fitim fitsin fit (squat)

Fistiklarrrr fit hatunlaaaar ben geldimmmm:) bende foto isterimmm ben gormedim hic cimcimeyii

Aferin kuzuma.
Bende okullarda teslim alma işimi bitirdim bu saatte girdim eve. öğretmenler çalışmiyiiiii, üç ay yatiyiiii diyenler görsün.

Aferin kuzuma.
Bende okullarda teslim alma işimi bitirdim bu saatte girdim eve. öğretmenler çalışmiyiiiii, üç ay yatiyiiii diyenler görsün.
sen çalışıyorsun lune seni ayrıcalıklı tutmuşlar bakmışlar çalışkan kadınsın yararlanalım demişler birde tikka var örtmenim çalışkan ya kıayamam ben size

sen çalışıyorsun lune seni ayrıcalıklı tutmuşlar bakmışlar çalışkan kadınsın yararlanalım demişler birde tikka var örtmenim çalışkan ya kıayamam ben size
Sorma önde ben arkamda bir grup erkek, onu düzeltin, bunu buradan çıkarın, linye numaraları nerde vs derken pek hoşuma gitti doğrusu. Hep erkekler kadınları ezecek değil ya.

İyi ki okumuşum, iyi ki öğretmen olmuşum.

Ezgii grubu kizlari ozele toplasana luneye atabildim resmi telefondayim sizi almayi beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…