- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bakiyim yarin kuzumcok saolmelekelüzum cst: 40322502 .!.:evet çok güzel telefon canım benim kuzenim kullanıyor ve kaliteli detatlibikiz
bak bebeğim ne demek rica ederim :)Bakiyim yarin kuzumcok saol
Evet ezgicim g3 u bnde tavsiye ederim asiri memnunum ben:))Bakiyim yarin kuzumcok saol
Bebegm g3un bikac ayri modeli var yanilebirkaç ayrpost: 40322719 .!.:Evet ezgicim g3 u bnde tavsiye ederim asiri memnunum ben:))
Hayatim direk g3 valla beat falan var ama benimki g3 sadece amiralmi ne oyle dediydiler basta buyuk.geldi elime ama alistim simdi memnunumda cok canavar gbi valla dayanikliligi yuksek.bide dusurmeye karsi falan.. Oyke demislerdi yani..Bebegm g3un bikac ayri modeli var ya
Htcyle lg aklmda simdilik bebegmmCanımcım bende htc var kaç kere düşürdüm taş gibi. Eski bir model ama alacak olsam yine gözü kapalı htc alırım. Samsung alma onlar bir düşürüşte mahvoluyorlar.
BenKimler katildi yarismaya bakim
Ilk defa senle yariscaz:))
Hadi bakalım. Ben kızları tahmin edebilecek miyim acaba onu düşünüyorum.Ilk defa senle yariscaz:))
370 squat mı o?3 saat hızlı yürüyüş
370 sguat
50 köpek işeme pozisyonu
30 arka bacak pozisyonu
20 yarım mekik
110 üçgen
Ve öldüm
Evet cnm dün 350 yaptım bugün 370 acaba yanlış mı yapıyorum cnm370 squat mı o?
Listede en yüksek 250 var da. Ayrıca ne zamandır squat yapıyorsun?Evet cnm dün 350 yaptım bugün 370 acaba yanlış mı yapıyorum cnm
1 ay olacak nerdeyse ben ona uymadım hic genelde 10 _10 yada 20-20 artırarak yapıyorum böyle olunca daha mı az etki oluyor lunecimListede en yüksek 250 var da. Ayrıca ne zamandır squat yapıyorsun?
Yoo fazla olur etkisi canım sen bu tempoya dayanabiliyorsan ne ala. Sen görmüyor musun canım etkilerini?1 ay olacak nerdeyse ben ona uymadım hic genelde 10 _10 yada 20-20 artırarak yapıyorum böyle olunca daha mı az etki oluyor lunecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?