fitim fitsin fit (squat)

Ben nerden belliyim kız? Sen de Kasım 1 doğumlu musun? Babam da 1i :)) Biz babamla çok iyi anlaşıyoruz ya, huylarımız benziyor genel olarak..

Ben nerden belliyim kız? Sen de Kasım 1 doğumlu musun? Babam da 1i :)) Biz babamla çok iyi anlaşıyoruz ya, huylarımız benziyor genel olarak..
Tikkacım ben seni ilk tanıdığımdan beri seviyorum ve huyların benim en yakın koç arkadaşıma acayip benziyor. O yüzden tahmin etmiştim. Bir de lafını sakınmayan baskın bir karakter olduğun için.

Seksüel kıyamet olmasın o? Akrep erkeği başkadır. Ha ben neden başak aldım onu bende bilmiyorum
Luneeee hanı dıyetısyenler kılo verınce odul verıyo ya bızde kılo verınce kendımızı odullendırebılırmıyız acebaaa

Tikkacım ben seni ilk tanıdığımdan beri seviyorum ve huyların benim en yakın koç arkadaşıma acayip benziyor. O yüzden tahmin etmiştim. Bir de lafını sakınmayan baskın bir karakter olduğun için.
Ayy çok teşekkür ederim Lunecim, çok mutlu ettin beni Annem de Koç bu arada, onunla da çocukları arasında en iyi ben anlaşırım. :)

Senin de profil resimlerinden ona ayak uyduracağın belli, yatak odasına ses yalıtımı yaptırın.
Evı bulsak yalıtımlımı dıye sorarım Benım daha zıyade tıkkada bılır her turlu ıc gıyım gecelık pıjama vs karsı zaafım var evlenınce nolur bılmem ama ben suanda kendı gecelıklerımı ozenerek severk gıyerım ayıcıklı kuzulu pıjamalarımı bıle bekar hayatımda saten gecelıklerlede yatmıslıgım vardır ama bu konuya evlenıncede yorumlarım yenıden

Kendı resmımı koymaya korkuyorm artık lune eksıcıler sayfa goruntusu alıyolarms eksıye koymslar gecen denk geldıydım kaldırdm hemencık:d

O ekşicilerin de tek malzemeleri bu forum mu anlamadım, biz olmasak ne yazacaklar çok merak ediyorum.
Kuzulu pijamalarımızı son son giyelim kuzum, ileride giyemeyebiliriz

evet kasım 1
en yakın dostum aslandı
aslanların karakterleri bellidir
daima önder kişilikleri oluyor
başarılılar ve net sınırları var bence
mantıklılar
çalışkanlar
ya daha çok var
sende de var bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…