Ben buralarda dusunuyom ama bulamıyom evde cekınırım muhtemelnkız cekıl kendı evınde işte
Totom görünmüyor benimbence tanımazlar bizim topikte çok poposu güzel varsizde varsınız
Canım ben squat ile bacak bölgemde sıkılaşmayı başardım.Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum problemim sıkı olmamam neler yapıyorsunuz spor salonuna gidiyorum 2 ay ar verdiğim için saldım problemim kalça ve basen yardımcı olur musunuz
İlk sayfayı oku sonra konuşalım. Neden ara verdin salona?Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum problemim sıkı olmamam neler yapıyorsunuz spor salonuna gidiyorum 2 ay ar verdiğim için saldım problemim kalça ve basen yardımcı olur musunuz
tühTotom görünmüyor benim
Sen çok tatlisinnnben yılan değilim hatta masumum çok
onun karakter bozukmuş canım
sonuçta 10 küsür burç var 10 çeşit insan olması imkansız zaten
çok takılmıyorum ama akrepleri çok kolay tanıyorum birde aslanları :)
Ben de tatlı mıyım?Sen çok tatlisinnn
O tam bi seytandiay anmiyim gece gece allahım düşmanıma vermesin..
Sen meleksin melekk
peki başka neler uygulanıyor burda ben proğramımı soylıyim 30 dk yürüyüş 5 tane aletli bacak egzersizi yapıyorum 20 dk da bisiklet ama problemim istikrarlı olamamam sanırım belki motive olurum burdaCanım ben squat ile bacak bölgemde sıkılaşmayı başardım.
İstikrarlı değilsen bu iş olmaz. Çok yorgun da olsak programımızı yapıyoruz. Squat ve extra hareketler yapan arkadaşlar var.peki başka neler uygulanıyor burda ben proğramımı soylıyim 30 dk yürüyüş 5 tane aletli bacak egzersizi yapıyorum 20 dk da bisiklet ama problemim istikrarlı olamamam sanırım belki motive olurum burda
Sen zaten tatlısın o al al yanaklarını yerim seninBen de tatlı mıyım?
birazcık ameliyat oldumda :) doktor 2 aydan önce başlama deyince saldım 4 kilo kadar aldım ama toparlarım sanırımİlk sayfayı oku sonra konuşalım. Neden ara verdin salona?
Bekarlara yok.Sen zaten tatlısın o al al yanaklarını yerim senin
Kim kime foto gönderiyo ben niye yokum????????
Geçmiş olsun. Bekleriz bildirimlerini. Buraya düzenli yazmak motive ediyor insanı.birazcık ameliyat oldumda :) doktor 2 aydan önce başlama deyince saldım 4 kilo kadar aldım ama toparlarım sanırım
Eger toplu konuşma acarsanizBekarlara yok.
Don fotosu aşkım sana da yollasın nilersin
şöyle soyliyim ameliyattan sonra istikrarlı olamadım aslında yoksa 7 ayda 4 beden inceldim ve haftada 4 gün propram uyguluyordumİstikrarlı değilsen bu iş olmaz. Çok yorgun da olsak programımızı yapıyoruz. Squat ve extra hareketler yapan arkadaşlar var.
Ben 20 dakikalık yüksek tempolu spor yapıyorum.
Squat ağır bir spordur, doktora danışmadan başlamayın.şöyle soyliyim ameliyattan sonra istikrarlı olamadım aslında yoksa 7 ayda 4 beden inceldim ve haftada 4 gün propram uyguluyordum
Kuzum ben coklu msj yapamıyomSen zaten tatlısın o al al yanaklarını yerim senin
Kim kime foto gönderiyo ben niye yokum????????
Teşekkür ederim ben bir okuyup katılmak isterim aranızaGeçmiş olsun. Bekleriz bildirimlerini. Buraya düzenli yazmak motive ediyor insanı.
Cıks yüklenmiyor kuzum ya. Ben geçen hafta çok denedim hatırlarsın.Eger toplu konuşma acarsaniz
Video yükleniyor mu kuzum buraya size bişey gondericektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?