bence de olmayan kişiliklerinin bozuklugu tatlım.. kimseye tattırmasın Allah..
kaçırdıgına yansın, ah ahhh dead ahh.......
yanıyo zaten.. ( küfür etmiyceğim)
benım de kendıme sarılasım gelıyoboşver onu sen
kız şu profildeki prensesle çok tatlı oldun ya gelip sarılcam sana çok şeker o sana baktıkça gülümseyesim geliyor sanada çok uygun
ama çok tatlı sende haklısınbenım de kendıme sarılasım gelıyo:d
gel sarılalımmmm
ama çok tatlı sende haklısınkız sarılmak mutluluk hormonu salgılatıyormuş birde stresi azaltıyormuş hadi gel bir daha sarılalım selin nerde onada sarılalım mutlu olalım
benım de kendıme sarılasım gelıyo:d
gel sarılalımmmm
kendine mi bana mıKendine sarilasin miii geliyooooooay durr vallaaa benimde sarilasim geldii
ama çok tatlı sende haklısınkız sarılmak mutluluk hormonu salgılatıyormuş birde stresi azaltıyormuş hadi gel bir daha sarılalım selin nerde onada sarılalım mutlu olalım
Kendine sarilasin miii geliyooooooay durr vallaaa benimde sarilasim geldii
kaş göz nıye oynuyoTabikiii sanaa
Fena değil canım. Uğraşıyoruz işte Allah'tan bugün benim dersim az. Birazdan gelip sporumu yapacağım.Iyiyim çok şükür canım bu günüme hamd olsun. Sen nasılsın canım
kaş göz nıye oynuyo
maseum bı sarılma zannedıyodum
Fena değil canım. Uğraşıyoruz işte Allah'tan bugün benim dersim az. Birazdan gelip sporumu yapacağım.
O zaman daha az yoran sporlar yapmalısın ip atlayabilir misin?66 Kilodan indim 57 lere doğum sonrası olarak hedefim 53 kiloya düşmek ama dikkat ediyorum yediklerime net bir diyet uygulamıyorum. Ama bir yandan da vücudumun toparlanmasını istiyorum.Lesie ile yürüyüs yaptım 1 ay grupla birlikte jillian ı yapamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor çok zorladığımda
Bence evkura hiç bulaşma, güzelce garantisi olan bir yerden -gerekirse biraz eski model al- al.evet kuzum tutmuyo ekranı yaptırmıstım ama alttan cıkıyrdu ekranı yıne sağlam olmadı.. şimdi yaptırsam 150 de asagı vermem cunku hıc acılmıyo telefon
e ılerde yıne bozulucak en mantıklısı yenı almak
haklısın kuzum evkur cok fazla koyuyo ustuneO zaman daha az yoran sporlar yapmalısın ip atlayabilir misin?
Bence evkura hiç bulaşma, güzelce garantisi olan bir yerden -gerekirse biraz eski model al- al.
bende ahahaAyyy koptumm yaaaa
bu ne ya
beyaz tv deki adam ne kadar saçma konusuyo ya
çok sinirlerim bozuldu
aldatma üzerine konusuyo
mesela diyo ki şişmanlığı ele alıyo kadınlar da , erkekler bu yuzden de aldatabılıyo ya
diyo ki o zaman aç kalın kilo verin diyo , kocalarınız da aldatmasın dıyo
önce erkekleri eğitsene, aç kal demek ne demek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?