fitim fitsin fit (squat)

Umarım işlerini en kısa zamanda yoluna koyarsın seni çok özledik dead. Ayrıntılı bir biçimde anlatmanı dört gözle bekliyoruz yeni yaşamını.

Bu söze bayıldım yaa.
Bir köpekle baş eder gibi stresinizle baş edin. . Onu yemezseniz ya da onunla oynamazsanız. Üzerinize pisler ve gider.

Benim stresim bu aralar sürekli yanımda dolaşan üstüme çıkmayan çalışan bir köpek gibi.
Sizin sayenizde deşarj oluyorum ama iyi ki varsınız kızlar.

Son düzenleme:
Canım torpil olmadan zor diyorlar ama inşallah girerler.
Bayıldım bu söze Sen de iyi ki varsın canım, bizi burada toplayan sensin

Sende iyiki varsin fistigim beniimmmmm

Ben stresle baş edeyim dedikçe başıma gelmeyen kalmıyor. Çok zor bir dönemden geçiyorum benim için dua edin.
Öğrencim kriz geçirdi ve hastaneye kaldırdık, Erzurum'a sevk ettiler.

Artık sürekli gergin olduğumdan mı bilemiyorum aşırı kas ağrılarım var, uyuyamıyorum ve sabah çok zor kalktım.
Kendimi motive etmeye uğraşıyorum ama çok zor bugünlerde.

Nöbetçiyim, 10 saat dersim var, akşam eşimin yerine kursa gideceğim. Gün zor başladı umarım kolay biter.

Allah yardımcın olsun bebeğim, senin için dua edeceğim ..
çok stres yükleme kendine , bize lazımsın sennn

Canim benim kiyamam sana zorr gunler elbet biter sabret bitanem dualarim seninle Allah islerini kolaylasin biz hep seninleyiz

Tikkamm bende baktim gerçekten harik açizimler gercek gibii

Basarilar sana bebegimmm.. Bizde seni seviyoruzz...

Onlar nasil resim oyle masallah tikka valla cok gercekci duruyo bayildimm
Sağolun kızlar :)

Canım geçecek inşallah bu günler de, Rabbim sabır versin inşallah bu zor zamanlarında.. İstersen kafanı dinle akşamları, bilgisayarı boşver, kendine zaman ayır.

Lunemm kotu seyler ust uste geldi bu ara bize anlattgn kadariyla..ogrencine uzuldm kuzum umarim iyidir. Ama bu kdr bunaltip stres yuklme kendine.. Umarim aksama kadar gubun geri kalani kolay bi gun our kuzucum sen bize lazimsn daha unutma seni sevdigimizide:))

ay atanmışş hayırlı olsun sende bizim kervana katıldın desene
bana da atttttt mekanı özelden

Kuzucummm hosgeldin bi yas daha buyucez bulusalim tabi kac gun inceden randevulastik :) bu arada attanmissin hayirli olsun bebegim cok sewindim banada at ozelden yeri ama lune soglemisti diye hatrliyorum ben yanls hatrlamiyosam gecen sordugumda:))

Allah yardımcın olsun bebeğim, senin için dua edeceğim ..
çok stres yükleme kendine , bize lazımsın sennn

Kuzum ayin 10unda benimde randevum var lazere ama gidip gitmemekte kararliyim bi erteledim zaten korktum bu sefer nasl gitcem bilmem reglime denk gelmsti zaten o bide isin kotusu ertelesemde bigun gitmek zorumdayim bi rahatsizliktan dolayi doktor yaptrmak zorundasin dedi bana tirsiyom ama okudukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…