Sende tatlıcım benim. Hemde ağırlıkla çalışıyorsun.Süpersin lunem
bebegm ben de cok yapmak ıstıyorum ama sıkıntılı bı dönemim oldugu ıcın ders calısıyorum
Sende tatlıcım benim. Hemde ağırlıkla çalışıyorsun.
Kollarımın güçlenmesi lazım ama pek yorulmadım bugün. Alıştım sanırım artık bu tempoya. Ağırlık keyifliymiş ya, belki dambıl alırım. Sen kaçar kg ile çalışıyorsun?Nasil ağırlık biraz daha zorlastrdi sporunu
İnş canım ya inatla gece iki se bile bitse yapmadan yatmiyorum. Kolayı çok severim ama çok çok azalttım. Evde var ama icmiyorum. Normalde çoktan bitmisti.kahveyle pek aram yok zaten.Bir hafta daha dayansan ağrın sızın kalmaz, bu şekilde düzenli yaparsan 1 aya sonuçlarını görmeye başlarsın.
Ek olarak gazlı içecek, üçü bir arada kahve gibi selülitsever içecekleri de bırakmalısın.
Süpersin canım sen bu azimle devam ettikçe hangi selülit senin elinden kaçabilir ki?İnş canım ya inatla gece iki se bile bitse yapmadan yatmiyorum. Kolayı çok severim ama çok çok azalttım. Evde var ama icmiyorum. Normalde çoktan bitmisti.kahveyle pek aram yok zaten.
Normal canım bizde de ağrı olmuştu. Yine de emin olamadıysan ilk sayfada bir video var onu izle ve ayna karşısında doğru yaptığından emin ol.Kizlar selam
Ben iki gundur squat yapiyorum. Bu hareket popo basenler arka bacaklar icin sanirim. Ama benim ust bacaklarimin ön kısmi agriyor su an
Yanlis mi yapiyorum yoksa ilk basta onkismin agrimasi normal mi bilemedim
Kollarımın güçlenmesi lazım ama pek yorulmadım bugün. Alıştım sanırım artık bu tempoya. Ağırlık keyifliymiş ya, belki dambıl alırım. Sen kaçar kg ile çalışıyorsun?
Yap hadi daha soğumamışken. Bende de yarım kiloluk bilek ağırlığı var onunla yaptım. Devam edersem dambıl alırım.Birer kiloluk bilege takilan agirliklarm var canim hem ayagima hem kollarima kullaniyorum ayriyeten esim kendine 5 er kiloluk agirlik almisti hic kullanmadi simdi ben kullanıyorum diyorum iyiki almissin onlarla da deadlift yapiyorum bide elime alip kollari yana aciyorum göğüs kaslari ve kollar icin hatta ondan yapmadim aklima gelmisken bi 10 tane yapiyim hemen :)
Tamam canim cok tesekkur ediyorum.Normal canım bizde de ağrı olmuştu. Yine de emin olamadıysan ilk sayfada bir video var onu izle ve ayna karşısında doğru yaptığından emin ol.
Yap hadi daha soğumamışken. Bende de yarım kiloluk bilek ağırlığı var onunla yaptım. Devam edersem dambıl alırım.
Benim de 1 kg lık var 2 adet ama kullanmıyorum şu an, squatta kullanmıştım birkaç kez, onunla veya onsuz çok fark ediyor mu squat?Yap hadi daha soğumamışken. Bende de yarım kiloluk bilek ağırlığı var onunla yaptım. Devam edersem dambıl alırım.
Onlar biz koca popomuzu eritemiyoruz sen de yağlan demek istiyorlar aslında. Yukarıdaki fotoğrafı götür burunlarına daya. Ben zayıf değil fit olmak için uğraşıyorum de.Selm kızlar, bugün yine "Kilolu musun da spor yapıyorsun?" gülüşlerine maruz kaldım. Durmak yok, spora devam..
Selm kızlar, bugün yine "Kilolu musun da spor yapıyorsun?" gülüşlerine maruz kaldım. Durmak yok, spora devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?