- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Evet ben evden cikmadan önce sürerdim iyice uyuşsun diyeBenim fotoğrafımı görmüştünüz ya, yok işte, aslında var ama sarı, görünmüyor bişi..
Ağda bantlarını ufak ufak kesip yapıyordum, eldivenle de yaptım ama artık direkt jilet, uğraşamıyorum öyle tek tek..
Duydum onu, onu sürüp strech filmle falan sarıyorlarmış galiba etki etsin diye..
Bunun ayrıntılı tarifini almak istiyorumyok canım benim çoktu genç kızken..ilkte çam sakızı ile alıyordum sonra sirli ağda,şimdi çok az
Var tabi, bacaklarımdakiler de oraya hücum etmiş heraldekiz yuh o kadar cok mu var?? Nasil yap yap.bitmez
Ay ben utanırımKızlar Genital e ağda yaptırın
Ben her ay giderim hatta 1 ay bile beklemem çıkması için
O kadar inceldiki
Gidiyorum yatıyorum kadın yapıyo altta rahat
ay inşallah biter o kadar parayı çöpe atmış olmıyım daYa insallah seninkisi biter ama genital cok zor maalesef bitmiyor.. ama azaliyor elbet. Eskisi kadar olmuyor..
canım sirli ağdayı o tarz yerlerde kullanabilirsiniz..ben kollarımı almıştım eskisi gibi sertleşme vs olmadı..Bebegm benimde belimde var ince tüyler ama çok takmiyorum ben tüy olduğu için
Tamamen pürüzsüz olamayız ki tüy sonucta
Yaa hiç utanicak bişey yok vallahi ben de başta utaniyodum kadın utanma dedi baktım çok da temiz oluyo hani jilet le alınca sert sert çıkar bi de batar ya teninBunun ayrıntılı tarifini almak istiyorum
Var tabi, bacaklarımdakiler de oraya hücum etmiş heralde
Ay ben utanırım
yapma biliyorsundur.sesu yada vivetin sirli ılık ağdasını tavsiye ederim..Bunun ayrıntılı tarifini almak istiyorum
Ay ben utanırım
Sırlı ağda dediğin eline yapıştır çek olan micanım sirli ağdayı o tarz yerlerde kullanabilirsiniz..ben kollarımı almıştım eskisi gibi sertleşme vs olmadı..
yok ya utanmazsın benim kadar utangaç biri yaptığına göre herkes yaparBunun ayrıntılı tarifini almak istiyorum
Ay ben utanırım
ay ne güzel ya maşallah sana diyim tikka o zamnnnnBenim fotoğrafımı görmüştünüz ya, yok işte, aslında var ama sarı, görünmüyor bişi..
Ağda bantlarını ufak ufak kesip yapıyordum, eldivenle de yaptım ama artık direkt jilet, uğraşamıyorum öyle tek tek..
Duydum onu, onu sürüp strech filmle falan sarıyorlarmış galiba etki etsin diye..
balmumu olan var özel suyu olan değilmi..vivette var o tamamen pürüzssüz yapıyor..birde sesu ılık sir ağda var suya falan gerek yok ama oda kaliteli..salonlarda vivet kullanıyorlar sanırım..Sırlı ağda dediğin eline yapıştır çek olan mi
ay ben o elinle yapıştır çek ağdayı bir kez yapmayı denedimSırlı ağda dediğin eline yapıştır çek olan mi
Ben bakiyim bi onabalmumu olan var özel suyu olan değilmi..vivette var o tamamen pürüzssüz yapıyor..birde sesu ılık sir ağda var suya falan gerek yok ama oda kaliteli..salonlarda vivet kullanıyorlar sanırım..
Kendi başına is yaparsan olcağı buuuay ben o elinle yapıştır çek ağdayı bir kez yapmayı denedimbenim de vücudum çok sıcaktır resmen eridi ağda ya ne ağlamıştım mosmor olmuştu
ah ah sorma neler çektim ben yaBen bakiyim bi ona
Normalde ağda kağıdıyla olanı
kullanıyorum cunku
Kendi başına is yaparsan olcağı buuu
Yaa hiç utanicak bişey yok vallahi ben de başta utaniyodum kadın utanma dedi baktım çok da temiz oluyo hani jilet le alınca sert sert çıkar bi de batar ya tenin
Bu hiç böyle değil yumuşacık çıkıyo hissetmiyosun bile
Ben 2 yıldır agdayla aldırıyorum iki kadın değiştirdim sadece bugüne kadar ağdaci olarak
Giriyorum ağda salonuna abla ben geldim diyorum tamam in aşağı hazırlan diyo
10 dk bile surmuyo
yok ya utanmazsın benim kadar utangaç biri yaptığına göre herkes yapar
hatta bir arkadaşm asla yapmam diye kınamıştı
gitti o da yaptı
isyan ediyor insan sanırım
onlarla uğrasmaya
birde kadın işinin derdinde
sende acıdan pek umursamıyorsun
balmumu olan var özel suyu olan değilmi..vivette var o tamamen pürüzssüz yapıyor..birde sesu ılık sir ağda var suya falan gerek yok ama oda kaliteli..salonlarda vivet kullanıyorlar sanırım..
yakın olsan ben yapardım canım..ama basit ısıtıp,sürecek sıcaklıkta sürüp,çakebileceğin kadar sür:)ve tersine çekiyorsun..ben 17 yaşından beri yapıyorum..jilet falan süremem hayatta..bir iki almada acır sonra acımaz..kıl kökleri kalınlaştığı için acıyor ilk etapta..Bak hala acı diyorlar ya..
Bak şimdi hatırladım ya, geçen sene yaparım belki diye almıştım sesu ılık ağda ve bezler ama hiç kalkışmadım bile, şimdi gittim baktım duruyor valla, bilmiyorum nasıl yapacağımı ki
Teşekkürler canım, denerim belki müsait bir zamanımda :)yakın olsan ben yapardım canım..ama basit ısıtıp,sürecek sıcaklıkta sürüp,çakebileceğin kadar sür:)ve tersine çekiyorsun..ben 17 yaşından beri yapıyorum..jilet falan süremem hayatta..bir iki almada acır sonra acımaz..kıl kökleri kalınlaştığı için acıyor ilk etapta..
iyi akşamlar kızlar yine bir doru olursa yanıtlarım
Ben yapaymmiTeşekkürler canım, denerim belki müsait bir zamanımda :)
sapıkkBen yapaymmi
Arkadaşlarıma yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?