geçmiş olsun umarım iyileşirsin tamamen canım ya bu hastalık bazı hastalıklarda yan etki gibi çıkabiliryordu sanırım tam bilmiyorum alanımız değil ama dermatoloji dersinde yüzeysel görmüştük tiroid hastalıkları falandı hatta ondan sordum ama sanırım tiroidle ilgili problemin yoktur belirtileri daha farklı oluyor tiroid hastalıklarında ama bir ara vaktin olursa sağlık ocağına gidip tiroid değerlerime baktırmak istiyorum diye kan tahlili ver istersen vaktin olunca öğrenmiş oluruzYok hayatim bakilmadi tiroidle alakasi varmi ki onun? Yalniz azitro cok guzel rahatlatti brni suan cok iyiyim istedgni giyebiliyorum 1 ay esofmanla gezmistim. Lazerle onlemeye caliscaz dedi doktorum bakalm..
bende gidecem gidemedim kaldım burda neyse gidiyorum benSigaram bitsn kalkcm bu sefer bende gercekten kalkcam ama ertelemenin sonu yok yoksa
Seni yerim tatlissssbende gidecem gidemedim kaldım burda neyse gidiyorum ben
Sigaram bitsn kalkcm bu sefer bende gercekten kalkcam ama ertelemenin sonu yok yoksa
bende gidecem gidemedim kaldım burda neyse gidiyorum ben
Naber kuzum? Ne var ne yok?Seni yerim tatlissss
İyidir bebegm nolsun derslerle basim dertte yaa cok kasiyorum kendimi ama bi sor niye, erken calismaya baslamadgm icinNaber kuzum? Ne var ne yok?
İyiler canım cıss yiyorlar ama ben uslu kuzu olarak sizinle yazışıyorum. Çalış tabii. Daha bizim dişleri yapacaksınız deadle.İyidir bebegm nolsun derslerle basim dertte yaa cok kasiyorum kendimi ama bi sor niye, erken calismaya baslamadgm icin
Annenler nasl canm iyiler mi
Aklimda olsun bende baktiriyim insallah bunla alakasi yoktur cok cektim.cnku bundan sagol tatlim..geçmiş olsun umarım iyileşirsin tamamen canım ya bu hastalık bazı hastalıklarda yan etki gibi çıkabiliryordu sanırım tam bilmiyorum alanımız değil ama dermatoloji dersinde yüzeysel görmüştük tiroid hastalıkları falandı hatta ondan sordum ama sanırım tiroidle ilgili problemin yoktur belirtileri daha farklı oluyor tiroid hastalıklarında ama bir ara vaktin olursa sağlık ocağına gidip tiroid değerlerime baktırmak istiyorum diye kan tahlili ver istersen vaktin olunca öğrenmiş oluruzbu okul beni manyak yaptı ya ben arada gidip tiroidlerime falan baktırıyorum kan şekerime falan ne olur ne olmaz birde saçım dökülüyordu manyağa bağlamıştım o arada
Bende gidiyorum.bu sefer gercektennnbende gidecem gidemedim kaldım burda neyse gidiyorum ben
Uctum beeeen coktan bildirimle doncem soz
Siz kaşındınız.
Butun akrabalar diyoki dislerimizi ne zaman yapicanİyiler canım cıss yiyorlar ama ben uslu kuzu olarak sizinle yazışıyorum. Çalış tabii. Daha bizim dişleri yapacaksınız deadle.
Çok çekici yaa
Sen bilirsin bebeğimAklimda olsun bende baktiriyim insallah bunla alakasi yoktur cok cektim.cnku bundan sagol tatlim..
Bende gidiyorum.bu sefer gercektennn
Uctum beeeen coktan bildirimle doncem soz
Ama ben deadle dedim.Butun akrabalar diyoki dislerimizi ne zaman yapican
Ya ben mi yanlis anlatiyorum Kendimi bu insanlara haha
Diyorumki babaanne ben asistanimAma ben deadle dedim.
Topiğin girişe her türlü diş hizmetleri de yazayım. Maksat müşteri çeksin.Diyorumki babaanne ben asistanim
Tamam kizim yaparsin işte diyo
kız zaten bayadıkkat cekıyoruz yaaTopiğin girişe her türlü diş hizmetleri de yazayım. Maksat müşteri çeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?