fitim fitsin fit (squat)

Evet ben evden cikmadan önce sürerdim iyice uyuşsun diye
Tabi ben sonra bıraktım lazer 16 yaşındaydım çünkü acisına dahi dayanamadim

yok canım benim çoktu genç kızken..ilkte çam sakızı ile alıyordum sonra sirli ağda,şimdi çok az
Bunun ayrıntılı tarifini almak istiyorum

kiz yuh o kadar cok mu var?? Nasil yap yap.bitmez
Var tabi, bacaklarımdakiler de oraya hücum etmiş heralde

Kızlar Genital e ağda yaptırın
Ben her ay giderim hatta 1 ay bile beklemem çıkması için
O kadar inceldiki
Gidiyorum yatıyorum kadın yapıyo altta rahat
Ay ben utanırım

Bebegm benimde belimde var ince tüyler ama çok takmiyorum ben tüy olduğu için
Tamamen pürüzsüz olamayız ki tüy sonucta
canım sirli ağdayı o tarz yerlerde kullanabilirsiniz..ben kollarımı almıştım eskisi gibi sertleşme vs olmadı..

Ay ben utanırım
Yaa hiç utanicak bişey yok vallahi ben de başta utaniyodum kadın utanma dedi baktım çok da temiz oluyo hani jilet le alınca sert sert çıkar bi de batar ya tenin
Bu hiç böyle değil yumuşacık çıkıyo hissetmiyosun bile
Ben 2 yıldır agdayla aldırıyorum iki kadın değiştirdim sadece bugüne kadar ağdaci olarak
Giriyorum ağda salonuna abla ben geldim diyorum tamam in aşağı hazırlan diyo
10 dk bile surmuyo

Ay ben utanırım
yok ya utanmazsın benim kadar utangaç biri yaptığına göre herkes yapar
hatta bir arkadaşm asla yapmam diye kınamıştı
gitti o da yaptı
isyan ediyor insan sanırım
onlarla uğrasmaya
birde kadın işinin derdinde
sende acıdan pek umursamıyorsun

ay ne güzel ya maşallah sana diyim tikka o zamnnnn

Sırlı ağda dediğin eline yapıştır çek olan mi
balmumu olan var özel suyu olan değilmi..vivette var o tamamen pürüzssüz yapıyor..birde sesu ılık sir ağda var suya falan gerek yok ama oda kaliteli..salonlarda vivet kullanıyorlar sanırım..

Sırlı ağda dediğin eline yapıştır çek olan mi
ay ben o elinle yapıştır çek ağdayı bir kez yapmayı denedim benim de vücudum çok sıcaktır resmen eridi ağda ya ne ağlamıştım mosmor olmuştu

balmumu olan var özel suyu olan değilmi..vivette var o tamamen pürüzssüz yapıyor..birde sesu ılık sir ağda var suya falan gerek yok ama oda kaliteli..salonlarda vivet kullanıyorlar sanırım..
Ben bakiyim bi ona
Normalde ağda kağıdıyla olanı
kullanıyorum cunku
ay ben o elinle yapıştır çek ağdayı bir kez yapmayı denedim benim de vücudum çok sıcaktır resmen eridi ağda ya ne ağlamıştım mosmor olmuştu
Kendi başına is yaparsan olcağı buuu

Bak hala acı diyorlar ya..

Bak şimdi hatırladım ya, geçen sene yaparım belki diye almıştım sesu ılık ağda ve bezler ama hiç kalkışmadım bile, şimdi gittim baktım duruyor valla, bilmiyorum nasıl yapacağımı ki

yakın olsan ben yapardım canım..ama basit ısıtıp,sürecek sıcaklıkta sürüp,çakebileceğin kadar sür:)ve tersine çekiyorsun..ben 17 yaşından beri yapıyorum..jilet falan süremem hayatta..bir iki almada acır sonra acımaz..kıl kökleri kalınlaştığı için acıyor ilk etapta..
iyi akşamlar kızlar yine bir doru olursa yanıtlarım

Teşekkürler canım, denerim belki müsait bir zamanımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…