- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Saol bitanem fiyati 1700tl..
Önce babamla HTC desire beğendik 1400du bu çok baba dedim ,sonra bu s5 e baktık 1700 ben olmaz gözüyle baktim adam ozeliiklerini falan soyledi, 24 ay ayda 78 tl falan galiba taksiti var aldık öyle ama içime oturdu vallahi sevinemedim
çok iyi bir telefon dün bunu söylemek istemiştim galaxy dedimSamsung s5 aldım kizlar:)
Bunu da ömürlü k aldı sanırım babacığımGüle güle kullan bebegim ben samsung s3 kullaniyorum 2 3 senedir cok memnunum yaza iphone 5s alcaammm
ooh yandiniz fotolarimdan bundan sonraçok iyi bir telefon dün bunu söylemek istemiştim galaxy dedim
işyerinden iki arkadaşta var harika kalite fotoları da özellikleride
hayırlı olsun kuzu
Oo Harikasın :) siparis ettiğin aletlerle daha çok yol katedersin :)Merhaba herkese. Bildirimimi
ben de ev temizligiyle ugrastigim için ısınma 130 squat ve 50 twist yapabildiM. Eşimi de spora dahil etme çabası içerisindeyim . Twister ve dambil sipariş ettim. Bakalım muvaffak olabilecek miyim
Bence vücudun ideal canm2 kilo vermişim onu geri almaya calısıyom su sıra bendekilo almak vermekden daha zor cidden ya
Canım senin kilo almaya ihtiyacın yok ki.. Kilo alıyorum deyince başta ben de çok cılızsın sanmıştım. Zaten tam kilondasın, birkaç kilo bile kötü durur bundan sonra..2 kilo vermişim onu geri almaya calısıyom su sıra bendekilo almak vermekden daha zor cidden ya
ust kısım zayıf canım biraz rahatsız ediyor beni vermesem iyiydi aslındaBence vücudun ideal canm
ustten alamıyorum da pek..zayıf gorunuyor omuzlar falan bebe biskuvisine baslıycam yine:)Canım senin kilo almaya ihtiyacın yok ki.. Kilo alıyorum deyince başta ben de çok cılızsın sanmıştım. Zaten tam kilondasın, birkaç kilo bile kötü durur bundan sonra..
Niyeeee?????Kızlar bir süre girmezsem haberiniz olsun.
Öyle işte..Niyeeee?????
Bebegm noldu bi skinti mi varÖyle işte..
Yok canım boşver, önemli değil.Bebegm noldu bi skinti mi var
biriyle aranmı bozukk burdanYok canım boşver, önemli değil.
Kendimi tutuyorum yoksa fena konuşacağım, sürekli aynı şey oluyor. Şu forumda kimle biraz tartışsam direkt konu benim meme ameliyatıma geliyor. Hiç alakası olmayan bir şey ama insanlar ne kadar açık kolluyor, burda onu öğrendim. İyi ki gerçek hayatta kimseye söylememişim birkaç yakınım hariç..biriyle aranmı bozukk burdan
Canim gözardı et onları butona başKendimi tutuyorum yoksa fena konuşacağım, sürekli aynı şey oluyor. Şu forumda kimle biraz tartışsam direkt konu benim meme ameliyatıma geliyor. Hiç alakası olmayan bir şey ama insanlar ne kadar açık kolluyor, burda onu öğrendim. İyi ki gerçek hayatta kimseye söylememişim birkaç yakınım hariç..
en guzeli albumunu kapat takip ettiklerin dısında gormesin kimse herkesin her dedigine takılmada bosverKendimi tutuyorum yoksa fena konuşacağım, sürekli aynı şey oluyor. Şu forumda kimle biraz tartışsam direkt konu benim meme ameliyatıma geliyor. Hiç alakası olmayan bir şey ama insanlar ne kadar açık kolluyor, burda onu öğrendim. İyi ki gerçek hayatta kimseye söylememişim birkaç yakınım hariç..
Oooo güle güle kullan kuzum.Samsung s5 aldım kizlar:)
Hareket+beslenme+bol su ve yeşil çay ile kurtulabilirsin.ben de başlıyorumm bugun!! ama bu hareketlerle selulit gider mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?