- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
pardon seni unuttum canım ya :) ben az girdim topiğe ama spor yaptımOysaki ben hazirdim
Bildirim veriyorum, dikkat!
Tüm ev toplama, süpürme, silme, toz alma, tuvalet yıkama.. Squat falan yok size bunlardan sonra
hosgeldınnnkızlar geldimmmmmmm :))))
çok özledim çokkkkk ama nihayet bitti sınavlarım şimdi temizlik yapıyorum akşamda sporumu yapıcam ayyyy :)
kafam rahat artık oh beeee
tamam bebeğimmmchosgeldınnn
benım de pazartesı baslıyo
haftaya ben de bunları yazıcam ınsallahh
,hadı ben kactım 5 dk dıye girmiştim yarım saat oldu
Özel yok mu bugün tatlikim
Bu haftaki bildirimler az geldiği için resim mesajı açmıyorum.Haftaya daha iyi durumda olursa o zaman açacağım.
Günaydın arkadaşlar. Ben dün rest gunumdeydim. O yüzden bildirim yazmadım. Artık squatlar artıyor ben 130 yapıcam inş bugün. arkasından da selulitsavar dvd yapıyorum. İkisi birden zor olmaya başladı. arka arkaya yapmayip ikiye bolsem sizce nasıl olur? Yoksa eski sisteme devam mı edeyim?
bende şimdi kendime sporun yanında izliyecek bir şey arıyorum,Selam kızlar eve şimdi geldim. Ve sıcacık rezene çayımı içiyorum.
Çayım bitince spora geçeceğim.
Nasıl gidiyor hafta sonu?
Toplarsın kuzum, bitti mi sınavlar?bende şimdi kendime sporun yanında izliyecek bir şey arıyorum,
Lune ya spor yapmadım hemen bacaklarım yumuşamaya başladı ya sinir oldum
bitti çok şükür bugün sonuncusunu da verdim oh mayısın sonuna kadar kafam rahat :)Toplarsın kuzum, bitti mi sınavlar?
Film açtım ama internet kaplumbağa hızında olduğu için izleyemiyorum, sinir şeySelam kızlar eve şimdi geldim. Ve sıcacık rezene çayımı içiyorum.
Çayım bitince spora geçeceğim.
Nasıl gidiyor hafta sonu?
Ooo harika canım umarım hepsinden çokçok iyi notlar alırsın.bitti çok şükür bugün sonuncusunu da verdim oh mayısın sonuna kadar kafam rahat :)
Spor yaparken film mi izliyorsun? Ben yaptığımı da saydığımı da unuturum herhalde.Film açtım ama internet kaplumbağa hızında olduğu için izleyemiyorum, sinir şey
Ay ben melekesle karıştırdım bebeğim seni yaa.Spor yaparken film mi izliyorsun? Ben yaptığımı da saydığımı da unuturum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?