- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
zalım bu zalımm o endam ne bacaklar boy pos
valla bişiler oluyo amaçözemedik taM :dne oluyor orda
valla bişiler oluyo amaçözemedik taM :d
aha kaybettık norweyı hahahakız ben olim bari
Ahada sapıttım
yükle anamaha kaybettık norweyı hahaha
yuklıyım mı dahaaaa D
Ne alaka dimi? Bir de şeyden nefret ediyorum, İngilizce öğretmeniyim diye her kelimeyi bilmek zorunda mıyım, bilmediğim kelimeye bilmiyorum deyince aa nasıl bilmiyorsun nasıl İngilizce öğretmenisin sen diyorlar ya boğasim geliyor orda..Eline bilgisayar alan kapıma dayanıyor. Geçen bir arkadaş bizim navigasyonu kurar mısın dedi. Bir müdür yardımcısı sen bilgisayarcısın şu tele baksana dedi.
Fiyatta anlaşırsak neden olmasın?kız bizim oğlanda ingilizceden çakmıyor hele gel de bir anlat passtt continyuzz tensssiiolma mı
Bu ben ve benimki
norwe hislerime tercuman olmuşne oluyor orda
Yine zorlandim ama arttirmam lazimdi bi sekilde lunecim 2 sete olmesem yine 20de max 30da kalirdim ben.. Jilian feci terletiyo ya saclarm bile islandi valla dusa gircektim sozde dusa grcem oturdum kaldim ama huzurluyum agirligim gitti ustumden
Motivasyon işe yaramış desene.
Jillian'ın üstüne bunları yapmışsın bir de 20 squat yapamıyorum diyordun.
aaa para mı alcan ayıp ayıp kaç yıllık komşuyuzNe alaka dimi? Bir de şeyden nefret ediyorum, İngilizce öğretmeniyim diye her kelimeyi bilmek zorunda mıyım, bilmediğim kelimeye bilmiyorum deyince aa nasıl bilmiyorsun nasıl İngilizce öğretmenisin sen diyorlar ya boğasim geliyor orda..
Fiyatta anlaşırsak neden olmasın?
Bu ben ve benimki
karnışında iz var :Sama ben eridim bittim sen nesin yaaa meleksin melekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?