kesinlikle yaa bende temiz olmazsa evde bile rahat edemem iğrenç ...Oo 8 seans aldiysan tam biter ama bi de koyu renkliyse biter. Yani kil koklerin kalinsa tam faydasini görürsün insallah.
Milleti goruyorum koltuk altlari hep killi killi geziyorlar, valla ben utaniyorum onlarin yerine...
sende tüy yok ki kızO zaman sıkıntı olmaz ya..
Hadi ya, off ben de istemiyorum bu dertle uğraşmayı.. Ama tamamen bitti diyen de duymadım hiç.. Benim tek derdim alt bölge, bir orayı yaptırmak isterim.
Acıyor mu ki ya?
kesinlikle yaa bende temiz olmazsa evde bile rahat edemem iğrenç ...
bakalım inşallah biter ya ilk seansımda deneyimsizdim bazı yerlerini yapmamış galiba onlarıda söylicem bu sefer :)
kurtulmak istiyorummm
topiğide lazer topiğine dönüştürcem şimdiii Lune beni kovcak
aaa ben genital yaptırıyorum amaaaCanim alt bolge bitmiyor bosuna yaptirma. tasvip etmem. Ben yaptirmadim zaten.
Ben jiletle hallediyorum 2 günde bir. Ne yapayim..
Benim annem de 6 ayda bir alır koltuk altı ve genitali, bacakları hiç almamış o da..Aaa oyle.mi? Bacaklarinda yoksa genital de cok koyu degildir o zaman. Ya bak benim yengemin annesin bacaginin bir bolumunde ve koltuk altinda hic kil yok. Gencken karinca yuvasindan yumurtalarini cilartip koltuk altina ve bacaginin bir bolumune surmus. O gunden sonra hic cikmamis. Kadin 60 yasinda dusun.
Acaba gerçekten karinca yumurtasi mi sursek. Hic belli olmaz..
söylicem söylicem zatenSöyle söyle cok ozensiz yapiyorlar sen soylemezsen. Ben diyordum surayi da yap burayi da yap kadin bikmisti
ohaa tikka ya keşke benimde öyle olsa bende üst bacak yokta altta varBenim annem de 6 ayda bir alır koltuk altı ve genitali, bacakları hiç almamış o da..Kardeşlerim de hiç almaz çünkü yok bizim bacaklarda bir şey, şort giy çık yani.. Ama orası ah orası beni deli ediyor
aaa ben genital yaptırıyorum amaaakadın %80 biter dedi
Benim annem de 6 ayda bir alır koltuk altı ve genitali, bacakları hiç almamış o da..Kardeşlerim de hiç almaz çünkü yok bizim bacaklarda bir şey, şort giy çık yani.. Ama orası ah orası beni deli ediyor
Emla krem var uyuşturucu etkisi olanO zaman ben şu köşede ağlıyorum.
O yap yap bitmez ki, başım döner benimkızlar sirli ağda tavsiye ederim..minik minik sürüp çekin..
Allah seni kahretmeye norwesende tüy yok ki kız
keske sen gibi olsaydım
ben lazer yaptırdım maymundan az önce doğmuş gibiydim
yok canım benim çoktu genç kızken..ilkte çam sakızı ile alıyordum sonra sirli ağda,şimdi çok azO yap yap bitmez ki, başım döner benim
Allah seni kahretmeye norwe
Bebegm benimde belimde var ince tüyler ama çok takmiyorum ben tüy olduğu içinbenimde acıdı çok
bişi dicem
benim sırtımın üst taraflarda ince tüyler var
onları hiç sevmiom ama oraya lazer olmaz ince diye ne yapabilirim
O yap yap bitmez ki, başım döner benim
ay çok korktum şimdi yaaaOyle diyorlar ama bitmiyor. Belki seninki biter. Yaptiranlardan biliyorum inanki canim..
Kiz sadece bir yer azcik ugras bi sey olmaz. Neyle aliyorsun agdayla falan mi??
napim bemebyaz tenimde sepsert kıllar vardı jiletle kudurtmuştum kıllarıO yap yap bitmez ki, başım döner benim
Allah seni kahretmeye norwe
ay çok korktum şimdi yaaabnm bazı yerlerimde çıkmadı şimdi ilk seanstan sonra azalma oldu ama of bilemedim şimdi
Benim fotoğrafımı görmüştünüz ya, yok işte, aslında var ama sarı, görünmüyor bişi..ohaa tikka ya keşke benimde öyle olsa bende üst bacak yokta altta var
Ağda bantlarını ufak ufak kesip yapıyordum, eldivenle de yaptım ama artık direkt jilet, uğraşamıyorum öyle tek tek..Kiz sadece bir yer azcik ugras bi sey olmaz. Neyle aliyorsun agdayla falan mi??
Duydum onu, onu sürüp strech filmle falan sarıyorlarmış galiba etki etsin diye..Emla krem var uyuşturucu etkisi olan
Onu kullanıyodum ama sıfır etkii
kuzum ama ten beyaz belli oluyor bir bikini giysem tamam yani berbatBebegm benimde belimde var ince tüyler ama çok takmiyorum ben tüy olduğu için
Tamamen pürüzsüz olamayız ki tüy sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?