bence akrepler çok zekiAkrepleeer ömrumu yedı akrep benım omrumu cok degısık enteresan kısılık cıdden akrep:d
demiştim ya akrepsin hemen anladım diye daha öncede kız unuttun musendemi akrep ayın kacı
Akrep bi arkadas vardı yollarımi ayirdim söz meclisten dışarı yılandı yilannnnnbence akrepler çok zekiöyle deme çok duygusallar sevdiler mi ömürlük severler
ayyyyy yaslanıyorum bendemiştim ya akrepsin hemen anladım diye daha öncede kız unuttun mu
ayın 1. i
ayyyyy yaslanıyorum ben
cikolata falan ne varsa goturuyorum:)) yumurta yemiyordum bi iki haftadır makarna falan heralde ondan verdim ben baslıyım yine:)
Cam jelatınle ıcten kırıldı zaten kuzucm o dedgmın ekranı snnkıyle onun aldıgı fıyat arasnda 1000 tl var tamı tamına bıde sen dıkkat et valla yenı telefnlarn hepsı cok hassas zaten..Ayy hiç düşürür muyum
Cam jelatin taktirdim zaten ekranı için kuzum
bence akrepler çok zekiöyle deme çok duygusallar sevdiler mi ömürlük severler
Akrep bi arkadas vardı yollarımi ayirdim söz meclisten dışarı yılandı yilannnnn
hafiza guclude demekki istisna olmus kız unutmusum senin dediginiakreplerin hafıza güçlüdür
bakışları etkileyicidir
seninde öyle :)
hafiza guclude demekki istisna olmus kız unutmusum senin dedigini
bende salondan geldim bildirim vereyim mi güzel kızlar
2o dk bu alet eliptik diyordum ama tam o değil göstereyim dedim gerçekten harika zorluyor salonda kimse yapmıyor
250 ip atlama
35x3 mekik
25x3 iç bacak aleti
25x3 dış bacak aleti
25x3 gögüs dediğim kısaca
bu alet
25x3 omuz ve gögüs çalıştıran
200 twist
100 squat
streching ! ve finish
resimli paylaşım olsun dedim
Nereden belli?aynı bennnn akreppppp
biz akrepler pek ilginciz birde takıntılıyız ya kıskancız çok
bu huylarımı sevmiyorum karşımdakine çile çektiririm :S
ama hafızam aşırı güçlü
tikka senin aslan olduğun çok belli kuzum bak demesen derdim
lune nin akrep olduğuda
Sen hangi burçsun?Akrepleeer ömrumu yedı akrep benım omrumu cok degısık enteresan kısılık cıdden akrep:d
Kasım 2 de ben.demiştim ya akrepsin hemen anladım diye daha öncede kız unuttun mu
ayın 1. i
Ben geldım habıre laf yetısıtırıyorum bıldırım vercem sözde
Isınma
75 agırlıkla squat 3 set
100 ucgen 2 sette zor bıttı valla bu sefer arttırdım azcık azcık nereye kadar dıye
150 bel ınceltme ıkı yana esneme
50 bcyle crunch
50 kneeling heel press (Bunların ısımlerıne hala ılk sayfadan alıyorum bu arada)
Bunu tatlibikiz iyi bilir.akreplerin hafıza güçlüdür
bakışları etkileyicidir
seninde öyle :)
Nereden belli?
Sen hangi burçsun?
Kasım 2 de ben.
Koç
Nereden belli?
Sen hangi burçsun?
Kasım 2 de ben.
İradem güçlüdür, umarım da hep öyle olur. Eşim bir ara denemek için akşam 6dan sonra neler pişirmedi ki? Ne sofralar kurdu, yine de bir lokma almadım.disiplin hırs ve etkileyici bakışlar tavır duruş herseyden belli :)
Seksüel kıyamet olmasın o?KoçTam bı felaketız nız nısanlımla akrep erkegı koc kadnı matematıksel kıyametmıs
Hakikatten akreplerde cok fena bi irade var ve hıc bısey yıldıramıyo onlarıİradem güçlüdür, umarım da hep öyle olur. Eşim bir ara denemek için akşam 6dan sonra neler pişirmedi ki? Ne sofralar kurdu, yine de bir lokma almadım.
Keskin bir insanım, yüze bakıp arkadan konuşmayı sevmem. Birini sevmiyorsam belli ederim.
Hatta başkalarına ikiyüzlülük yaptığına şahit olduğum insanları çok net hayatımdan çıkarmışlığım var.
Öyle dümdük bir tipim işte.
bende salondan geldim bildirim vereyim mi güzel kızlar
2o dk bu alet eliptik diyordum ama tam o değil göstereyim dedim gerçekten harika zorluyor salonda kimse yapmıyor
250 ip atlama
35x3 mekik
25x3 iç bacak aleti
25x3 dış bacak aleti
25x3 gögüs dediğim kısaca
bu alet
25x3 omuz ve gögüs çalıştıran
200 twist
100 squat
streching ! ve finish
resimli paylaşım olsun dedim
Yok o yatak uyumu bambaska koç kadınıyla çatışmadıkları tek yer yatakmş zatenSeksüel kıyamet olmasın o?Akrep erkeği başkadır. Ha ben neden başak aldım onu bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?