fitim fitsin fit (squat)

Bugün hafif şeylerle geçiştirdim kızçeler sporu.. 40 squat, dambıllarla norwenin söylediği bel hareketlerinden yaptım bolca, karın için aklımda kalan birkaç hareketi yaptım, birazcık da mekik çektim. Bu kadarcık bugünlük..

Giremedim Lune ben de, o yüzden karın videosunu yapamadım
Benim videolarım da orada. İzlesene'den yoga yapacağım bende, gevşemeye rahatlamaya ihtiyacım var.
Başka video sitesinde de bulamadım.
Nefret ediyorum yasaklardan.

Chrome kullanıyorsan zenmate eklentisi yükle canım, onu aktif ettim giriyor şimdi..
Tamam kuzum sağ olasın.
tamam o zaman sabah başlarım Hadi ya korkuttu mu senii
Evet korku filmi severim izlerim ama aşağı inerken birden çıkınca irkiliyorum. Resimdeki sen misin?
Üzüldüm canım arkadasin iyi mi? Mutlaka psikolojik destek alsın. Geçmiş olsun
Canım psikolojik destek aldı ama ilaçlarını kullanmadı, yatarak falan tedavi olması lazım ne yazık ki.

Bildirim zamanı:
20 dakika yoga (Hiç sevmedim strech hareketlerini daha uzun süre yapıyorsun sadece daha da yapmam. Sinirlerime iyi geldi ama)
Bugünlük bu kadar kızlar kendimi tükenmiş hissediyorum.
Tempolu bir saat yürüyüşüm de var.

Ben iyilestigim zaman insallah bizim burda esimin dukkaninin tam karsisinda coooook uzun büyük bir bahce var. Bahce dedigime bakmayin basi var sonu yok. Lunapark var icinde. Herkes spor yapiyor orda. Yuruyor kosuyor.
Her sabah esim ise giderken ben de onunla gidecegim ve beraber bi ucundan bir ucuna yuruyecegiz ve ben ordan da eve yuruyecegim yani toplamda 1.5 saat oyle yuruyecegim. Eve geldigimde biraz dinlenir. Aksam uzeri de bisiklete biner ve hareketleri yaparim insallah.
Bi de beslenme seklimi duzene koydum mu tamamdir insallah

Çok azimli gördüm seni, devamını diliyorum

Melekes tam gaz geri dönmüşsün.

Hayır squat videosu. Bir de Jillian Level 1 yaz youtube'a onu izle yapabilir misin diye fikir olsun.
evet Lune özlemişim böyle spor yapmayı :)) yatmadan önce bi 50 squat daha planlıyorum bakalım yapmadığım günlere saymak için :)

Ay evet azimliyim insallah azmimin devami gelecek. Bi de ya ben hic seker falan tuketmem normalde. Onun yerine kahveyi 3u bir arada icsem olmaz mi ya? 2si bir aradayi icemem ki...
Ben anlamam Kaç tane içiyorsun ki günde? Ben içemiyorum, çarpıntı yapıyor.

ay kızlar bu hafta lazer randevum var ve ben çok korkuyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…