- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Acimadan cekiyorum vallahisapıkktatlıbikize yaptırmayın ben yaparımmmm bende arkadaşlarıma yapıyommm
ayy bende hiç acımam sus kız derim hemen cart cartAcimadan cekiyorum vallahi
Hahaha bizden sapıgi yokayy bende hiç acımam sus kız derim hemen cart cartstres atıyom valla
Gel kız buraya acimicakkkAcımasızlar siziiii
valla heeeHahaha bizden sapıgi yok
korma kuzum acımayacak
Gel kız buraya acimicakkk
alaydın yerden bir daş ataydın kafasınadün spora giderken gayet de saçlarımı at kuyruklu bir halde gidiyordum çantam sırtımda
araba ile biri bağırdı
Hey sende gelirsen çok güzel seyler yapabiliriz
Ağlarmısın güler misin
demeleri ile gitmeleri bir oldu yaalaydın yerden bir daş ataydın kafasına
ay var öyle dengesizler ya geçen günde birisi beni eziyordu arabayı üstüme sürdü son anda frene bastı ama ben dedim yani öldüm kesin diye
Çok merak ettim norwem ne yapacaktı acepdün spora giderken gayet de saçlarımı at kuyruklu bir halde gidiyordum çantam sırtımda
araba ile biri bağırdı
Hey sende gelirsen çok güzel seyler yapabiliriz
Ağlarmısın güler misin
allah emi kızdemeleri ile gitmeleri bir oldu ya
dicektim ki tam
tamam gelirim de ne yapıcaz 2 saat bekleyin sporu aksatamam akşam topiğe yazıyorum
2 kişilerdi 3 ben olurdum okey bile oynayamazdık kiÇok merak ettim norwem ne yapacaktı acep
allah emi kızay ne güldüm yaaaaa
öz kardeşin mi kız gerçekten çok güzeller ama heeeAlbümlere bakiim dedimdi kardeşim albüm açıvermiş http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/portrelerim.37403/
Evet canım öz kardeşcağızım kendisiöz kardeşin mi kız gerçekten çok güzeller ama heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?