fitim fitsin fit (squat)

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum problemim sıkı olmamam neler yapıyorsunuz spor salonuna gidiyorum 2 ay ar verdiğim için saldım problemim kalça ve basen yardımcı olur musunuz

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum problemim sıkı olmamam neler yapıyorsunuz spor salonuna gidiyorum 2 ay ar verdiğim için saldım problemim kalça ve basen yardımcı olur musunuz
İlk sayfayı oku sonra konuşalım. Neden ara verdin salona?

Sen çok tatlisinnn
O tam bi seytandi ay anmiyim gece gece allahım düşmanıma vermesin..
Sen meleksin melekk

Canım ben squat ile bacak bölgemde sıkılaşmayı başardım.
peki başka neler uygulanıyor burda ben proğramımı soylıyim 30 dk yürüyüş 5 tane aletli bacak egzersizi yapıyorum 20 dk da bisiklet ama problemim istikrarlı olamamam sanırım belki motive olurum burda

peki başka neler uygulanıyor burda ben proğramımı soylıyim 30 dk yürüyüş 5 tane aletli bacak egzersizi yapıyorum 20 dk da bisiklet ama problemim istikrarlı olamamam sanırım belki motive olurum burda
İstikrarlı değilsen bu iş olmaz. Çok yorgun da olsak programımızı yapıyoruz. Squat ve extra hareketler yapan arkadaşlar var.
Ben 20 dakikalık yüksek tempolu spor yapıyorum.

İstikrarlı değilsen bu iş olmaz. Çok yorgun da olsak programımızı yapıyoruz. Squat ve extra hareketler yapan arkadaşlar var.
Ben 20 dakikalık yüksek tempolu spor yapıyorum.
şöyle soyliyim ameliyattan sonra istikrarlı olamadım aslında yoksa 7 ayda 4 beden inceldim ve haftada 4 gün propram uyguluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…