- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
yi ya da kötü diyemiyorum şimdiiBiz iyyuk sen napiyonndersler nasil ablasinin guzusu
yi ya da kötü diyemiyorum şimdii
fotomu attım margaya hadi bakalım
hahaYine nasil pozlar verdin allah bilir
haha
çok iddialı değilim hayalimdeki gibi de olmadıı giydim bişiler çektim
sen katldn mı bebegmmHadi bakalım görüceeeezz
sen katldn mı bebegmm
benmde hiç içimden gelmıyodu bu sefer o stresten uyuyamadım bıkac defa gecen yrısmadaYok tatlım ben katilmiycam bu isler bana göre diiill
sıgara keyfııKızlarrr napıyosunuz bakalım :))
Ezgicim sınavlarında başarılar gecenler içinde geçmiş olsun hayatım :))
norwegian Canım cok gecmıs olsun nasıl oldu sımdı annen ıyıdır umarım...
Ay canım geçmiş olsun çok çok, neyse ki iyi..merhaba kızlar
anca girebildim spora gittm dönmeden kardeşim aradı annem bir ilaç içmiş ağrısı varmış omzunda
alerji yapmış ilaç hastane gitmiş kıpkırmızı olmuş :S
şimdi iyi ama çok üzüldüm
spor bildirimimde şöyle
20 dk level 5 de eliptik
300 ip atlama
75 mekik
75 iç bacak
75 dış bacak
45 omuz aleti
45 gögüs aleti
200 twist
100 squat
esneme
kız senın fotografı he gordugumde norwe sanıyorum o da kullanmıştı sanırımAy canım geçmiş olsun çok çok, neyse ki iyi..
İyiym valla napıyım bende yeşil çayımı hazırladım sımdı annemı gecırdım gecmıs olsun zıyaretıne gıttı bırısıne bende keyıf yapıyorum :))sıgara keyfıı
sen napıyon kız
telefondan mı bakyosn kuzm yuruyus km sıneİyiym valla napıyım bende yeşil çayımı hazırladım sımdı annemı gecırdım gecmıs olsun zıyaretıne gıttı bırısıne bende keyıf yapıyorum :))
Evelsi gün spor hak getıre cok fecı yorgundum ama 7,54 km yurumusumdun 30 squat 30 yarım mekıkle kapattım gunu dunde 6,75 km yurumusum
Bu arada ezgı kocaman afıs vardı dun evkurda ben aldıgım zaman lg satmıyodu anlasması yokms soran coktu o zamanlar getırmısler snırım.. g3 1699 tl 10ay yazıyodu bakmak ıstersen bılgın olsn ben 2000e almştm.. yemısım kazıgı yınekız senın fotografı he gordugumde norwe sanıyorum o da kullanmıştı sanırım
hee o sayıyo sagolsntelefondan mı bakyosn kuzm yuruyus km sıne
başka neyın km sı olabılır kı hahaa.dD:D
sony c3 dusunuyodum ama babam bugun telefonu tamıre goturmusBu arada ezgı kocaman afıs vardı dun evkurda ben aldıgım zaman lg satmıyodu anlasması yokms soran coktu o zamanlar getırmısler snırım.. g3 1699 tl 10ay yazıyodu bakmak ıstersen bılgın olsn ben 2000e almştm.. yemısım kazıgı yıne
sonyde guzel telefon z2 var arkadasmda kamera pıkselı falan cok guzel kıyasladıgımzda benım pıksek dusuk olmasına ragmen resımler daha net selfılerı benım telefonumla cekıyosony c3 dusunuyodum ama babam bugun telefonu tamıre goturmus
inşallah yapamyız derler
Ay canım geçmiş olsun çok çok, neyse ki iyi..
aynen kuzum ya az para değil hakkatensonyde guzel telefon z2 var arkadasmda kamera pıkselı falan cok guzel kıyasladıgımzda benım pıksek dusuk olmasına ragmen resımler daha net selfılerı benım telefonumla cekıyoıyı arastır kuzum az para degıller valla verdgın paraya degcek bısey olsun alırsan eger..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?