senin meslek ne bacım ne mühendisisinaaa para mı alcan ayıp ayıp kaç yıllık komşuyuz
bana neler diyorlar bir bilseniz küfür etmedikleri kalıyor nasıl bilmezsin ya diyorlar mühendissin
ay bogazlayasım geliyo
Herkes dertli demek bu konudaaaa para mı alcan ayıp ayıp kaç yıllık komşuyuz
bana neler diyorlar bir bilseniz küfür etmedikleri kalıyor nasıl bilmezsin ya diyorlar mühendissin
ay bogazlayasım geliyo
Evet bunu görmüştüm çok tatlı ya maşallah ama göbeğinde kesik var.ama ben eridim bittim sen nesin yaaa meleksin melekk
evet ya onu çözemedımkarnışında iz var :S
oha diş hekimini nasıl bilmez ki dedelerin en çok uğradığı doktorsenin meslek ne bacım ne mühendisisinböyle soran bir amca vardı bana amcaya diş hekimiyim amca diyorum senin meslek ne kızım o ne oluyor ki diyor bana
ameliyattan kalma heralde tatlı seyevet ya onu çözemedım
bıraz zaman gerekıyor sanırım canımBundan olabilmemiz için ne kadar zaman lazımgercı bunda catlak namına bişey yok ama kader dıyorum buna Bu arada ustundekıne bayıldımmmm
Şunların ustundekılerının markalarınıda bulun dıyorum ama sizebıraz zaman gerekıyor sanırım canım
kız bilmiyordu hatta bana dedi ki ben dişlerimi bir adam var kırıkhanda ona yaptırdım 30 yıldır kullanıyom dedi boşa okumuşsun dedioha diş hekimini nasıl bilmez ki dedelerin en çok uğradığı doktor
dur yazam sana özelden
gıtte yap banyonu gıııtŞunların ustundekılerının markalarınıda bulun dıyorum ama sizeEzgi terım ustumde kurudu benım ya kaldı du yalan oldu takıldm size kalkamıyom
Gittiiiiiimmm uçtum hadi öptüm sizi gelirim duştan sonraagıtte yap banyonu gıııt
kız bilmiyordu hatta bana dedi ki ben dişlerimi bir adam var kırıkhanda ona yaptırdım 30 yıldır kullanıyom dedi boşa okumuşsun dediezgi bilir belki kırıkhanı duydunmu kız hatayın ilçesi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?