fitim fitsin fit (squat)

Lazer epilasyon mu?
Ben yaptirdim hic korkulacak bir sey degil. Oyle rahatlik ki. Evlenmeden once yaptirmistim. Ohh simdi hic kil tüy derdim yok..
evet lazer epilasyon benim 2. seansım :) ben çok korkuyorum ya ilk seansımda yerimden zıpladım da resmen şmdi korka korka gidiyorum

Ben lazer hakkında emin olamıyorum ya, zararlı gibi geliyor bana..
ne biliyim tikkam bende biraz kararsız kararsız gittim, bir zararı yok dediler doktorlada konuştum sakıncası yok dedi bende başladım seanslara

evet lazer epilasyon benim 2. seansım :) ben çok korkuyorum ya ilk seansımda yerimden zıpladım da resmen şmdi korka korka gidiyorum

Ben 6 seans yaptirdim evet biraz aci elbet oluyor ama inan degiyor. Yani en basitinden bacagin incindi hastaneye gideceksin aaa dur killa tuyle ugrasayim demiyorsun. Tertemiz gidiyorsun.
Ben evleneli 1.5 yil oldu hic almıyorum :-

1 tane tek iciyorum. Bazen hic icmiyorum. Boyle yani
O zaman sıkıntı olmaz ya..
Lazer epilasyon mu?
Ben yaptirdim hic korkulacak bir sey degil. Oyle rahatlik ki. Evlenmeden once yaptirmistim. Ohh simdi hic kil tüy derdim yok..
Hadi ya, off ben de istemiyorum bu dertle uğraşmayı.. Ama tamamen bitti diyen de duymadım hiç.. Benim tek derdim alt bölge, bir orayı yaptırmak isterim.

Acıyor mu ki ya?

Hadi ya, off ben de istemiyorum bu dertle uğraşmayı.. Ama tamamen bitti diyen de duymadım hiç.. Benim tek derdim alt bölge, bir orayı yaptırmak isterim.

Acıyor mu ki ya?
Ben melekes in dedi gi gbi yerimden firliyodum

Acıyor mu ki ya?

Canim alt bolge bitmiyor bosuna yaptirma. tasvip etmem. Ben yaptirmadim zaten.
Ben jiletle hallediyorum 2 günde bir. Ne yapayim..

Markofo ni bana da aynısını yapmıştı. Hayatta alışveriş yapmam ordan

ya limango da aynısını yapmıştı üründe pahalı birşey yani paramı gallettiler

kuzum ürün yokmuş vs beklet beklet anlamadığım hala aynı kampanyadan baslatmuşlar ama aynı ürünler yok
yani kızdığım beni bekletmeleri

canım ben markafoni trendyoldan zaten hoşlanmıyorum her ürünü en az 1 hafta sonra kargoluyorlar
hep morhipodan falan yapardım
ama işte gafil avlandım
bekle bekle bekle sonuç sıfır
üründe ucuz değildi yani

Ayrıca çok uygunsa sahtedir kuzum. Benim arkadaş 100tl vermişti benim 10tlye aldığım gözlüğe.

yok kuzum 270 tl idi

Ben 6 seans yaptirdim evet biraz aci elbet oluyor ama inan degiyor. Yani en basitinden bacagin incindi hastaneye gideceksin aaa dur killa tuyle ugrasayim demiyorsun. Tertemiz gidiyorsun.
Ben evleneli 1.5 yil oldu hic almıyorum :-
ay evet ya özellikle koltuk altı tişört giyceksin giyemiyorsun bu dertlerden kurtulmak çok iyi gerçekten ben 8 seans aldım bakalım nasıl olacak

Acıyor mu ki ya?
çok acımıyor canım da benim artık ağrıya dayanklılığım azaldı sanırım, özellikle göz ameliyatından sonra hemen her şeyde canım daha çok acıyor .. 15 dk sürüyor zaten seans genital+koltukaltı yaptırıyorum ben. ondan sonra hiç bişey hissetmiyom zaten. bi atış yaparken zıplıyorum

Canim alt bolge bitmiyor bosuna yaptirma. tasvip etmem. Ben yaptirmadim zaten.
Ben jiletle hallediyorum 2 günde bir. Ne yapayim..
Ben bacaklarımı hiç almadım canım, tek derdim dediğim gibi orası.. Bu da çare değil diyorsun yani, offf off..

ay evet ya özellikle koltuk altı tişört giyceksin giyemiyorsun bu dertlerden kurtulmak çok iyi gerçekten ben 8 seans aldım bakalım nasıl olacak

Oo 8 seans aldiysan tam biter ama bi de koyu renkliyse biter. Yani kil koklerin kalinsa tam faydasini görürsün insallah.
Milleti goruyorum koltuk altlari hep killi killi geziyorlar, valla ben utaniyorum onlarin yerine...

Ben bacaklarımı hiç almadım canım, tek derdim dediğim gibi orası.. Bu da çare değil diyorsun yani, offf off..

Aaa oyle.mi? Bacaklarinda yoksa genital de cok koyu degildir o zaman. Ya bak benim yengemin annesin bacaginin bir bolumunde ve koltuk altinda hic kil yok. Gencken karinca yuvasindan yumurtalarini cilartip koltuk altina ve bacaginin bir bolumune surmus. O gunden sonra hic cikmamis. Kadin 60 yasinda dusun.
Acaba gerçekten karinca yumurtasi mi sursek. Hic belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…