- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ne kız o?çünkü psikolojik olarak insan hepsini aynı anda gördü mü daha mantıklı ayırır yoksa zaten birine bakarken diğerini unutur hep bastaki alır :)
atıyorum şimdik
Hoş canım elbisenle de yakışır.kızlar nişanda bu sac modelini yaptırcam insallah nasıll
Eki Görüntüle 1480303 Eki Görüntüle 1480304
Ne kız o?
kuzum güzel de şu arka kavuk kafa tarafı çok uzun oluyor o yönden sevmiyorum sanki daha güzel seylerde yapabilirsin gibikızlar nişanda bu sac modelini yaptırcam insallah nasıll
Şekerim pancarım nerede kızlar? En son spora diye çıkmıştı ama.
Hem de pek tembel günmüş neden öyle?Aaa fistigim beni sormus bugun tembel gunumdu malesef
Henuz yok kuzucum ama gece olucak simdi.girdim eve gece dusa girmeden yarim saatlik hisey dusunuyorum dunde bastan savma yaptim zaten bugun yarim saatlik yapiyim yarin arttircam kuzucum..Sende yok mu kuzum bildirim?
Hayatim sac guzel.ama.elbiseni bilmiyorum. Ama sana yakisir hayal ettigimde..kızlar nişanda bu sac modelini yaptırcam insallah nasıll
yarışmacılarının hepsini aynı sayfada toplama önerisi tatlım
Hem de pek tembel günmüş neden öyle?
Reamen?Anlamadım kuzum kızın uyumadığından mı yapmadın? Öyleyse sorun yok yarın telafi edersin.Reamen kiz 1 buçuk saat uyudu oyle oturdum safa bagladim
Eki Görüntüle 1480338
Kizlar nasil.guzelmi? Bunu aldim tam cikarken string gordum gelinlihin altina arkasinda duvak var onunda cok kalabalikti almadim yeterli parada yoktu zaten yanimda bunu alip donme planiyla ciktiydim cunku ama onu giymrm.icin selulitlerin gtmesi lazim zararli ciss hic bsey yemiyom e sporda yapiyom hic ama hic azalma yok
Uyku duzenide yok kuzum bende hic onu duzene sokmam lazim once benim. Sabah yapmak daha etkili gibi bence..Çok çabuk sonuç istiyorsun. O zaman daha fazla hareket yapmalısın.
Hem de çok daha az yorulursun.Uyku duzenide yok kuzum bende hic onu duzene sokmam lazim once benim. Sabah yapmak daha etkili gibi bence..
Keske öyle olsa benim minik 1 buçuk saat uyu mışıl mışıl uyudu bende spor yapmadımReamen?Anlamadım kuzum kızın uyumadığından mı yapmadın? Öyleyse sorun yok yarın telafi edersin.
Olur bazen öyle. Ara ver biraz istersen.Keske öyle olsa benim minik 1 buçuk saat uyu mışıl mışıl uyudu bende spor yapmadım
Her gün ayni tempo olmuyo ama en azından squatimi yaptimmOlur bazen öyle. Ara ver biraz istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?