- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.363
- 598
1 tane tek iciyorum. Bazen hic icmiyorum. Boyle yaniBen anlamamKaç tane içiyorsun ki günde? Ben içemiyorum, çarpıntı yapıyor.
ay kızlar bu hafta lazer randevum var ve ben çok korkuyorum yaaaa
evet lazer epilasyon benim 2. seansım :) ben çok korkuyorum ya ilk seansımda yerimden zıpladım da resmen şmdi korka korka gidiyorumLazer epilasyon mu?
Ben yaptirdim hic korkulacak bir sey degil. Oyle rahatlik ki. Evlenmeden once yaptirmistim. Ohh simdi hic kil tüy derdim yok..
ne biliyim tikkam bende biraz kararsız kararsız gittim, bir zararı yok dediler doktorlada konuştum sakıncası yok dedi bende başladım seanslaraBen lazer hakkında emin olamıyorum ya, zararlı gibi geliyor bana..
Korkma kuzum evet acıyor ama sonrası Ohh misssne biliyim tikkam bende biraz kararsız kararsız gittim, bir zararı yok dediler doktorlada konuştum sakıncası yok dedi bende başladım seanslara
evet lazer epilasyon benim 2. seansım :) ben çok korkuyorum ya ilk seansımda yerimden zıpladım da resmen şmdi korka korka gidiyorum
O zaman sıkıntı olmaz ya..1 tane tek iciyorum. Bazen hic icmiyorum. Boyle yani
Hadi ya, off ben de istemiyorum bu dertle uğraşmayı.. Ama tamamen bitti diyen de duymadım hiç.. Benim tek derdim alt bölge, bir orayı yaptırmak isterim.Lazer epilasyon mu?
Ben yaptirdim hic korkulacak bir sey degil. Oyle rahatlik ki. Evlenmeden once yaptirmistim. Ohh simdi hic kil tüy derdim yok..
Acıyor mu ki ya?evet lazer epilasyon benim 2. seansım :) ben çok korkuyorum ya ilk seansımda yerimden zıpladım da resmen şmdi korka korka gidiyorum
bende sonunu düşünüyorum zatenKorkma kuzum evet acıyor ama sonrası Ohh misss
Ben melekes in dedi gi gbi yerimden firliyodumO zaman sıkıntı olmaz ya..
Hadi ya, off ben de istemiyorum bu dertle uğraşmayı.. Ama tamamen bitti diyen de duymadım hiç.. Benim tek derdim alt bölge, bir orayı yaptırmak isterim.
Acıyor mu ki ya?
O zaman sıkıntı olmaz ya..
Hadi ya, off ben de istemiyorum bu dertle uğraşmayı.. Ama tamamen bitti diyen de duymadım hiç.. Benim tek derdim alt bölge, bir orayı yaptırmak isterim.
Acıyor mu ki ya?
Markofo ni bana da aynısını yapmıştı. Hayatta alışveriş yapmam ordan
kuzum ürün yokmuş vs beklet beklet anlamadığım hala aynı kampanyadan baslatmuşlar ama aynı ürünler yokBenim hemen öderler iademi falan ama neden öyle olmuş ki? Yaptığım alışverişin sayısını hatırlamıyorum ordan, sadece 2 kere mutfak için aldığım ürünlerde kırık çıkmıştı, başka sorun yaşamadım.
Okudum ayrıntıları canım, gerçekten dediğin kadar var, çocuk yapmaz onun yaptığını, Allah akıl fikir versin.
canım ben markafoni trendyoldan zaten hoşlanmıyorum her ürünü en az 1 hafta sonra kargoluyorlarKuzucum bende 1 defa yaptım hatta tikkaya sormustum hıc yapmadıgım ıcın netten alısverıs sorun yasamadım memnun kalmıştım ama niye oyle olmus kı senın ya uzuldum valla.. Cok mu uygundu gözlük dısarıya gore koduna bakıp dısardan alırsın olmazmı?
Ayrıca çok uygunsa sahtedir kuzum. Benim arkadaş 100tl vermişti benim 10tlye aldığım gözlüğe.
Benim acı eşiğim sıfırın altındaBen melekes in dedi gi gbi yerimden firliyodum
ay evet ya özellikle koltuk altı tişört giyceksin giyemiyorsun bu dertlerden kurtulmak çok iyi gerçektenBen 6 seans yaptirdim evet biraz aci elbet oluyor ama inan degiyor. Yani en basitinden bacagin incindi hastaneye gideceksin aaa dur killa tuyle ugrasayim demiyorsun. Tertemiz gidiyorsun.
Ben evleneli 1.5 yil oldu hic almıyorum :-
Hadi yaaBenim acı eşiğim sıfırın altında
çok acımıyor canım da benim artık ağrıya dayanklılığım azaldı sanırım, özellikle göz ameliyatından sonra hemen her şeyde canım daha çok acıyor .. 15 dk sürüyor zaten seans genital+koltukaltı yaptırıyorum ben. ondan sonra hiç bişey hissetmiyom zaten. bi atış yaparken zıplıyorumO zaman sıkıntı olmaz ya..
Acıyor mu ki ya?
Ben bacaklarımı hiç almadım canım, tek derdim dediğim gibi orası.. Bu da çare değil diyorsun yani, offf off..Canim alt bolge bitmiyor bosuna yaptirma. tasvip etmem. Ben yaptirmadim zaten.
Ben jiletle hallediyorum 2 günde bir. Ne yapayim..
ay evet ya özellikle koltuk altı tişört giyceksin giyemiyorsun bu dertlerden kurtulmak çok iyi gerçektenben 8 seans aldım bakalım nasıl olacak
O zaman ben şu köşede ağlıyorum.Hadi yaa
Özel bölge çok açmıştı bende
Tabi bacak falan da acıyor ama özel bölgenin yanında bi hic
Ben bacaklarımı hiç almadım canım, tek derdim dediğim gibi orası.. Bu da çare değil diyorsun yani, offf off..
benimde acıdı çokHadi yaa
Özel bölge çok açmıştı bende
Tabi bacak falan da acıyor ama özel bölgenin yanında bi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?