umarım ya o kadar çalıştım valla kabus gibi bir haftaydı 9 sınav oldumOoo harika canım umarım hepsinden çokçok iyi notlar alırsın.
The Best of Me izleyeceğim ama daha 5 dksını izleyebildim, belli ki güzel film ama sinir oldumAy ben melekesle karıştırdım bebeğim seni yaa.Ne izliyorsun?
Beklet biraz dolsun madem. Benim de en sinir olduğum şey film izlerken. Bir de biliyormuş gibi en heyecanlı zamanlarda donuyor.The Best of Me izleyeceğim ama daha 5 dksını izleyebildim, belli ki güzel film ama sinir oldum
Bekletince de dolmuyor, aşırı yavaş net, sağ olsun benim ev sahibim 10 haneye falan dağıtıp para kazanıyor, ticaret yapıyor resmen..Beklet biraz dolsun madem. Benim de en sinir olduğum şey film izlerken. Bir de biliyormuş gibi en heyecanlı zamanlarda donuyor.
Bekletince de dolmuyor, aşırı yavaş net, sağ olsun benim ev sahibim 10 haneye falan dağıtıp para kazanıyor, ticaret yapıyor resmen..
Hayirli olsun kuzucummm:)) sewindim:))veeee babamdann duymak istediğim sözzz:
'kızım telefonun çökmüş, sana yeni bi telefon alıyoruz'
nihahahahha
yapabilir misiniz kız, düşürmesin seni
Haftaya eşimle böyle çekelim bari.
Efendi gibi uzun don giydiririm onu merak etmeyin.
bende cok sevındımHayirli olsun kuzucummm:)) sewindim:))
Hayırlı olsun kuzum.veeee babamdann duymak istediğim sözzz:
'kızım telefonun çökmüş, sana yeni bi telefon alıyoruz'
nihahahahha
Dün akşamki bildirimini göremedim tatlım.Hayirli olsun kuzucummm:)) sewindim:))
Düşürmez herhalde kuzum koca ayak benimki.yapabilir misiniz kız, düşürmesin seni
Ayni anda bildirim vermisizBildirim zamanı:
2o minute high intensity video
10 min abs videosu
125 squat(25i side kick)
30 üçgen
20 superwomen
Lune duşa gitti.
aman allah korusun kız sakat bı hareketDüşürmez herhalde kuzum koca ayak benimki.
saol bıtanemHayırlı olsun kuzum.
Dün akşamki bildirimini göremedim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?