fitim fitsin fit (squat)

Ya reklam işte o her ne olursa olsun yenilir mi yaa
Mis gibi spor var o ne yaa
aynen yap sporunu sağlıklı beslen, sapan saçma şeyler yemeye ne gerek var.
bu millet çok dolandırıcı ya valla böyle şey satanların varya kafasına odunla vurasım geliyor

ben geldim çok kalamayacağım uyumadan ziyaret edeyim dedim bu arada @nilersn ve benim doğum günümüze son 1 gün aynı gün doğmuşuz da 8 nisanda buluşalım kız duyuyorsan beni çok işim var benim bu aralar bir süre böyle idare edeceğiz sanırım kendinize iyi bakın sporları yapın fırsat buldukça uğrayacağım

eneee kuzum konuşamadık senle biz hiççç :)) vay doğum günü çocukları siziiii ne istiyonuz bakimmm hediye alıp yollıyalım hemencik iyi geceler bebeğim öpüldünnnn

eneee kuzum konuşamadık senle biz hiççç :)) vay doğum günü çocukları siziiii ne istiyonuz bakimmm hediye alıp yollıyalım hemencik iyi geceler bebeğim öpüldünnnn
kız sınavların bitmiş galiba inşallah iyi notlar alırsın geçmişi okumaya çalıştım ama baya konuşmuşsunuz bana dambıl falan alabilirsin amaca uygun yada dur şey al sporcu atleti daha güzel olur
ezgii sınavlarında başarılar canım senin sınavların yeni başlamış sanırım

ay evet kuzum bitti çok şükür yaaa :))
tamam bebeğim alırım sen iste yeter ki bütün sporcu atletleri feda olsun sanaaaaa

ay evet kuzum bitti çok şükür yaaa :))
tamam bebeğim alırım sen iste yeter ki bütün sporcu atletleri feda olsun sanaaaaa
İyi geceler canım gel benim kollarıma gelllll
Teşekkur ederim canm aksatma burayi

İyi geceler canım gel benim kollarıma gelllll

Teşekkur ederim canm aksatma burayi
canısı ben buraya yazmayı unuttum lune özel açmamış oraya yazacaktım kaldı unutmuşum atandımda ben o nedenle çok karışık belgelerimi falan ayarlama peşindeyim sonrada yollara düşeceğim nereye atandığımı sonra özelden yazarım sorma akli dengemin yerinde olduğuna dair rapor alacağım yarın haber veririm aklım yerinde mi hadi görüşürüz spor yapmaya çalışıyorum arada yazarım bildirim fırsat buldukça buralardayım herşey düzene girince görülşürüz iyi geceler tatlım

Canım çooook sevindim hayırlı ugurlu olsunnnn
Yazın atanırim diyodun bak.atanmissin
Çok çok sevindimmm:))))

Günaydın canlarim
Bugün sinavlar açısından zor bi gün bakalim nasıl geçicek
Seviyorum sizii

Hayırlı olsun canım, çok sevindim senin adına :) Nereye atandin çok merak ettim.

Tikka inanamıyorum bunlar resmen gerçek. Kardeşlerin girmeyecek de Mimar Sinan'a kim girecek.
Sana da ağda yapabiliriz melekes bi yandan ben bi yandan ahahahha

Senin Popis kuculse de büyüse de seksuluk akiyo
Hiç hayır demem ben alışığım ağda yaptırmaya. Ondaki rahatlık başka şeyde yok canım. Lazer yaptıracaktım ama tüylerimi görmedi açık renk olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…