- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Canımsın sen yaa.aaa ben sana oy vermiştim yaa bayılmıştım tarzına da güzelliğine de
tanımadan
Aferin benim güzelime. Bir de spor yapsa tam olacak.dolaptaki bazı yiycekler beni cezbediyordu ama ben naptım..???
greyfurt ve portakal sıktımm
içine de elma ve havuç doğradım
ben de lanaya vermıstımCanımsın sen yaa.Spor bitti gel terli terli öpeyim seni.
not cıkarma işlemim bitsin deAferin benim güzelime. Bir de spor yapsa tam olacak.
ayaklarına saglık kuzummBildirim zamanı:
20 dakika yüksek tempolu spor(yukarıdaki video, hatunun hem sütyeni hem de cicileri pek hoş )
100 squat
30 işeyen köpek
30 üçgen
10 süperwomen
10 dakika abs videosu.
Ohh ya ne özlemişim spor yapmayı. Valla çok mutlu hissediyorum şu anda.
O zaman öpücük yok senle deade.ben de lanaya vermıstım
zorla da olsa alırm kiO zaman öpücük yok senle deade.
Canımsın sen yaa.Spor bitti gel terli terli öpeyim seni.
zorla da olsa alırm ki
geçen gün kız arkadaşıma (Deniz) tecavz ettm resmen hahaha
öperek tabı
Canım ufak tefeğim geçen ile giderken yanıma bir teyze oturdu, bende uyuyorum bir baktım beni aldı kolunun atına vah yavruum sen aç mı geziyorsun ellere bak canın kanın kalmamış, ufacıksın dedi. Bir yandan da kucaklıyor kaldımadın kırmızıbalıkkaç gibi birşeydi aklımda ole kalmıştı
dedim kıza bak ne şuh
ben yasınıda 20 falan anca sanmıştım
Alkışlar karıncama.Bildirim zamanı fıstıklaaarrr
♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme( Ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla)
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 8 dk abs workout
♥ 20 dk 200 cal videosu
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
Soguma
ahahaah ıkıncı olaya bayıldımKadına şiddete hayır!
Canım ufak tefeğim geçen ile giderken yanıma bir teyze oturdu, bende uyuyorum bir baktım beni aldı kolunun atına vah yavruum sen aç mı geziyorsun ellere bak canın kanın kalmamış, ufacıksın dedi. Bir yandan da kucaklıyor kaldım.
Nerede okuyorsun dedi dedim ben öğretmenim 5 yıldır teyze. İnanmadı, inanınca da nazar değer yaşını küçült de söyle dedi.
Neler geldi başıma bu yüzden. Bir kere de eşimle yürüyoruz ama el ele falan değiliz.
Amcanın biri çekti beni bak yavrum baban seni buralara okumaya diye göndermiş, başını öne eğdirme. Bu adam-eşimi gösteriyor- öpüşür eder seninle sonra almaz seni evde kalırsın. Bana yine kal geldi.En son eşim amca biz öğretmeniz hem de evliyiz dedi alyansları gösterdik. Sonra da benim işim var dedi amca pırrr.
göğüsler gıtmıs kadının
Çok sağol bitanem, sen olsan oyunu bana verirdin değil mi?Çok tarz olmuşsun kizzz durus harikaa cok asill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?