İlk defa içtiği bişeymiydi kı yada bunyeye agırmı geldı alerjı falanmıydı kı ya kızarıklık genelde alerjı yapınca oluyo dıye bılıyorum tabı doktorlar daha ıyı bılır kuzum ma alerjı testı yaptılarmı kı?bildiğin kadının heryanı kırmızı olmuş ya görsen şiş ve kırmızı
:S
umarım canım
yani kücük bir ağrıya da herseye ilaç içmek bağımlı yapıyor
bildiğin kadının heryanı kırmızı olmuş ya görsen şiş ve kırmızı
umarım canım
bildiğin kadının heryanı kırmızı olmuş ya görsen şiş ve kırmızı
umarım canım
İlk defa içtiği bişeymiydi kı yada bunyeye agırmı geldı alerjı falanmıydı kı ya kızarıklık genelde alerjı yapınca oluyo dıye bılıyorum tabı doktorlar daha ıyı bılır kuzum ma alerjı testı yaptılarmı kı?
kesinlikle canımAyni benim.annem ve babam ikiside ayy basim agrir gibi oldu ilac ayy bugün halsizim ilac ayy sanki grip olcam ilacbagimlilar resmen bende hic sevmem ilac icmeyi agir bisey olmadigi taktirde
Hiç hatırlayamadım canım ya :) Ama çok sevemedim bunu, ilk fotoğrafa geri döneceğim sanırım :)kız senın fotografı he gordugumde norwe sanıyorum o da kullanmıştı sanırım
Hadi ya, ama bu aylık ve önümüzdeki birkaç aylık iç çamaşırı hakkımı kullandım :/ Benimki bana yasakladı, artık iç çamaşırı alma yeter diyor :/Tikkaaaamm pentıye bır gelın koleksıyonu gelmıs kı gormen lazım emınım kı dayanamazsınnn
Evet bı sure ara versen ıyı olcak hayatım ekru renkteler zaten baska zamanda bulabılırsın yanı.. Ama bi gelin tacı var bride yazılı duvaklı onu alcm ben bugunHiç hatırlayamadım canım ya :) Ama çok sevemedim bunu, ilk fotoğrafa geri döneceğim sanırım :)
Hadi ya, ama bu aylık ve önümüzdeki birkaç aylık iç çamaşırı hakkımı kullandım :/ Benimki bana yasakladı, artık iç çamaşırı alma yeter diyor :/
Damat kaldırma ne kız?Evet bı sure ara versen ıyı olcak hayatım ekru renkteler zaten baska zamanda bulabılırsın yanı.. Ama bi gelin tacı var bride yazılı duvaklı onu alcm ben bugunDamat kaldırmaya gıderken ve kuaforde kullanmayı dusundum
Bendensin Lune, son raddeye gelmem lazım ilaç içmem için.. Annem desen sürünür ama içmez çünkü mide problemi var, daha beter oluyor. Babamın da bazı ilaçlara alerjisi var, bir defasında kaybediyorduk son anda doktorlar yetişti. O yüzden ben de korkarım ilaç içmeye ya alerjim varsa diye.. Kaldı ki babama bunu yapan ilaç herkesin içtiği hafif bir ağrı kesiciydi, onu asla kullanmıyorum ben de..Kızlar selam. Ben okuldan geldikten sonra uyumuşum. O kadar yorgun hissediyordum ki zaten.
Biraz kendime gelip spora başlayacağım.
Norwem annenin iyi olmasına sevindim. Sizin aileler içiyormuş, bizimkiler de alıp içmiyor. Ben zaten oldum olası ilaç sevmem çok dayanılmaz olmadıkça baş ağrısı için falan içmiyorum.
Aman canım dikkat et, en güzeli sağlıklı beslenme ve sporla hastalıkları oldukça uzakta tutmak.Bendensin Lune, son raddeye gelmem lazım ilaç içmem için.. Annem desen sürünür ama içmez çünkü mide problemi var, daha beter oluyor. Babamın da bazı ilaçlara alerjisi var, bir defasında kaybediyorduk son anda doktorlar yetişti. O yüzden ben de korkarım ilaç içmeye ya alerjim varsa diye.. Kaldı ki babama bunu yapan ilaç herkesin içtiği hafif bir ağrı kesiciydi, onu asla kullanmıyorum ben de..
Bizim müdür de hırsızlıktan soruşturma geçiriyor ama açığa falan alınmadı. Bizde onu bekliyoruz merakla.Kızlar bizim burda bir okul soruşturma geçiriyormuş. Evli ve çocuklu müdür bekar hocalardan birini sıkıştırıyormuş, bakanlık müfettişleri gelmiş en sonunda, müdür açığa alınmış. Soruşturma devam ediyormuş. Çok kötü ya, rezillik.. İyi kız sessiz kalmamış, mutlaka bir kanıtı var ki soruşturma bu kadar kapsamlı yapılıyor.
Bu ara bu müdürlere bir haller oldu, ne çok haber duyar olduk. Allah ıslah etsin.Bizim müdür de hırsızlıktan soruşturma geçiriyor ama açığa falan alınmadı. Bizde onu bekliyoruz merakla.
Kız en iyisini yapmış sapığa boyun eğmemekle. Edepsiz boyu kadar çocuğu vardır eminim.
aaaaaKızlar bizim burda bir okul soruşturma geçiriyormuş. Evli ve çocuklu müdür bekar hocalardan birini sıkıştırıyormuş, bakanlık müfettişleri gelmiş en sonunda, müdür açığa alınmış. Soruşturma devam ediyormuş. Çok kötü ya, rezillik.. İyi kız sessiz kalmamış, mutlaka bir kanıtı var ki soruşturma bu kadar kapsamlı yapılıyor.
bizim müdür yardımcımız vardı kızlar genç bi adamdı boşanmış 1 çocugu vardıBizim müdür de hırsızlıktan soruşturma geçiriyor ama açığa falan alınmadı. Bizde onu bekliyoruz merakla.
Kız en iyisini yapmış sapığa boyun eğmemekle. Edepsiz boyu kadar çocuğu vardır eminim.
Bir de var ya ufak bir ilçe, o adam artık buralarda barınamaz.
yok imkanı yok guzelımBir de var ya ufak bir ilçe, o adam artık buralarda barınamaz.
He bir de eklemeyi unutmuşum, adamın eşi de aynı okulda öğretmenyok imkanı yok guzelım
yaşayamaz orda..
bu daha buyuk bı şokHe bir de eklemeyi unutmuşum, adamın eşi de aynı okulda öğretmen
Ben tanımıyorum canım ama bizim okuldan bir hoca o okulda gözetmenlik yapmış, müdür hep öğretmenleri azarlayıp duruyormuş. İftira olsa direkt açığa alınmazdı, demek ki kanıt var. Belki de mesajla falan da rahatsız ediyordu.bu daha buyuk bı şok
karşıdaki kişinin iftira atmış olma olasılıgı var mı acaba
adam nasıl biri karakterı vs
allah ıslah etsın...Ben tanımıyorum canım ama bizim okuldan bir hoca o okulda gözetmenlik yapmış, müdür hep öğretmenleri azarlayıp duruyormuş. İftira olsa direkt açığa alınmazdı, demek ki kanıt var. Belki de mesajla falan da rahatsız ediyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?