fitim fitsin fit (squat)

Ha ek olarak erkek şerefsizse her türlü aldatır.

bu konuda haklısın lune ama kadın dediğin her daim bakımlı olmalı bak sen güzel ifade edince ne kadar güzel oldu

Ya kızlar bu kombin ilaa renkli mi olmalı? Siyah beyaz benim kombinim.

Ya da renkli yapıp içime sinmeyen bir kıyafet ile katılacağım.

Ya kızlar bu kombin ilaa renkli mi olmalı? Siyah beyaz benim kombinim.

Ya da renkli yapıp içime sinmeyen bir kıyafet ile katılacağım.
bilmem bence değil yani herkes renkli olsun sen siyeh ol bahar sonuçta yaz değil ya yazın siyah abes kaçıyorda yani tamamen siyah

selam guzeller. şekercim nasılsın
bende istiyom banada sarılın
gel kız sarılırım sana ben

bilmem bence değil yani herkes renkli olsun sen siyeh ol bahar sonuçta yaz değil ya yazın siyah abes kaçıyorda yani tamamen siyah

gel kız sarılırım sana ben

Zaten en güzel kombinimle 3. olmuşken bundan bir şey beklemiyorum. En iyisi ben istediğim gibi katılayım.

ohhh iyi geldi sağolasın
bende iyiyim 14. takıma kaptanlığa başladım geçen hafta bakalım kalan 8kg la boğuşuyorum
hayırlı olsun ya ben sizin takıma ziyareta gelecektim unutmuşum şimdi aklıma geldi sen yazınca burdan hayırlı olsun diyim cuma yardıma ihtiyacınız var mı diye bakmaya gelmiştim çok kalabalıktı topik canlanmış sevindim o zaman bir sarılmayı daha hakettin kaptan
benimde son 8 kaldı ya gitmiyor

Arkadaslar herkese merhaba. squat ta 10.Gunumdeyim ben gece sporumu yapıp gündüz bildirimimi yazabiliyorum. Isınma squat 90 tek seferde. ebru şallı selülit savar dvd baştan sona yaptım. Ve soğuma egzersizi. Aksatmadan gidiyorum bakalım. Bi şey sorcam regl olundugunda devam etmenin bi sakıncası oluyor mu? İlk iki gün sonra benim pek ağrım olmaz Da. kolay gelsin herkese bye

Squat harici devam edebilirsin ağrın yoksa. Ama squat kanamayı artırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…