Değiştirmen yararına olur kuzum. Detox içeceği hazırla ya da bitki çay demle kendine. Hem daha sağlıklı.Lunem kahvenin her türlüsü selulit yapiyomus ama ben sekersiz az sütlü nescafe 2 kupa içiyorumher gün hele sabah kalkarkalkmaz en sevdiğim sey
Fark ediyor canım, ağırlıkla daha etkili ama büyük ağırlıklarla kalınlaştırır.Benim de 1 kg lık var 2 adet ama kullanmıyorum şu an, squatta kullanmıştım birkaç kez, onunla veya onsuz çok fark ediyor mu squat?
Onlar biz koca popomuzu eritemiyoruz sen de yağlan demek istiyorlar aslında. Yukarıdaki fotoğrafı götür burunlarına daya. Ben zayıf değil fit olmak için uğraşıyorum de.
Sende onlara gülseydin spor zayiflamak için yapilmaz sadece diyespora devam
Fark ediyor canım, ağırlıkla daha etkili ama büyük ağırlıklarla kalınlaştırır.
Üsttekiler tam senlik.Ben de öyle dedim kızlar
Anladım canım.. Biraz şu fotolara bakiim de motive olayım ya, çok üşeniyorum şimdik kalkmaya :))
Ya benim popomda değişiklik olmuyor, yani kalkmıyor niye kiÜsttekiler tam senlik.
En fazla kaç tane yaptın kuzum? 250lik seriyi bitirdin mi?Ya benim popomda değişiklik olmuyor, yani kalkmıyor niye ki
En çok 185 mi ne yapmıştım, o takvime uyamıyorum ben ya.. Ne kadar yapabilirsem o kadar yapıyorum.En fazla kaç tane yaptın kuzum? 250lik seriyi bitirdin mi?
O takvime uyup artırırsan o zaman daha iyi sonuçlar alırsın canım.En çok 185 mi ne yapmıştım, o takvime uyamıyorum ben ya.. Ne kadar yapabilirsem o kadar yapıyorum.
Mesela araya bir şey giriyor o gün yapamıyorum, takvim gidiveriyor.O takvime uyup artırırsan o zaman daha iyi sonuçlar alırsın canım.
Biliyorum zor ama değer.
Tesk canim ya. Ben de zayifim ama dediğin ve paylastigin fotolar gibi oldukça zayıf olmanın nesi güzel kiSüpersin canım sen bu azimle devam ettikçe hangi selülit senin elinden kaçabilir ki?
Kaldığın yerden devam et tatlım. Çok uzun ara vermediğin sürece -5 günden fazla- sıkıntı olmaz.Mesela araya bir şey giriyor o gün yapamıyorum, takvim gidiveriyor.
Canım Allah zihin açıklığı versin inşallah.. Az kalmış, sık dişini, bekliyoruz biz seni :)kızlar ben geldim bi selam veriyim dedim size :) bugün 6. sınavımı oldum yarın bir tane daha var oda biraz ağır ve sonra ağır sınavlarım bitiyor sonra sizlerleyim yine tam gaz :)
bu arada hiç spor yapmadım ama yediklerime dikkat ediyorum sınava giderken yürüyüroum yolum 45 dk dönüşte 45 dk ..
beynim kazan gibi ama hiç böyle olmamıştım
20 dakika karın mı bravo. Ben 10 dakikayı zor tamamlıyorum.Kızlar bugün 20 dk karın egzersizleri yaptım, sonrasında da squat pek yapamadım sadece 20 tane yaptım bıraktım, bacaklarım ağrıdı çünküm
Önce ayakta yapılandan yaptım 12 dk kadar, sonra 8 min absden bazı hareketleri yaptım, mekik çektim. :)20 dakika karın mı bravo. Ben 10 dakikayı zor tamamlıyorum.
Yine de squat yapsaydın daha iyi olurdu.
Canım Allah zihin açıklığı versin inşallah.. Az kalmış, sık dişini, bekliyoruz biz seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?