fitim fitsin fit (squat)

Yok hayatim bakilmadi tiroidle alakasi varmi ki onun? Yalniz azitro cok guzel rahatlatti brni suan cok iyiyim istedgni giyebiliyorum 1 ay esofmanla gezmistim. Lazerle onlemeye caliscaz dedi doktorum bakalm..
geçmiş olsun umarım iyileşirsin tamamen canım ya bu hastalık bazı hastalıklarda yan etki gibi çıkabiliryordu sanırım tam bilmiyorum alanımız değil ama dermatoloji dersinde yüzeysel görmüştük tiroid hastalıkları falandı hatta ondan sordum ama sanırım tiroidle ilgili problemin yoktur belirtileri daha farklı oluyor tiroid hastalıklarında ama bir ara vaktin olursa sağlık ocağına gidip tiroid değerlerime baktırmak istiyorum diye kan tahlili ver istersen vaktin olunca öğrenmiş oluruz bu okul beni manyak yaptı ya ben arada gidip tiroidlerime falan baktırıyorum kan şekerime falan ne olur ne olmaz birde saçım dökülüyordu manyağa bağlamıştım o arada

İyidir bebegm nolsun derslerle basim dertte yaa cok kasiyorum kendimi ama bi sor niye, erken calismaya baslamadgm icin
Annenler nasl canm iyiler mi
İyiler canım cıss yiyorlar ama ben uslu kuzu olarak sizinle yazışıyorum. Çalış tabii. Daha bizim dişleri yapacaksınız deadle.

Aklimda olsun bende baktiriyim insallah bunla alakasi yoktur cok cektim.cnku bundan sagol tatlim..
bende gidecem gidemedim kaldım burda neyse gidiyorum ben
Bende gidiyorum.bu sefer gercektennn

Siz kaşındınız.
Uctum beeeen coktan bildirimle doncem soz

İyiler canım cıss yiyorlar ama ben uslu kuzu olarak sizinle yazışıyorum. Çalış tabii. Daha bizim dişleri yapacaksınız deadle.
Butun akrabalar diyoki dislerimizi ne zaman yapican
Ya ben mi yanlis anlatiyorum Kendimi bu insanlara haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…