- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
saol bıtanemm
eğer tamır parası cok ısterlerse yenı telefon alıcegım
evkurdan almak mantıklı mı sence canm ?
evet kuzum tutmuyo ekranı yaptırmıstım ama alttan cıkıyrdu ekranı yıne sağlam olmadı.. şimdi yaptırsam 150 de asagı vermem cunku hıc acılmıyo telefonTümden bozulduysa yapilinca duzen tutmayabilir canim evkuruda hiç bilmiyorum kii tatlikimmm
evet kuzum tutmuyo ekranı yaptırmıstım ama alttan cıkıyrdu ekranı yıne sağlam olmadı.. şimdi yaptırsam 150 de asagı vermem cunku hıc acılmıyo telefon
e ılerde yıne bozulucak en mantıklısı yenı almak
taqtlım önce ekranı kırıldı onu yaptırdımBozulan neydi simdi ne almayi düşünüyorsun canim?
kız marka soruyor selin galibataqtlım önce ekranı kırıldı onu yaptırdım
ama sımdı alttan ekran cıkıyor telefonun alt kısmından..
gecen gun de tuş kilidi hiç çalışmadı bataryayı cıkartıp taktım hıc acılmadı şarja taktım şarj da almadı.. babama verdım şimdi bayiye sorucak eğer yaptırma parası cok fazla tutarsa bugune kadar 250 tl harcadm zaten tamirine, yeni telefon alıyım diyorum ne gerek var boş yere israf etmeye dimi
ama ne alcağımı bılmıyorum kı
ne alsam ki hiç fikrim de yok telefon hakkındakız marka soruyor selin galibabu arada geçmiş olsun kuzucum ya benimkide gidiyor bakalım eski zaten de idare ettiği yere kadar bende bekliyorum
ne alsam ki hiç fikrim de yok telefon hakkında
generl mobile kullanıyodum canm
babamı ikna ediyim deBenimki s3 samsung çok seviyorum telefonda ben
kardeşimin telefonda ondan baya kullanışlı onunki seviyor yanine alsam ki hiç fikrim de yok telefon hakkında
generl mobile kullanıyodum canm
ay o beyaz tvde ki tartışmalar bazen çok ilginç oluyor tahammül edemiyorum ben geçende yine öyle bir tartışma vardı kadın çocuk olunca kendine bakmıyormuş erkeğin gözü kayıyormuş böyle bir genelleme yapmaları çok saçma çok güzel bakımlı kadınlar neden aldatılıyor o zamanbeyaz tv deki adam ne kadar saçma konusuyo ya
çok sinirlerim bozuldu
aldatma üzerine konusuyo
mesela diyo ki şişmanlığı ele alıyo kadınlar da , erkekler bu yuzden de aldatabılıyo ya
diyo ki o zaman aç kalın kilo verin diyo , kocalarınız da aldatmasın dıyo
önce erkekleri eğitsene, aç kal demek ne demek ya
kuzum adrıana lıma bıle aldatldıay o beyaz tvde ki tartışmalar bazen çok ilginç oluyor tahammül edemiyorum ben geçende yine öyle bir tartışma vardı kadın çocuk olunca kendine bakmıyormuş erkeğin gözü kayıyormuş böyle bir genelleme yapmaları çok saçma çok güzel bakımlı kadınlar neden aldatılıyor o zaman
beyaz tv deki adam ne kadar saçma konusuyo ya
çok sinirlerim bozuldu
aldatma üzerine konusuyo
mesela diyo ki şişmanlığı ele alıyo kadınlar da , erkekler bu yuzden de aldatabılıyo ya
diyo ki o zaman aç kalın kilo verin diyo , kocalarınız da aldatmasın dıyo
önce erkekleri eğitsene, aç kal demek ne demek ya
kuzum adrıana lıma bıle aldatldı
onu gectım ben bıle aldatıldım
bencede kesinlikle öyleO nasıl saçma bisey yaa kiloyla ne alakasi var kii :/ o erkegin icinde olduktan sonra fizigi manken gibi dünya güzeli kadinlari bile aldatiyorlar aldatma bi kisilik bozuklugu bence
kuzum adrıana lıma bıle aldatldı
onu gectım ben bıle aldatıldım
bence de olmayan kişiliklerinin bozuklugu tatlım.. kimseye tattırmasın Allah..O nasıl saçma bisey yaa kiloyla ne alakasi var kii :/ o erkegin icinde olduktan sonra fizigi manken gibi dünya güzeli kadinlari bile aldatiyorlar aldatma bi kisilik bozuklugu bence
kaçırdıgına yansın, ah ahhh dead ahh.......kzı adamlar güzelliğe baksaydı birde güzel kadınları daha çirkin olanlarla aldatıyorlar mesela oda var kız seni kim aldatmış ben onun beyninin olduğundan şüphe ederim fıstık gibi kızı kaçırmış valla hayır fizik olarak fıstık gibi olmanın yanında karakter olarakta fıstık gibisin yani boşver oho seni kaybettiğine yansın bak çok sinirlendim karaktersize
yanıyo zaten.. ( küfür etmiyceğimAdriana kimmis senin yaninda seni aldatan kaybeytigi altin kalbe yansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?