- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Sana da ağda yapabiliriz melekes bi yandan ben bi yandan ahahahhaHahaahaa kizlar alemsiniz okudum hepsini yettim tikkam acilin uleeen.
Norwem niyeti bozarsin guzelliginle kizamadim ben adamlara.
Senin Popis kuculse de büyüse de seksuluk akiyoay benim popiş kuculdubiraz spor yaptım bugun yavas yavas cogaltcam yine sayıları
ayyyyyyyy bal damlıyor agzındannn canım beniimm moral kaynaklarımmmmSana da ağda yapabiliriz melekes bi yandan ben bi yandan ahahahha
Senin Popis kuculse de büyüse de seksuluk akiyo
Güzellik o gözler o boy o saçlar o endam yeterayyyyyyyy bal damlıyor agzındannn canım beniimm moral kaynaklarımmmm
Canım ikiz benim kardeşlerim, ikisinin de yeteneği bu, lise sondalar şu anda, buraya eklediği resimler eğitim almamış hali ama şimdi 1-2 aydır bir sanatçıdan eğitim alıyorlar güzel sanatlara girişte farklı teknik arıyorlarmış sanırım onun için.. Şu an için tek hedefleri Mimar Sinan'a girebilmek..Tikkam ya kardeşin çok yetenekli hayran kaldım cidden
Eğitim alıyor mu ?
Ne olmayı düşünüyor ilerde?
Çok güzel yaa inşallah ikisi de hedeflerini gerçekleştirir. .Canım ikiz benim kardeşlerim, ikisinin de yeteneği bu, lise sondalar şu anda, buraya eklediği resimler eğitim almamış hali ama şimdi 1-2 aydır bir sanatçıdan eğitim alıyorlar güzel sanatlara girişte farklı teknik arıyorlarmış sanırım onun için.. Şu an için tek hedefleri Mimar Sinan'a girebilmek..
İnşallah canım ya, insan içinde neyi istiyorsa onu olmalı bence.. Bizimkiler de bir ara atölyeye gitmişti bak ama ordan hiç verim alamadılar, zaten bildikleri şeyleri gösteriyordu hoca ve bunlardan faydalanıyordu, beleşe çizim yaptırıyordu falan.. İnşallah istedikleri yere gelir kardeşcağızlarımız kuzum, yerim onları benÇok güzel yaa inşallah ikisi de hedeflerini gerçekleştirir. .
Benim kardeşim de çizimle baya ilgileniyor o da özel atölyelerde eğitim aldı hatta güzel sanatlara gidicekti kazandı da ama son anda fikrini değiştirip anadolu lisesine gitti... pismanlik oldu içinde tabi şimdi Konservatuar düşünüyor
O da diyordu bi ara mimar sinana gidicem diye
İnşallah hepsi hayallerini gerçekleştirip grur tablomuz olurlar :)
Aynen yaaİnşallah canım ya, insan içinde neyi istiyorsa onu olmalı bence.. Bizimkiler de bir ara atölyeye gitmişti bak ama ordan hiç verim alamadılar, zaten bildikleri şeyleri gösteriyordu hoca ve bunlardan faydalanıyordu, beleşe çizim yaptırıyordu falan.. İnşallah istedikleri yere gelir kardeşcağızlarımız kuzum, yerim onları ben
AynennnnnYa kızlar bu nedir allah aşkına midem bulanıyor her gördüğümde ya
aynen hee yaparızSana da ağda yapabiliriz melekes bi yandan ben bi yandan ahahahha
Senin Popis kuculse de büyüse de seksuluk akiyo
ıyyy bu ne ya öğğğYa kızlar bu nedir allah aşkına midem bulanıyor her gördüğümde ya
maşallah canım gerçekten çok güzel ya çizimleriEvet canım öz kardeşcağızım kendisi
Bu çıkıp duruyo yaaaıyyy bu ne ya öğğğ
Eline koluna bacağına saglikk:))İyi geceler herkese. Bildirimim geliyor :)
15 dk ısınma
140 squat
100 bel inceltme hareketi (twist ve sopa ile olan)
Ve soğuma .bugün plates yapamadim
optummmmmmm
bende bişey daha görüyorum meme gibi bir şey tövbe yarabbimBu çıkıp duruyo yaaa
Mide bulandirici bütün reklamlarbende bişey daha görüyorum meme gibi bir şey tövbe yarabbimtarif ediş şeklime bak ucu şişmiş baloncuk gibi onu görüncede bi tuhaf oluyom
Allah rahatlik versin canimKızlar ben cuppp yatağaaa.. Öpüyorum sizleri güzellikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?