- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
bilmem mi çok komik oluyor atarlı büyümüş küçülmüş veletler çocuk bölümünde öyle bir hasta vardı çocuk 7 yaşında ama böyle tavırları gör küçük ağa mübarek el kol yapıyordu
foto varsa olur bak
ezgi haklı kesin kıskanıyor ya kesin aslında çok güzel göründüğünü düşünüyor ama kıskandığını belli etmeyecek ya çok büyük falan diyodur o bikere senin kalçaların hiç büyük değil taş gibisin şeker pancarııım
cimcimeyle foto cektın mı seen
olleyyy beeeÇektimatcam yarin
olleyyy beee
tamam bıtanemmm
Fistiklarrrr fit hatunlaaaar ben geldimmmm:) bende foto isterimmm ben gormedim hic cimcimeyii
Aferin kuzuma.kızlar ben geldim
dışarda 30 dk yürüyüşüm var öncelikle sabah
8 dkda 150 cal diye bir video var onu yaptım sayfayı kapadım üşendim bulmaya şu victoria secret hareketleri yapan kızlardan birinin videosu olan
100 mekik
30 squat
20 üçgen
soğuma
ay bugün az oldu lune kusura bakma öğeln komşuların bebeklere baktım 2 tane çok yoruldum şimdide kahvemi aldım oturcam vallabu arada nescafeyi normal sütle yapıyorum artık süt tozu yok selülit yok sözünü dinledim
Bana da yaz özeldenoha diş hekimini nasıl bilmez ki dedelerin en çok uğradığı doktor
dur yazam sana özelden
Ahanda ben bunu yaptm hemde 14 kilo.cocukla
Bunu dene
sen çalışıyorsun lune seni ayrıcalıklı tutmuşlar bakmışlar çalışkan kadınsın yararlanalım demişlerAferin kuzuma.
Bende okullarda teslim alma işimi bitirdim bu saatte girdim eve. öğretmenler çalışmiyiiiii, üç ay yatiyiiii diyenler görsün.
Sorma önde ben arkamda bir grup erkek, onu düzeltin, bunu buradan çıkarın, linye numaraları nerde vs derken pek hoşuma gitti doğrusu. Hep erkekler kadınları ezecek değil ya.sen çalışıyorsun lune seni ayrıcalıklı tutmuşlar bakmışlar çalışkan kadınsın yararlanalım demişlerbirde tikka var örtmenim çalışkan ya kıayamam ben size
Gostermem
Duş aldın mı yoksa onunla ilgili motivasyon da yükleyeyim mi?kustumde kustummm
Aldim aldim almammi aldimda o resimdeki hareketi yapip resim bike cekindm du atcm simdi ozeldenDuş aldın mı yoksa onunla ilgili motivasyon da yükleyeyim mi?
At hadi. Yatıcam gözümden uyku akıyor.Aldim aldim almammi aldimda o resimdeki hareketi yapip resim bike cekindm du atcm simdi ozelden
Attim ama baskalarini eklemeyi beceremedm telefndaym bulamadm burdn eklemeyiAt hadi. Yatıcam gözümden uyku akıyor.
Pro olman lazım canım, ondan olmamış. Maşallah iyi ısınmışsın. Bebiş kim?Attim ama baskalarini eklemeyi beceremedm telefndaym bulamadm burdn eklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?