Merhaba herkese. Bildirimimi
ben de ev temizligiyle ugrastigim için ısınma 130 squat ve 50 twist yapabildiM. Eşimi de spora dahil etme çabası içerisindeyim . Twister ve dambil sipariş ettim. Bakalım muvaffak olabilecek miyim
Nedeeen?Kızlar bir süre girmezsem haberiniz olsun.
Kızlara katılıyorum canım tam bir kum saatisin.ustten alamıyorum da pek..zayıf gorunuyor omuzlar falan bebe biskuvisine baslıycam yine:)
Kendimi tutuyorum yoksa fena konuşacağım, sürekli aynı şey oluyor. Şu forumda kimle biraz tartışsam direkt konu benim meme ameliyatıma geliyor. Hiç alakası olmayan bir şey ama insanlar ne kadar açık kolluyor, burda onu öğrendim. İyi ki gerçek hayatta kimseye söylememişim birkaç yakınım hariç..
Canım zaten albümüm kapalı, girip mesajlarıma bakıyorlar, meme estetiği bölümünü görünce de gelip saldırıyorlar.en guzeli albumunu kapat takip ettiklerin dısında gormesin kimse herkesin her dedigine takılmada bosver
Boşverdim canım ama canımı da sıkmadı değil.Kıyamam kuzum yaa kuyruk acılı insan çok burada. Kible hemen, istersen bir süre bdvye takılma gel ama buraya yoksa biz seni çok özleriz.
Haklısın canım, burada bu yüzden nickini değiştiren çok insan oldu. Haklılar da insanlar yemeyip içmeyip hastalıklı gibi takip ediyorlar. Sen benim konuma şöyle demiştin, böyle yapmıştın diye.Canım zaten albümüm kapalı, girip mesajlarıma bakıyorlar, meme estetiği bölümünü görünce de gelip saldırıyorlar.
Boşverdim canım ama canımı da sıkmadı değil.
Bildirimim:
5 dk ısınma
75 squat
30 üçgen
15x2 istiridye
10x2 köpek işeme hareketi
20 ters mekik
11 tane de W şeklindeki bacak hareketi, 11de bacağıma kramp girdi kasıktan o yüzden bıraktım.
5 dk soğuma
Aynen, kramp girmese devam edecektim de artık nasıl sert yaptıysam :) Bir de 60 bel inceltme hareketi yapmıştım, unutmuşum yazmayı :)
Sinirlendikten sonra m yaptın bunları?
Ben o zaman şu kırk dakikalık egzersizi yapıyorum bol yumruklu tekmeli.Aynen, kramp girmese devam edecektim de artık nasıl sert yaptıysam :) Bir de 60 bel inceltme hareketi yapmıştım, unutmuşum yazmayı :)
Kum torbası lazım bence bize :)Ben o zaman şu kırk dakikalık egzersizi yapıyorum bol yumruklu tekmeli.İyi geliyor sinire.
Sen koç burcuydun değil mi yanılmıyorsam? Normal kuzum böyle olması.Kum torbası lazım bence bize :)
Yok ben aslanım canım, benim babam akrep, çok sakindir aşırı hem de ama asla unutmaz. Aradan günler, haftalar belki aylar geçer ama o şeyin acısını hiç ummadığın bir zamanda sadece tek bir sözü ile çıkarır. Seviyorum o huyunuSen koç burcuydun değil mi yanılmıyorsam? Normal kuzum böyle olması.
Bende akrebim sinirlenince zor hakim oluyorum kendime aklımdan çok fena şeyler geçiyor.
Saol bitanemOooo güle güle kullan kuzum.
Hareket+beslenme+bol su ve yeşil çay ile kurtulabilirsin.
Ama azmetmen ve sürekli yapman lazım.
Yok ben aslanım canım, benim babam akrep, çok sakindir aşırı hem de ama asla unutmaz. Aradan günler, haftalar belki aylar geçer ama o şeyin acısını hiç ummadığın bir zamanda sadece tek bir sözü ile çıkarır. Seviyorum o huyunu
Kendimi tutuyorum yoksa fena konuşacağım, sürekli aynı şey oluyor. Şu forumda kimle biraz tartışsam direkt konu benim meme ameliyatıma geliyor. Hiç alakası olmayan bir şey ama insanlar ne kadar açık kolluyor, burda onu öğrendim. İyi ki gerçek hayatta kimseye söylememişim birkaç yakınım hariç..
sendemi akrep ayın kacıaynı bennnn akreppppp
biz akrepler pek ilginciz birde takıntılıyız ya kıskancız çok
bu huylarımı sevmiyorum karşımdakine çile çektiririm :S
ama hafızam aşırı güçlü
tikka senin aslan olduğun çok belli kuzum bak demesen derdim
lune nin akrep olduğuda
Jillianı sevıyorum lunecım sadece carpıntı yapmıştı bende jıllıan cok belkıde ıyı ısınamadım o zaman ama cok carpıntım olmştu onu hatrlıyorum ama 5 cm az uz degıl yanı capsın dursun o zaman benım kalbım bu bel ıncelecek!Seni norwemi tikkayı bir de tatlıezgiyi endamınızdan tahmin ederim diye düşünüyorum. Ama diğer kızları tahmin edebilir miyim bilemeyeceğim.
