fitim fitsin fit (squat)

Lunem kahvenin her türlüsü selulit yapiyomus ama ben sekersiz az sütlü nescafe 2 kupa içiyorum her gün hele sabah kalkarkalkmaz en sevdiğim sey
Değiştirmen yararına olur kuzum. Detox içeceği hazırla ya da bitki çay demle kendine. Hem daha sağlıklı.
Benim de 1 kg lık var 2 adet ama kullanmıyorum şu an, squatta kullanmıştım birkaç kez, onunla veya onsuz çok fark ediyor mu squat?
Fark ediyor canım, ağırlıkla daha etkili ama büyük ağırlıklarla kalınlaştırır.

Onlar biz koca popomuzu eritemiyoruz sen de yağlan demek istiyorlar aslında. Yukarıdaki fotoğrafı götür burunlarına daya. Ben zayıf değil fit olmak için uğraşıyorum de.

Sende onlara gülseydin spor zayiflamak için yapilmaz sadece diye spora devam

Ben de öyle dedim kızlar

Fark ediyor canım, ağırlıkla daha etkili ama büyük ağırlıklarla kalınlaştırır.

Anladım canım.. Biraz şu fotolara bakiim de motive olayım ya, çok üşeniyorum şimdik kalkmaya :))

kızlar ben geldim bi selam veriyim dedim size :) bugün 6. sınavımı oldum yarın bir tane daha var oda biraz ağır ve sonra ağır sınavlarım bitiyor sonra sizlerleyim yine tam gaz :)
bu arada hiç spor yapmadım ama yediklerime dikkat ediyorum sınava giderken yürüyüroum yolum 45 dk dönüşte 45 dk ..
beynim kazan gibi ama hiç böyle olmamıştım

Canım Allah zihin açıklığı versin inşallah.. Az kalmış, sık dişini, bekliyoruz biz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…