fitim fitsin fit (squat)

Yoo fazla olur etkisi canım sen bu tempoya dayanabiliyorsan ne ala. Sen görmüyor musun canım etkilerini?
Dayanıyorum cnm bacaklarım güçlü kollarım Güçsüz benim etki görüyorum sadece Selülit var belki haftaya çekerim sana gönderirim popom dikleşti zaten büyüktü şimdi daha iyi o yüzden fazla yapıyorum ahh lanet Selülitler yok olsa cok sexy olucak bu popo

Benim selülitlerime de çok iyi geldi bu program sende etki göstermemesi çok ilginç.
Ekstra krem kullanabilir ve duş sonrası soğuk su tutabilirsin. Ben bunları ve ek olarak squat yaptım sonuçtan çok memnunum.

Benim selülitlerime de çok iyi geldi bu program sende etki göstermemesi çok ilginç.
Ekstra krem kullanabilir ve duş sonrası soğuk su tutabilirsin. Ben bunları ve ek olarak squat yaptım sonuçtan çok memnunum.
Senin adına sevindim cnm Selülit çok fazla vardı bende şimdi eskiye göre îyi ama ben aceleyicim hemen gitsin istiyorm ama gidicek düzenli spor sağlıklı besleniyorum 4. Kilo verdim popom dikleşti belim inceledi bide Selülit giderse cok güzel olacak

Lunecim soguk suyu bende yapiyorum her dustan sonra ama krem kullanmiyorum uzun zamandir. Sen krem olarak ne kullaniyosun?

Belini nasil incelttin onun icin ne yaptin? bu arada 370 squat masalah diyorum sana

edersin canım ya gerci beni en son yarısmada tahmin edemeyenler olmustu
Seni norwemi tikkayı bir de tatlıezgiyi endamınızdan tahmin ederim diye düşünüyorum. Ama diğer kızları tahmin edebilir miyim bilemeyeceğim.
Çok geç başlıyor yarışma yaa. Heyecan yaptım şimdiden.
Lunecim soguk suyu bende yapiyorum her dustan sonra ama krem kullanmiyorum uzun zamandir. Sen krem olarak ne kullaniyosun?

Belini nasil incelttin onun icin ne yaptin? bu arada 370 squat masalah diyorum sana
Canım ben bimden aldığım selülit jelini kullanıyorum. AA expresso slim. Çok memnunum.
Ayrıca bel inceltme için Jillian 1 numara ama sanırım sen sevmiyorum demiştin.
Ben jillian ile 5 cm inceltmiştim.

Katilcam katilcam topikce dedik heveslendik o kadar. daha zaman var diye biliyorum zaten azcik yazliklari karistiriyim katilcam bende artik uyumlu uyumsuz egleniyoruz hayatim:))
Benim kombinime de hıh bu mu baharlık diyenler olacaktır ama önemli olan yarışmak ve eğlenmek.

İyi günlerde kullan canım, fiyatı neymiş onun?
Saol bitanem fiyati 1700tl..
Önce babamla HTC desire beğendik 1400du bu çok baba dedim ,sonra bu s5 e baktık 1700 ben olmaz gözüyle baktim adam ozeliiklerini falan soyledi, 24 ay ayda 78 tl falan galiba taksiti var aldık öyle ama içime oturdu vallahi sevinemedim

Niye kaba kız incecik benimki sadece ekranı bayağı büyük Ben de ayda 60 ödüyorum, öde öde bitmez artık

ben de başlıyorumm bugun!! ama bu hareketlerle selulit gider mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…