Bende tam Selinim nerede diyordum ki geldin.Vaaoovv supeerrr
Ben nerden belliyim kız? Sen de Kasım 1 doğumlu musun? Babam da 1i :)) Biz babamla çok iyi anlaşıyoruz ya, huylarımız benziyor genel olarak..aynı bennnn akreppppp
biz akrepler pek ilginciz birde takıntılıyız ya kıskancız çok
bu huylarımı sevmiyorum karşımdakine çile çektiririm :S
ama hafızam aşırı güçlü
tikka senin aslan olduğun çok belli kuzum bak demesen derdim
lune nin akrep olduğuda
Allah canını almasın senınakrepler kuduruk olur evet öyleymiş
teşekkürler canımVaaoovv supeerrr
Tikkacım ben seni ilk tanıdığımdan beri seviyorum ve huyların benim en yakın koç arkadaşıma acayip benziyor. O yüzden tahmin etmiştim. Bir de lafını sakınmayan baskın bir karakter olduğun için.Ben nerden belliyim kız? Sen de Kasım 1 doğumlu musun? Babam da 1i :)) Biz babamla çok iyi anlaşıyoruz ya, huylarımız benziyor genel olarak..
Luneeee hanı dıyetısyenler kılo verınce odul verıyo ya bızde kılo verınce kendımızı odullendırebılırmıyız acebaaaSeksüel kıyamet olmasın o?Akrep erkeği başkadır. Ha ben neden başak aldım onu bende bilmiyorum
Senin de profil resimlerinden ona ayak uyduracağın belli, yatak odasına ses yalıtımı yaptırın.Allah canını almasın senın
Ayy çok teşekkür ederim Lunecim, çok mutlu ettin beniTikkacım ben seni ilk tanıdığımdan beri seviyorum ve huyların benim en yakın koç arkadaşıma acayip benziyor. O yüzden tahmin etmiştim. Bir de lafını sakınmayan baskın bir karakter olduğun için.
Ne gibi bir ödülden bahsediyoruz bebeğim?Luneeee hanı dıyetısyenler kılo verınce odul verıyo ya bızde kılo verınce kendımızı odullendırebılırmıyız acebaaa
Evı bulsak yalıtımlımı dıye sorarımSenin de profil resimlerinden ona ayak uyduracağın belli, yatak odasına ses yalıtımı yaptırın.
Ayy ben soylemıyım o zaman benım canım cıs bısey ıstıyo hemde cok fenaaNe gibi bir ödülden bahsediyoruz bebeğim?
Mesela hedefime ulaşınca kendimi alışverişle ödüllendiriyorum.
Bana özelden yazsana kuzum.Ayy ben soylemıyım o zaman benım canım cıs bısey ıstıyo hemde cok fenaa
O ekşicilerin de tek malzemeleri bu forum mu anlamadım, biz olmasak ne yazacaklar çok merak ediyorum.Evı bulsak yalıtımlımı dıye sorarımBenım daha zıyade tıkkada bılır her turlu ıc gıyım gecelık pıjama vs karsı zaafım var evlenınce nolur bılmem ama ben suanda kendı gecelıklerımı ozenerek severk gıyerım ayıcıklı kuzulu pıjamalarımı bıle bekar hayatımda saten gecelıklerlede yatmıslıgım vardır ama bu konuya evlenıncede yorumlarım yenıden
Kendı resmımı koymaya korkuyorm artık lune eksıcıler sayfa goruntusu alıyolarms eksıye koymslar gecen denk geldıydım kaldırdm hemencık:d
Bende tam Selinim nerede diyordum ki geldin.
Tam sayfa bildirim isterim ama.Burdayim askimmannemglden eve gectik yeni bugün dinlenme günüm yarin bildirim yaparimm
Onun da olayı güzelliği başka. Giyersiniz, giyersiniz.O ekşicilerin de tek malzemeleri bu forum mu anlamadım, biz olmasak ne yazacaklar çok merak ediyorum.
Kuzulu pijamalarımızı son son giyelim kuzum, ileride giyemeyebiliriz
evet kasım 1Ben nerden belliyim kız? Sen de Kasım 1 doğumlu musun? Babam da 1i :)) Biz babamla çok iyi anlaşıyoruz ya, huylarımız benziyor genel olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?