- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ha ek olarak erkek şerefsizse her türlü aldatır.Kadınlar aç kalmasın ama baksınlar kendilerine, erkeklerin annesi gibi olup çorabı ütülemesinler.
Kendilerine vakit ayırsınlar, geliştirsinler, eşlerinin aile şikayetlerinden başka şeyler de öğrenmesi lazım kadınlardan. Saçını süpürge etmek değil fön çektirmek lazım.
Akşama kadar tv izleyip, yemek-kaynanadan başka muhabbet yapmayan kadın da bir süre sonra çekici gelmiyor erkeklere. Her daim gizemli olmalı bazı şeyler, belli sınırlar olmalı.
bu konuda haklısın lune ama kadın dediğin her daim bakımlı olmalı bak sen güzel ifade edince ne kadar güzel olduKadınlar aç kalmasın ama baksınlar kendilerine, erkeklerin annesi gibi olup çorabı ütülemesinler.
Kendilerine vakit ayırsınlar, geliştirsinler, eşlerinin aile şikayetlerinden başka şeyler de öğrenmesi lazım kadınlardan. Saçını süpürge etmek değil fön çektirmek lazım.
Akşama kadar tv izleyip, yemek-kaynanadan başka muhabbet yapmayan kadın da bir süre sonra çekici gelmiyor erkeklere. Her daim gizemli olmalı bazı şeyler, belli sınırlar olmalı.
soldan sağa ezgi sen ben değiliz umarım görmeyeli çok çirkinleşmişiz hadi spor yapalımTelat abilerfazla sekeerler
soldan sağa ezgi sen ben değiliz umarım görmeyeli çok çirkinleşmişiz hadi spor yapalım
bende birazdan hafif şeyler yapcam reglimde ağrım çok yok ama boş durmakta istemiyorumBen spor yapmaya gidiyorum bekleyin beniii
selam guzeller. şekercim nasılsınÇookk masumm bi sarilma sayilmaz itiraff ediyimm
Iyiyim neslim sen nasilsin bitanemselam guzeller. şekercim nasılsın
bende istiyom banada sarılın
bilmem bence değil yani herkes renkli olsun sen siyeh ol bahar sonuçta yaz değil ya yazın siyah abes kaçıyorda yani tamamen siyahYa kızlar bu kombin ilaa renkli mi olmalı? Siyah beyaz benim kombinim.
Ya da renkli yapıp içime sinmeyen bir kıyafet ile katılacağım.
gel kız sarılırım sana benselam guzeller. şekercim nasılsın
bende istiyom banada sarılın
bilmem bence değil yani herkes renkli olsun sen siyeh ol bahar sonuçta yaz değil ya yazın siyah abes kaçıyorda yani tamamen siyah
gel kız sarılırım sana ben
ohhh iyi geldi sağolasınIyiyim neslim sen nasilsin bitanembi öpücüüüükkk ikide sarilmaaaa buda bonuss
bilmem bence değil yani herkes renkli olsun sen siyeh ol bahar sonuçta yaz değil ya yazın siyah abes kaçıyorda yani tamamen siyah
gel kız sarılırım sana ben
hayırlı olsun ya ben sizin takıma ziyareta gelecektim unutmuşum şimdi aklıma geldi sen yazınca burdan hayırlı olsun diyimohhh iyi geldi sağolasın
bende iyiyim 14. takıma kaptanlığa başladım geçen hafta bakalım kalan 8kg la boğuşuyorum
benimkide çok renkli değil ama fenada değil gayette spor sonuncu olabilirim olsun napayımZaten en güzel kombinimle 3. olmuşken bundan bir şey beklemiyorum. En iyisi ben istediğim gibi katılayım.
Squat harici devam edebilirsin ağrın yoksa. Ama squat kanamayı artırıyor.Arkadaslar herkese merhaba. squat ta 10.Gunumdeyim ben gece sporumu yapıp gündüz bildirimimi yazabiliyorum. Isınma squat 90 tek seferde. ebru şallı selülit savar dvd baştan sona yaptım. Ve soğuma egzersizi. Aksatmadan gidiyorum bakalım. Bi şey sorcam regl olundugunda devam etmenin bi sakıncası oluyor mu? İlk iki gün sonra benim pek ağrım olmaz Da. kolay gelsin herkese bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?