haklısın bebegmBu haftaki bildirimler az geldiği için resim mesajı açmıyorum.Haftaya daha iyi durumda olursa o zaman açacağım.
Sen dersine bak güzel talebem benim.haklısın bebegm
cuma gunu sınavlarm bıtıyo
bomba gıbı donucem ınsallahhh:)
Günaydınlar :)
Günaydın güzellerim.Günaydın fıstıklaaarrr
Ben hala yataktan çıkamadım, geç yattım dün gece bide.. Burda da hava aynı, insanın bir şey yapası gelmiyor.Günaydın güzellerim.
Nasılsınız? Burada insanın moralini bozan kapalı bir hava var.
Günaydın güzellerim.
Nasılsınız? Burada insanın moralini bozan kapalı bir hava var.
pek kimse bildirim yapmadıBu haftaki bildirimler az geldiği için resim mesajı açmıyorum.Haftaya daha iyi durumda olursa o zaman açacağım.
pek kimse spor yapamadıgı için açadı lune bu hafta canmÖzel yok mu bugün tatlikim
zor derken acıtıyor mu yaparken yoksa yoruluyor musunGünaydın arkadaşlar. Ben dün rest gunumdeydim. O yüzden bildirim yazmadım. Artık squatlar artıyor ben 130 yapıcam inş bugün. arkasından da selulitsavar dvd yapıyorum. İkisi birden zor olmaya başladı. arka arkaya yapmayip ikiye bolsem sizce nasıl olur? Yoksa eski sisteme devam mı edeyim?
pek kimse bildirim yapmadıdeadline ile benden senden geldi sanırım
yoğun haftaydı evet
pek kimse spor yapamadıgı için açadı lune bu hafta canm
Bazı hareketlerde acıyor . Bacagimi kaldiramayacak hale geliyor .Videodaki sayıdan bir iki eksik yapıyorum ben de. Squati sabaha plates de akşama mi alsam diye düşünüyorum bu nedenle.zor derken acıtıyor mu yaparken yoksa yoruluyor musun
sen bilirsin tabi kendını nasıl ıyı hıssedıceksen öyle yapBazı hareketlerde acıyor . Bacagimi kaldiramayacak hale geliyor .Videodaki sayıdan bir iki eksik yapıyorum ben de. Squati sabaha plates de akşama mi alsam diye düşünüyorum bu nedenle.
Tesk canim yorumun icinsen bilirsin tabi kendını nasıl ıyı hıssedıceksen öyle yap
biraz zorlasan ama ardarda yapınca daha etkılı olur sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?