Üşürüm ben kız gıyerm yıneO ekşicilerin de tek malzemeleri bu forum mu anlamadım, biz olmasak ne yazacaklar çok merak ediyorum.
Kuzulu pijamalarımızı son son giyelim kuzum, ileride giyemeyebiliriz
ayyyy utandım senin gibiArc ile Norwenin de seksiliğinden belli akrep oldukları.
Kadının dibi, ham maddesi bunlar.
akrepler kuduruk olur evet öyleymiş
Bana da yolla.Üşürüm ben kız gıyerm yıneEvlenıncede bu cılgınlı devam edermı kı acaba bu arada duvaklı strıngı aldm kuzum resmını gondercektm sana unuttum bak bı ara gondercem onu sana
Utanma 19 numaram. Gönderdin mi kombini?ayyyy utandım senin gibi
Söz kocamaaannn bi bildirim yapcamTam sayfa bildirim isterim ama.
yok tatlım daha hazırlanmadım uyuşukum çok zaman var yaUtanma 19 numaram. Gönderdin mi kombini?
Hadi bakalım o zaman, ben seni totondan tanırım sanıyorum.yok tatlım daha hazırlanmadım uyuşukum çok zaman var ya
birde mekanı değişmek istiyorum artık aynı mekan yeter dedim
Tamam :)Bana da yolla.
Duvağı gördümdü galiba, stringi göremedim amaÜşürüm ben kız gıyerm yıneEvlenıncede bu cılgınlı devam edermı kı acaba bu arada duvaklı strıngı aldm kuzum resmını gondercektm sana unuttum bak bı ara gondercem onu sana
yok tatlım daha hazırlanmadım uyuşukum çok zaman var ya
birde mekanı değişmek istiyorum artık aynı mekan yeter dedim
Hadi bakalım o zaman, ben seni totondan tanırım sanıyorum.
dur kız cekıyım hemencık gondercemDuvağı gördümdü galiba, stringi göremedim ama
ya üşenmesem çekilcem de bizim yakınlardaDışardamı cekıncen kızbende uyusuklanıyorum hala
Benı gobegımden tanı luneeHadi bakalım o zaman, ben seni totondan tanırım sanıyorum.
Yan dönmeden poz ver kız, totodan herkesler anlar artık
lunecim herkes popoma bişi dio squat çok fena bişi bildiğin dimdik ve hoş oldu ya
asla bırakmamak lazım
şevke geliypr insan
Ben buralarda dusunuyom ama bulamıyom evde cekınırım muhtemelnya üşenmesem çekilcem de bizim yakınlardakimsenin olmadığı bir vakit
yada baskasının evinde mi çekilsem
Benı gobegımden tanı lunee
Totonu kaşı, göze geleceksin kuzum maşallah.
lunecim herkes popoma bişi dio squat çok fena bişi bildiğin dimdik ve hoş oldu ya
asla bırakmamak lazım
şevke geliypr insan
bence tanımazlar bizim topikte çok poposu güzel varYan dönmeden poz ver kız, totodan herkesler anlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?