Sizin yine lisedeymiş biz ilkokuldaydık sapık bilgisayar hocası vardı. Bazı kızları kucağına falan oturtuyormuş.bizim müdür yardımcımız vardı kızlar genç bi adamdı boşanmış 1 çocugu vardı
lise 2-3 te nöbet tutardık idarenin orda işte nöbet de ne yanı otururduk..
odasına cagırırdı dosyaları duzeltın derdı.. kilo mu almışsın, spor mu yapıyosun gıbı sorular
adamın ne oldugunu herkes bilirdi
bizim müdür yardımcımız vardı kızlar genç bi adamdı boşanmış 1 çocugu vardı
lise 2-3 te nöbet tutardık idarenin orda işte nöbet de ne yanı otururduk..
odasına cagırırdı dosyaları duzeltın derdı.. kilo mu almışsın, spor mu yapıyosun gıbı sorular
adamın ne oldugunu herkes bilirdi
Sizin yine lisedeymiş biz ilkokuldaydık sapık bilgisayar hocası vardı. Bazı kızları kucağına falan oturtuyormuş.
Allah cezasını versin hepsinin.
Kızlar bildirim zamanı:
20 min high intensity video
10 min abs
100 squat
Reflüm azdığı için diğer hareketleri yapamadım.
kuzucum bizim burda kina gecesi bitince bi kac saat sonra damat evine gidilir sarkili turkulu bisey iste damat saklanir kiz onu bulur getirir gencler harclik alir onlada herkese kuruyemis vs bisey alinr donulur eveDamat kaldırma ne kız?
Yuh artik serefsiz demede ne de buna baska..He bir de eklemeyi unutmuşum, adamın eşi de aynı okulda öğretmen
Kızlar bildirim zamanı:
20 min high intensity video
10 min abs
100 squat
Reflüm azdığı için diğer hareketleri yapamadım.
Sende yok mu kuzum bildirim?kuzucum bizim burda kina gecesi bitince bi kac saat sonra damat evine gidilir sarkili turkulu bisey iste damat saklanir kiz onu bulur getirir gencler harclik alir onlada herkese kuruyemis vs bisey alinr donulur eve
Yuh artik serefsiz demede ne de buna baska..
Lunecim gecmis olsun.. Bence yeterince yapmissn zaten bugn yetsin bu kdr:))
O popolar kendi kendine şekil almaz, kalk ve spor yap! Özellikle de squat!
İfşa edeceğim kombin topiğinde. Meşhur 19 numero diye.bu benim ya lütfen alıntılamayalım
katılsam mı ki kuzu zaman çok amaİfşa edeceğim kombin topiğinde. Meşhur 19 numero diye.
Katıl tabii ya. Hepimiz katılıyoruz.katılsam mı ki kuzu zaman çok ama
Katıl tabii ya. Hepimiz katılıyoruz.
At kuzum ben gördüm bence çok mantıklı. İlk mesaja hepsi eklenebilir.topikte bir öneride bulundm ama kimse görmedi heralde adminlere mesaj atsammı
çünkü psikolojik olarak insan hepsini aynı anda gördü mü daha mantıklı ayırır yoksa zaten birine bakarken diğerini unutur hep bastaki alır :)At kuzum ben gördüm bence çok mantıklı. İlk mesaja hepsi eklenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?