fitim fitsin fit (squat)

Merhabalar,
Bir grup ile birlikte daha güzel çalışabilirim diye düşündüm
yıllardır ne çektim bu yan basenden 65 kiloydum 53 oldum basen gitmiyor gitmiyor...
Aynaya bakarsın o bacaklar üste doğru bir genişler.. tayt giyersin yine geniştir ve hep uzun seyler giymek zorunda kalırsın artık incelmeliiiiiii..............

Burada sizlerinde motivasyon edici konuşmalarınızı gördükçe ve moral arttıracak fotolarada baktıkça size katılmak istedim umarım hepimiz toplayacağz basenleri (bu arada 93 cm benim simitler ilk hedefim 88i görmek )

Merhaba boy ve kilonu yazar mısın? Bir de spor geçmişin var mı?

Merhaba boy ve kilonu yazar mısın? Bir de spor geçmişin var mı?
Merhaba
Boy :1.59
Kilo:53.6
Spor geçmişim var fakar artık spor salonuna gitmek istemiyorum her gün hava el verdikçe 1 saat yürüyüş yapıyorum bunun dışında evde bir kaç hareket yapamaya başlayacağım :)

Sorun simit ve basen değil mi?
Simit için:
Basen için alttaki hareketten ilk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki kadar sayıda yapacaksın.
Bir de şu video:

Sıralama da şu şekilde olmalı alttan üste doğru. Önce bacak videosu arada squat en son göbek videosu.
Çok olduğuna bakma hepsi 25dk sürer.

Çok teşekkür ederim La Lune ; hareketleri düzenli birşekilde 1 ay yapacağım umarım mezurada da görüntüdede fark göreceğim ^^

Çok teşekkür ederim La Lune ; hareketleri düzenli birşekilde 1 ay yapacağım umarım mezurada da görüntüdede fark göreceğim ^^
Düzenli yapar beslenmeyle de desteklersen görürsün. Simit olmaması için düşük bel giymemen ve de akşam 7den sonra bir şey yememen gerekli. O saatten sonra yenen her şey belde ve karında depolanıyor.

:bizim kuzenler apartmanın 3 katı ile net ortak ödeme planlamıştı
biri giriyor biri giremiyordu sonra biri fişi çekiyordu
o kadar dert oldu ki sonra iptal ettiler
keske tek basına alsaydın canım
Ne bileyim işte canım, tek başıma onunla uğraşmayayım diye kabul ettim bunu.. Adam bilgisayarcı, dükkanındaki interneti de o mahalleyle paylaşıyormuş. Sırf bununla geçimini sağlayacak adam valla..

Ne bileyim işte canım, tek başıma onunla uğraşmayayım diye kabul ettim bunu.. Adam bilgisayarcı, dükkanındaki interneti de o mahalleyle paylaşıyormuş. Sırf bununla geçimini sağlayacak adam valla..

anladım kuzum
60 tl lik neti herkesten para alarak 400 e bağlıyordur ayda belkide daha çok

Kizlar ne telefon onerirsiniz
1200 tlye kadar acigim
Canım ben pek anlamam telefon olayından, yarıyıl tatilinde telefon bozulunca mecburen yenisini aldım. Turkcell in kampanyası vardı birçok markada, HTC Desire 820 aldım. Görüntüsü hoşuma gitti, kamerası da iyi, güzel özellikleri var. 1440 a aldım ben ama 24 ay taksitle..

Turkselin kampanyalari çok uygun geliyor bana ya
Htcler de aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…