fitim fitsin fit (squat)

valla çok yaşlıydı amca tanıdık değil ya bişeye yardım etmiştim hastahanede tanımıyorum yani

hemen anladın bak
bize de geliyo protezler
1 ay boyunca protetikteydım
adamın protezı kalmamış artık tamirden beslemeden bi hal olmuş kırılmış en son
bunu tamir edin oğlum diyo doktora ben kırıkhanda yaptırdım dıyo

bize de geliyo protezler
1 ay boyunca protetikteydım
adamın protezı kalmamış artık tamirden beslemeden bi hal olmuş kırılmış en son
bunu tamir edim oğlum diyo doktora ben kırıkhanda yaptırdım dıyo
benimde vardı öyle bir hastam teyze olmaz daha diyoruz yok istemem ben bundan başkasını takmam diyo dişler bile aşınmış dişte kalmamış birde neyini tamir edeceksek yaşlıları ikna etmek çok zor

benimde vardı öyle bir hastam teyze olmaz daha diyoruz yok istemem ben bundan başkasını takmam diyo dişler bile aşınmış dişte kalmamış birde neyini tamir edeceksek yaşlıları ikna etmek çok zor
bize bi de urfalılar falan gelıyo
ay kopuyoruz klınıkte ya konuşmaları falan kendilerine özgü ya
geçen bi hafta geldi yine urfadan iki de küçük çocukları
kadın dedıkı ne kadar surede sıra gelır
bız de 1 yılda sıra gelır teyze dedık
neeeeeöööeeyyy diye bağırdı ahahahah
küçücük çocuğu meyve suyu şişesini tavana fırlattı

Bacaklarim ve kalcam genismis o yüzden üstüne uzun bisey giymeden disari cikarmiyo esim zayifliiiiicaamm

bilmem mi çok komik oluyor atarlı büyümüş küçülmüş veletlerçocuk bölümünde öyle bir hasta vardı çocuk 7 yaşında ama böyle tavırları gör küçük ağa mübarek el kol yapıyordu

yok kız gelir fotomu artıp giderim

foto varsa olur bak

Sinirlendiiiimmm oysa bana göre hos duruyo ama kötü duruyo diyo
ezgi haklı kesin kıskanıyor ya kesin aslında çok güzel göründüğünü düşünüyor ama kıskandığını belli etmeyecek ya çok büyük falan diyodur o bikere senin kalçaların hiç büyük değil taş gibisin şeker pancarııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…