fitim fitsin fit (squat)

Tikkam ya kardeşin çok yetenekli hayran kaldım cidden
Eğitim alıyor mu ?
Ne olmayı düşünüyor ilerde?

Hahaahaa kizlar alemsiniz okudum hepsini yettim tikkam acilin uleeen.

Norwem niyeti bozarsin guzelliginle kizamadim ben adamlara.
Sana da ağda yapabiliriz melekes bi yandan ben bi yandan ahahahha
ay benim popiş kuculdu biraz spor yaptım bugun yavas yavas cogaltcam yine sayıları
Senin Popis kuculse de büyüse de seksuluk akiyo

Tikkam ya kardeşin çok yetenekli hayran kaldım cidden
Eğitim alıyor mu ?
Ne olmayı düşünüyor ilerde?
Canım ikiz benim kardeşlerim, ikisinin de yeteneği bu, lise sondalar şu anda, buraya eklediği resimler eğitim almamış hali ama şimdi 1-2 aydır bir sanatçıdan eğitim alıyorlar güzel sanatlara girişte farklı teknik arıyorlarmış sanırım onun için.. Şu an için tek hedefleri Mimar Sinan'a girebilmek..

Çok güzel yaa inşallah ikisi de hedeflerini gerçekleştirir. .
Benim kardeşim de çizimle baya ilgileniyor o da özel atölyelerde eğitim aldı hatta güzel sanatlara gidicekti kazandı da ama son anda fikrini değiştirip anadolu lisesine gitti... pismanlik oldu içinde tabi şimdi Konservatuar düşünüyor
O da diyordu bi ara mimar sinana gidicem diye
İnşallah hepsi hayallerini gerçekleştirip grur tablomuz olurlar :)

İnşallah canım ya, insan içinde neyi istiyorsa onu olmalı bence.. Bizimkiler de bir ara atölyeye gitmişti bak ama ordan hiç verim alamadılar, zaten bildikleri şeyleri gösteriyordu hoca ve bunlardan faydalanıyordu, beleşe çizim yaptırıyordu falan.. İnşallah istedikleri yere gelir kardeşcağızlarımız kuzum, yerim onları ben

Aynen yaa
Sıpa kocaman oldu hala öpüp oksuyorum

Ya kızlar bu nedir allah aşkına midem bulanıyor her gördüğümde ya

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-06-23-27-38.webp
    35 KB · Görüntüleme: 100
ahanda bu ne tuhaf reklamlar var yaa

Eklentiler

• Adsız.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…