iyi geceler tatliş , tatlı rüyalarrrKızlar ben cuppp yatağaaa.. Öpüyorum sizleri güzellikler..
Ya iğrenç iğrenç şeyler yaahanda bu ne tuhaf reklamlar var yaa
hayır yapan insanlar var mı acaba ben onu düşünüyorum.Ya iğrenç iğrenç şeyler ya
Ya reklam işte o her ne olursa olsun yenilir mi yaahayır yapan insanlar var mı acaba ben onu düşünüyorum.
görüntüsü başta berbat bide bu yenilir mi yaaaa
aynen yap sporunu sağlıklı beslen, sapan saçma şeyler yemeye ne gerek var.Ya reklam işte o her ne olursa olsun yenilir mi yaa
Mis gibi spor var o ne yaa
eneee kuzum konuşamadık senle biz hiççç :)) vay doğum günü çocukları siziiii ne istiyonuz bakimmm hediye alıp yollıyalım hemencikben geldim çok kalamayacağım uyumadan ziyaret edeyim dedimbu arada @nilersn ve benim doğum günümüze son 1 gün aynı gün doğmuşuz da 8 nisanda buluşalım kız duyuyorsan beni çok işim var benim bu aralar bir süre böyle idare edeceğiz sanırım kendinize iyi bakın sporları yapın fırsat buldukça uğrayacağım
kız sınavların bitmiş galiba inşallah iyi notlar alırsın geçmişi okumaya çalıştım ama baya konuşmuşsunuzeneee kuzum konuşamadık senle biz hiççç :)) vay doğum günü çocukları siziiii ne istiyonuz bakimmm hediye alıp yollıyalım hemencikiyi geceler bebeğim öpüldünnnn
ay evet kuzum bitti çok şükür yaaa :))kız sınavların bitmiş galiba inşallah iyi notlar alırsın geçmişi okumaya çalıştım ama baya konuşmuşsunuzbana dambıl falan alabilirsin amaca uygun yada dur şey al sporcu atleti daha güzel olur
ezgii sınavlarında başarılar canım senin sınavların yeni başlamış sanırım
iyi geceler canım bende kaçıyorumgüzeller bende yatağımın sıcacık kollarına gidiyorum öpüldünüzzzzz iyi gecelerrr :))
İyi geceler canım gel benim kollarıma gelllllay evet kuzum bitti çok şükür yaaa :))
tamam bebeğim alırım sen iste yeter ki bütün sporcu atletleri feda olsun sanaaaaa
Teşekkur ederim canm aksatma burayikız sınavların bitmiş galiba inşallah iyi notlar alırsın geçmişi okumaya çalıştım ama baya konuşmuşsunuzbana dambıl falan alabilirsin amaca uygun yada dur şey al sporcu atleti daha güzel olur
ezgii sınavlarında başarılar canım senin sınavların yeni başlamış sanırım
canısı ben buraya yazmayı unuttum lune özel açmamış oraya yazacaktım kaldı unutmuşum atandımda ben o nedenle çok karışık belgelerimi falan ayarlama peşindeyim sonrada yollara düşeceğim nereye atandığımı sonra özelden yazarım sormaİyi geceler canım gel benim kollarıma gelllll
Teşekkur ederim canm aksatma burayi
Canım çooook sevindim hayırlı ugurlu olsunnnncanısı ben buraya yazmayı unuttum lune özel açmamış oraya yazacaktım kaldı unutmuşum atandımda ben o nedenle çok karışık belgelerimi falan ayarlama peşindeyim sonrada yollara düşeceğim nereye atandığımı sonra özelden yazarım sormaakli dengemin yerinde olduğuna dair rapor alacağım yarın haber veririm aklım yerinde mi hadi görüşürüz spor yapmaya çalışıyorum arada yazarım bildirim fırsat buldukça buralardayım herşey düzene girince görülşürüz iyi geceler tatlım
bende bişey daha görüyorum meme gibi bir şey tövbe yarabbimtarif ediş şeklime bak ucu şişmiş baloncuk gibi onu görüncede bi tuhaf oluyom
Hayırlı olsun canım, çok sevindim senin adına :) Nereye atandin çok merak ettim.canısı ben buraya yazmayı unuttum lune özel açmamış oraya yazacaktım kaldı unutmuşum atandımda ben o nedenle çok karışık belgelerimi falan ayarlama peşindeyim sonrada yollara düşeceğim nereye atandığımı sonra özelden yazarım sormaakli dengemin yerinde olduğuna dair rapor alacağım yarın haber veririm aklım yerinde mi hadi görüşürüz spor yapmaya çalışıyorum arada yazarım bildirim fırsat buldukça buralardayım herşey düzene girince görülşürüz iyi geceler tatlım
Tikka inanamıyorum bunlar resmen gerçek. Kardeşlerin girmeyecek de Mimar Sinan'a kim girecek.Albümlere bakiim dedimdi kardeşim albüm açıvermiş http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/portrelerim.37403/
Hiç hayır demem ben alışığım ağda yaptırmaya.Sana da ağda yapabiliriz melekes bi yandan ben bi yandan ahahahha
Senin Popis kuculse de büyüse de seksuluk akiyo
Bunu yiyeceğime şişman kalırım daha iyi. Bıktım bu çirkin reklamlardan. Yaz geliyor ya her yerdeler.Ya kızlar bu nedir allah aşkına midem bulanıyor her gördüğümde ya
Hakikaten ıyyyk yani. İnsan düşünür bir günde 10 kilo verilebilir mi hiç? Akıl var mantık var.ahanda bu ne tuhaf reklamlar var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?