- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
yazdımBana da yaz özelden
GünaydıınGuunnayyddiinnn fistik tanelerimmmmm
Gunaydin bitanemmGünaydıın
Gunaydin askimmmgünaydınnnnn
günaydın aşkitoşumGunaydin bitanemm
Gunaydin askimmm
Bende yataktayim hala uykum vardi ama lune gozumu actigünaydın aşkitoşumyine erkenden kalktım uyuyamıyorum şöyle alıştım sanırım
Gunaydin bitanemm
Gunaydin askimmm
günaydınnnnn
Günaydıın
ahahahhaha
Şap diye vurasim geldi
Tam şaplatmalık.ahahahhaha
O kadar tatli tatli gunaydin diyelim biz oldu mu bu simdi
Şap diye vurasim geldi
Gorusuruz bitanemmLune için spor zamanı.Bildirimlerimle döneceğim.
Dişimi fırçalayabilirsem spora başlayacağım. Eşim kapmış lavaboyu çıkmıyor.Gorusuruz bitanemm
Bilerek mi cikmjyo acaba spor yapma diyeDişimi fırçalayabilirsem spora başlayacağım. Eşim kapmış lavaboyu çıkmıyor.
Yok o çok memnun sonuçtan. Nasılsa tek o görüyor. Derslere girerken uzun önlük giydiğimiz için şu anlık no problem. Ama yaz gelir, benim skinnylerim, elbise eteklerim dolaptan çıkarsa ne olur bilemem.Bilerek mi cikmjyo acaba spor yapma diye
İste o zaman yandi seninkiYok o çok memnun sonuçtan. Nasılsa tek o görüyor. Derslere girerken uzun önlük giydiğimiz için şu anlık no problem. Ama yaz gelir, benim skinnylerim, elbise eteklerim dolaptan çıkarsa ne olur bilemem.
Hic isinmadm lune dus sonrasi sacimi kuruttum o halimiz bu:) bebis ust kattan komsumuzun ogluPro olman lazım canım, ondan olmamış. Maşallah iyi ısınmışsın. Bebiş kim?
Ben kazanırsam bende sana veririm kuzum proluğu.Hic isinmadm lune dus sonrasi sacimi kuruttum o halimiz bu:) bebis ust kattan komsumuzun oglupro ezgiyle lanarey bahar kombinini kazanrlarsa yaparlar beni heralde bana hediye ederler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?