- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
aynen benimde gitmiyor iyi misafir etmişiz yapışmışlar resmen. napsak bilemedim bu inatçılara :))hayırlı olsun ya ben sizin takıma ziyareta gelecektim unutmuşum şimdi aklıma geldi sen yazınca burdan hayırlı olsun diyimcuma yardıma ihtiyacınız var mı diye bakmaya gelmiştim çok kalabalıktı topik canlanmış sevindim o zaman bir sarılmayı daha hakettin kaptan
benimde son 8 kaldı ya gitmiyor
beyaz tv deki adam ne kadar saçma konusuyo ya
çok sinirlerim bozuldu
aldatma üzerine konusuyo
mesela diyo ki şişmanlığı ele alıyo kadınlar da , erkekler bu yuzden de aldatabılıyo ya
diyo ki o zaman aç kalın kilo verin diyo , kocalarınız da aldatmasın dıyo
önce erkekleri eğitsene, aç kal demek ne demek ya
kuzum sen hangisine katılmıştın yarışmalardanZaten en güzel kombinimle 3. olmuşken bundan bir şey beklemiyorum. En iyisi ben istediğim gibi katılayım.
İlk yarışmaya katılmıştım canım ama nickim başkaydı, kırmızı kedi kaçtı o zaman.kuzum sen hangisine katılmıştın yarışmalardan
21 numarayım tatlım.kuzum sen hangisine katılmıştın yarışmalardan
bulursan bana da söyle ya aynı yerde sayıyorum sürekliaynen benimde gitmiyor iyi misafir etmişiz yapışmışlar resmen. napsak bilemedim bu inatçılara :))
İlk yarışmaya katılmıştım canım ama nickim başkaydı, kırmızı kedi kaçtı o zaman.
Evvveeeettt.bulursan bana da söyle ya aynı yerde sayıyorum süreklibakalım deniyorum hala
a sen miydin o lune hatırladım seninickini yani hatırladım senide yarım yamalak hatırlıyorum o yarışmada kimmiş 3. diye bakmıştım özellikle
birde sana oy atacakken bir üstteki üyeye atmıştım oyu ondan hatırlıyorum üzülmüştümEvvveeeettt.
O zaman daha az yoran sporlar yapmalısın ip atlayabilir misin?
Bence evkura hiç bulaşma, güzelce garantisi olan bir yerden -gerekirse biraz eski model al- al.
Yaaa ciddi misin?birde sana oy atacakken bir üstteki üyeye atmıştım oyu ondan hatırlıyorum üzülmüştüm
Peki pilateste nasılsın?İp atlamayı denemedim hiçpilates yürüyüş falan yaptım eskilerde
Doğumdan önce yapıyordum baya ama sonra bıraktımPeki pilateste nasılsın?
verdiğin linke baktım evet ciddiyimYaaa ciddi misin?
Kısmetsizimm ooof ooooff.verdiğin linke baktım evet ciddiyimtelden işaretlerken sayfa aşağı kaymış bir baktım üsttekine atmışım nasibin yokmuş
hoppaaKısmetsizimm ooof ooooff.
Katıl yaa, topikçe katılacağız caymak yok.hoppaaay bu şarkı beni geçmişe götürdü yok bu şarkı aynı zamanda bana yarışmaya katılayım bari kombinimi giyip çektim bile sonuncu olcam 1 kişi oy verir inşallah en azından çok sıradn oldum ya katılmasam mı acabası
Katıl yaa, topikçe katılacağız caymak yok.
illa renkli olmasına gerek yok guzelım, bahar diye herkes renklı seyler canlandırıyor sadeceYa kızlar bu kombin ilaa renkli mi olmalı? Siyah beyaz benim kombinim.
Ya da renkli yapıp içime sinmeyen bir kıyafet ile katılacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?