fitim fitsin fit (squat)

Ben geldım habıre laf yetısıtırıyorum bıldırım vercem sözde

Isınma
75 agırlıkla squat 3 set
100 ucgen 2 sette zor bıttı valla bu sefer arttırdım azcık azcık nereye kadar dıye
150 bel ınceltme ıkı yana esneme
50 bcyle crunch
50 kneeling heel press (Bunların ısımlerıne hala ılk sayfadan alıyorum bu arada )

cikolata falan ne varsa goturuyorum:)) yumurta yemiyordum bi iki haftadır makarna falan heralde ondan verdim ben baslıyım yine:)

Sen ben gıbı olma kendını frenlemeyı bılde gerısı onemlı degıl kuzucum ben durduramıyodum kendımı sımdıde ıcım dısım elma acıktıkca

Ayy hiç düşürür muyum
Cam jelatin taktirdim zaten ekranı için kuzum
Cam jelatınle ıcten kırıldı zaten kuzucm o dedgmın ekranı snnkıyle onun aldıgı fıyat arasnda 1000 tl var tamı tamına bıde sen dıkkat et valla yenı telefnlarn hepsı cok hassas zaten..
bence akrepler çok zeki öyle deme çok duygusallar sevdiler mi ömürlük severler

Bak o dogru işte :)

Akrep bi arkadas vardı yollarımi ayirdim söz meclisten dışarı yılandı yilannnnn

ben yılan değilim hatta masumum çok
onun karakter bozukmuş canım
sonuçta 10 küsür burç var 10 çeşit insan olması imkansız zaten
çok takılmıyorum ama akrepleri çok kolay tanıyorum birde aslanları :)

Nereden belli?
Akrepleeer ömrumu yedı akrep benım omrumu cok degısık enteresan kısılık cıdden akrep:d
Sen hangi burçsun?
demiştim ya akrepsin hemen anladım diye daha öncede kız unuttun mu
ayın 1. i
Kasım 2 de ben.

akreplerin hafıza güçlüdür
bakışları etkileyicidir
seninde öyle :)
Bunu tatlibikiz iyi bilir.Akrep hafızasını.
Bu arada La Lune ye not : Dun gece yatmadan 100 ucgen daha yapmıstım

disiplin hırs ve etkileyici bakışlar tavır duruş herseyden belli :)
İradem güçlüdür, umarım da hep öyle olur. Eşim bir ara denemek için akşam 6dan sonra neler pişirmedi ki? Ne sofralar kurdu, yine de bir lokma almadım.

Keskin bir insanım, yüze bakıp arkadan konuşmayı sevmem. Birini sevmiyorsam belli ederim.
Hatta başkalarına ikiyüzlülük yaptığına şahit olduğum insanları çok net hayatımdan çıkarmışlığım var.
Öyle dümdük bir tipim işte.

Hakikatten akreplerde cok fena bi irade var ve hıc bısey yıldıramıyo onları Dümdüüüüüükkk :d

Vaaoovv supeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…