Çok geç başlıyor yarışma yaa. Heyecan yaptım şimdiden.
Canım ben bimden aldığım selülit jelini kullanıyorum. AA expresso slim. Çok memnunum.
Ayrıca bel inceltme için Jillian 1 numara ama sanırım sen sevmiyorum demiştin.
Ben jillian ile 5 cm inceltmiştim.
Aynen öyle bız kıs memleketlerındeyız burda bahar boyle gecıyo derızBenim kombinime de hıh bu mu baharlık diyenler olacaktır ama önemli olan yarışmak ve eğlenmek.
Güle güle kullan hayatım hayırlı olsun :)) Ama cok dikkat et bı tanıdıgım dusurdu ekrana 800 tl istedıler garantı + sıgorta olmasına ragmen hemde.. sıkı sıkı tut elınde :))Samsung s5 aldım kizlar:)
Uyguna almıssın sen yıne cok daha pahalıydı:))Saol bitanem fiyati 1700tl..
Önce babamla HTC desire beğendik 1400du bu çok baba dedim ,sonra bu s5 e baktık 1700 ben olmaz gözüyle baktim adam ozeliiklerini falan soyledi, 24 ay ayda 78 tl falan galiba taksiti var aldık öyle ama içime oturdu vallahi sevinemedim
Cok ıyı anlıyorum senı ama yuklenme bırden kuzucum 2 kılo cok degıl bızım cıs dedgmz seylerı sen 1 hafta yapsan tamamdır :))2 kilo vermişim onu geri almaya calısıyom su sıra bendekilo almak vermekden daha zor cidden ya
Evet o etkılı oluyo cok tukettım bızzatustten alamıyorum da pek..zayıf gorunuyor omuzlar falan bebe biskuvisine baslıycam yine:)
aynı bennnn akreppppp
biz akrepler pek ilginciz birde takıntılıyız ya kıskancız çok
bu huylarımı sevmiyorum karşımdakine çile çektiririm :S
ama hafızam aşırı güçlü
tikka senin aslan olduğun çok belli kuzum bak demesen derdim
lune nin akrep olduğuda
cikolata falan ne varsa goturuyorum:)) yumurta yemiyordum bi iki haftadır makarna falan heralde ondan verdim ben baslıyım yine:)Jillianı sevıyorum lunecım sadece carpıntı yapmıştı bende jıllıan cok belkıde ıyı ısınamadım o zaman ama cok carpıntım olmştu onu hatrlıyorum ama 5 cm az uz degıl yanı capsın dursun o zaman benım kalbım bu bel ıncelecek!
Aynen öyle bız kıs memleketlerındeyız burda bahar boyle gecıyo derız
Güle güle kullan hayatım hayırlı olsun :)) Ama cok dikkat et bı tanıdıgım dusurdu ekrana 800 tl istedıler garantı + sıgorta olmasına ragmen hemde.. sıkı sıkı tut elınde :))
Uyguna almıssın sen yıne cok daha pahalıydı:))
Cok ıyı anlıyorum senı ama yuklenme bırden kuzucum 2 kılo cok degıl bızım cıs dedgmz seylerı sen 1 hafta yapsan tamamdır :))
Evet o etkılı oluyo cok tukettım bızzat
Söylemede zaten hayatım o senın ozelın.. ve sen mutlumusun mutlusun gerısını bosver lafı buna getırcek ne var hem kımı ılgılendırır bu kıme ne senın meme amelıyatından? Emınım sana saldıranlarda yaptırmak ısteyenlerdır ıcten ıce.. Keşke yaptırabılsem valla bende suan goz ardı et hıc moralını bozma bızıde bırakma sakın :))
Ayy hiç düşürür muyumJillianı sevıyorum lunecım sadece carpıntı yapmıştı bende jıllıan cok belkıde ıyı ısınamadım o zaman ama cok carpıntım olmştu onu hatrlıyorum ama 5 cm az uz degıl yanı capsın dursun o zaman benım kalbım bu bel ıncelecek!
Aynen öyle bız kıs memleketlerındeyız burda bahar boyle gecıyo derız
Güle güle kullan hayatım hayırlı olsun :)) Ama cok dikkat et bı tanıdıgım dusurdu ekrana 800 tl istedıler garantı + sıgorta olmasına ragmen hemde.. sıkı sıkı tut elınde :))
Uyguna almıssın sen yıne cok daha pahalıydı:))
Cok ıyı anlıyorum senı ama yuklenme bırden kuzucum 2 kılo cok degıl bızım cıs dedgmz seylerı sen 1 hafta yapsan tamamdır :))
Evet o etkılı oluyo cok tukettım bızzat
Söylemede zaten hayatım o senın ozelın.. ve sen mutlumusun mutlusun gerısını bosver lafı buna getırcek ne var hem kımı ılgılendırır bu kıme ne senın meme amelıyatından? Emınım sana saldıranlarda yaptırmak ısteyenlerdır ıcten ıce.. Keşke yaptırabılsem valla bende suan goz ardı et hıc moralını bozma bızıde bırakma sakın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?