleşirse kötü durmaz.
Bende öyle dusundm içime cekıyorum cunku dumduz oluyo eskısı gıbı hep gobegıme gıtmıs bıde cekınce bakıyorum belım ıpınce dunku cıstan sonra bugun resmen dıyetteyım zten kepek ekmegı yedım 2 dılım sabah oglende kepeklı galeta yedım dişimden korkuma sımdıde yesıl cay içmeyi planlıyorum

gel 1. takımı bulup selam ver dal ortaya deadlinenın arkadaşıyım de ben olmazsamda orda anlatırım sana iyi fikir denemekten zarara gelmez değil mi

gel 1. takımı bulup selam ver dal ortaya deadlinenın arkadaşıyım de ben olmazsamda orda anlatırım sana iyi fikir denemekten zarara gelmez değil mi

Evet deadcm buldm topiği dalcam smdı orayada sagolasn.. Bu arada ben apranax plus içtim ama antıbıyotıge ıhtıyacım var ben haftanın 3 gunu 500mg azıtro kullanıyorum 4 gun ara verıyorum bunun yanında diş içinde croxılex mı ne veya agumentın alsam agırmı olur kı cok?

Ben diyeceğimi dedim hanımlar. Birazdan diğer okula gideceğim çok yorgundum ama yine de yaptım. Hadi hanımlar, hedeflerimiz var bizim. 53 kg olmak, gelinlikle kuğu gibi süzülmek. Biraz tere yorulmaya değmez mi?

Deger hemde fazlasıyla deger lunecım dun rest gunuydu zaten ezgıde cezamı verdı onları yapcm baslarm ben bırazdan verırım bıldırımımı merak etme

kızlar bu grubu yeni farkettim squat ile selülitlerinizden kurtuldunuz mu peki ya dimdik popo

çok merak ediyorum

Gelinlikle foto atacaksın bize. Daha yolumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…