- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
gönder gönderSize kendi motivasyon resmımı gonderıyım bakınona baktıkca spor askım depresıyo
olursun ne engelın varBu bustıyere gırebılmek ıcın bunu gıbı olmam gerekıyo
Ezgim telaş başladı sanırım yavas yavas kac gundur geberdım carsı gezmekten spora zorlanıyorum dun zor zahmet yapmıs olmak ıcın yaptım:Solursun ne engelın var
canım tlaşın var tabı arc da yapamıyo bu aralar onun da telaşı vr ama yedıklerıne dıkkat edersen bu koşuşturmacada kalorı yakarsın en azındanEzgim telaş başladı sanırım yavas yavas kac gundur geberdım carsı gezmekten spora zorlanıyorum dun zor zahmet yapmıs olmak ıcın yaptım:S
sağol kuzumAy canım geçmiş olsun çok çok, neyse ki iyi..
yok kuzum benimki baskaydıkız senın fotografı he gordugumde norwe sanıyorum o da kullanmıştı sanırım
Onda sıkıntı yok yıyemıyorum desem yerı zaten su sısesıyle gecıyo tum gunum eve gelıncede atıstırmalık gectı 2 gun ama acıkmadımda hanı oyle dayanamıcagm sekılde..canım tlaşın var tabı arc da yapamıyo bu aralar onun da telaşı vr ama yedıklerıne dıkkat edersen bu koşuşturmacada kalorı yakarsın en azından
şimdi iyi canım allaha şükür sağol kuzumKızlarrr napıyosunuz bakalım :))
Ezgicim sınavlarında başarılar gecenler içinde geçmiş olsun hayatım :))
norwegian Canım cok gecmıs olsun nasıl oldu sımdı annen ıyıdır umarım...
ama benzıyo işte benzıyooyok kuzum benimki baskaydı
çizimdi pembe saçlı kızdı cimcime
Çok geçmiş olsun norwem ya. Annen nasıl şimdi?
teşekkürler fıstıklar en son iyiydi işteyim şimdi.Geçmiş olsun bitanem sporlarn da harika simdi iyi demi annecinn
Cok sewındım canım aman ıyı olsun..şimdi iyi canım allaha şükür sağol kuzum
Cok sewındım canım aman ıyı olsun..
Kendi kendının dokroru oluyo yanı.. Kuzucum belkı bu olaydan sonra vazgecer bılıncsız yere Allah korusun daha kotu bıseyde olabılırdıonda da ilaç içme takıntısı var ya ilaçları çok seviyor
keske bu olayla bu işten vazgecse
bildiğin kadının heryanı kırmızı olmuş ya görsen şiş ve kırmızıKendi kendının dokroru oluyo yanı.. Kuzucum belkı bu olaydan sonra vazgecer bılıncsız yere Allah korusun daha kotu bıseyde olabılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?