fitim fitsin fit (squat)

Lune gogus egzersızı bulamıyorum yalnz ben cok detaylı ya varmı sizin bıldıgınz egzersızler bıraz sertlestrcek dolgunlastrıp dıklestrcek turden..
Canım ilk sayfalarda vardı oradan bakabilirsin. Bir arkadaş çok rica ettiği için derlemiştim.
ben niye geç farkettim bu grubu

eskiden spora hiç bakmazdım ondan atlamışım şimdi spora başlamyı düşünoyurm iyi oldu takipteyim squat ile başlayayım ilk ay
İlk sayfada nasıl yapılacağı ile ilgili video falan var. Isınma-soğuma yapıyor musun?

Canım ilk sayfalarda vardı oradan bakabilirsin. Bir arkadaş çok rica ettiği için derlemiştim.

İlk sayfada nasıl yapılacağı ile ilgili video falan var. Isınma-soğuma yapıyor musun?
Bakiyimda buluym lunecim yapiyosam bisey tam yapiyim bari heryerim duzelsin:)

Merhaba bayanlar bende sessiz takipcinizdim4 gündür yapıyorum Squad ama bişey sormam gerek 30. gün 250 tane bi seferde Hic ara vermedenmi yapılacak 60 tayim şimdi geberiyorum yapana kadar 30 . günü düşünemiyorum

Merhaba bayanlar bende sessiz takipcinizdim4 gündür yapıyorum Squad ama bişey sormam gerek 30. gün 250 tane bi seferde Hic ara vermedenmi yapılacak 60 tayim şimdi geberiyorum yapana kadar 30 . günü düşünemiyorum
Tabi yayarak da yapabilirsin ama su sekilde, şimdi mutlaka bi isinma yapicaksin ve terliyceksin.. Ve takdir edersinki spor kalp atim hizi yuksege ulastigi zaman yag yaktiriyor ve işe yariyor.. O yuzden 250squati mesela 50yap araya baska bisey koy devam et.. Aksi takdirde güne yayarsan her defasinda isinma yapman gerekir

Bildirim zamanı kizlaaaarr bugün biraz az oldu gündüz hep temizlik yaptim disari cikicaz süslenmek yerine esimi beklerken hemen sporumu yaptim

♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 5 dk abs workout
♥ 70 squat
vee esim geldiiiiii

Kiz sen suslenme zaten guzelsinnnn

antibiyotik neden içiyorsun canım doktor mu yazdı kafana göre içme sonra bağışıklık kazanırsa vucudun antibiyotiğe ihtiyaç durumunda işe yaramaz birde o kadar abntibiyotiği üst üste içersen vucudunda ne kadaryaralı bakteri varsa onlarıda öldürürsün bağırsaktakiler falan yani yarar yerine zarar verirsin eğer kafana göre içiyorsan yok doktor yazdıysa o zaman gereklidir bişey diyemem

Yok hayatim azitroyu doktor verdi disle alakasi yok ama dermatolog yazdi 1 ay kullandim kontrole gittim 2 ay daha kullanmam gerekiyomus 5 kutum kaldi iste. Kafama gore degil yani merak etme.

Yok hayatim azitroyu doktor verdi disle alakasi yok ama dermatolog yazdi 1 ay kullandim kontrole gittim 2 ay daha kullanmam gerekiyomus 5 kutum kaldi iste. Kafama gore degil yani merak etme.
tamam o zaman diyorum ne çok ilaç içiyor bu kız evet cilt sorunları azitro şimdi çok mantıklı oldu diş için ekstraya gerek yok zaten sen antibityotik içiyorsun ya her tarafa etkili olur o apranax ve majezik içerken dikkat et çok etkili ya mide sorunların varsa çok ağrın olmadığı zamanlarda içme derim birde hangi doktora gidersen git bu ilaçları yani antibiyotikleri kullandığını söyle bazen sormayı unutuyorlar aslında sorulması lazım ona göre ilaç yazılır diş hekimine gidersende söyle yani

Soylerim soylerim azitroyla arkadas olduk zaten artik:) hidradenitis baslangici cikti bende o yzden verdiler azitroyu hayatim.. Ama disteki apseyede iyi gelckse gecene kdr gtmem zaten gtsemde cekemezler suan..ben majezik icemiyorum yani bana hic faydali olmuyo bana iyi gelen dikloronun ignesi apranax ve bi profenid bnum disinda agrimi kesen ilaca denk gelmedim henuz

anladım canım geçmiş olsun sende ağrı kesicide seçicisin demek birde hastalığın antibitotik kullanımını gerektiriyor mecbur kullanacaksın zaten onları peki tiroidlerine baktılar mı tiroidlerle ilgili bir rahatsızlığın var mı

Omuzum için doktor apranax plus vermiş, canım o biraz tehlikeli bir ilaçmış bilsem hiç içmezdim ama 1 tane içmiş bulundum o gün, iyi geldi ama ağrı gitti.

Yok hayatim bakilmadi tiroidle alakasi varmi ki onun? Yalniz azitro cok guzel rahatlatti brni suan cok iyiyim istedgni giyebiliyorum 1 ay esofmanla gezmistim. Lazerle onlemeye caliscaz dedi doktorum bakalm..

Omuzum için doktor apranax plus vermiş, canım o biraz tehlikeli bir ilaçmış bilsem hiç içmezdim ama 1 tane içmiş bulundum o gün, iyi geldi ama ağrı gitti.
Ben yillardir kullaniyorum hayatim ya bunyeye gore degisiyodur tabi.bilemiyorum ama artik zorda kalmadikca kullanmamaya gayret ediyorum.. Parola donmeye calisiyorum hamilelikte sorun olmasin diye cunku bunyem.apranaxa cok alisti.. Sozde ben spora gidiyodum annrm cay getrdi kaldi spor

Ben de yapcam spor ama daha yeni bir şeyler yedim, yarım saate yaparım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…