Umarım işlerini en kısa zamanda yoluna koyarsın seni çok özledik dead. Ayrıntılı bir biçimde anlatmanı dört gözle bekliyoruz yeni yaşamını.ben geldim çok kalamayacağım uyumadan ziyaret edeyim dedimbu arada Miss_bonn ve benim doğum günümüze son 1 gün aynı gün doğmuşuz da 8 nisanda buluşalım kız duyuyorsan beni çok işim var benim bu aralar bir süre böyle idare edeceğiz sanırım kendinize iyi bakın sporları yapın fırsat buldukça uğrayacağım
Günaydın kuzucuğum. Allah zihin açıklığı versin.Günaydın canlarim
Bugün sinavlar açısından zor bi gün bakalim nasıl geçicek
Seviyorum sizii
Günaydın tatlım.Günaydın fistiklaaaaaarrr
Canım torpil olmadan zor diyorlar ama inşallah girerler.Tikka inanamıyorum bunlar resmen gerçek. Kardeşlerin girmeyecek de Mimar Sinan'a kim girecek.
Hiç hayır demem ben alışığım ağda yaptırmaya.Ondaki rahatlık başka şeyde yok canım. Lazer yaptıracaktım ama tüylerimi görmedi açık renk olduğu için.
Bayıldım bu söze
Bu söze bayıldım yaa.
Bir köpekle baş eder gibi stresinizle baş edin. . Onu yemezseniz ya da onunla oynamazsanız. Üzerinize pisler ve gider.
Benim stresim bu aralar sürekli yanımda dolaşan üstüme çıkmayan çalışan bir köpek gibi.
Sizin sayenizde deşarj oluyorum ama iyi ki varsınız kızlar.
Bu söze bayıldım yaa.
Bir köpekle baş eder gibi stresinizle baş edin. . Onu yemezseniz ya da onunla oynamazsanız. Üzerinize pisler ve gider.
Benim stresim bu aralar sürekli yanımda dolaşan üstüme çıkmayan çalışan bir köpek gibi.
Sizin sayenizde deşarj oluyorum ama iyi ki varsınız kızlar.
Canım torpil olmadan zor diyorlar ama inşallah girerler.
Bayıldım bu sözeSen de iyi ki varsın canım, bizi burada toplayan sensin
Basarilar sana bebegimmm.. Bizde seni seviyoruzz...Günaydın canlarim
Seviyorum sizii
Hayırlı olsun canım, çok sevindim senin adına :) Nereye atandin çok merak ettim.
ahhh ahhh ne güzelde uyumuşum kollarındaİyi geceler canım gel benim kollarıma gelllll
Teşekkur ederim canm aksatma burayi
allah zihin açıklığı versin bebeğimmmGünaydın canlarim
Seviyorum sizii
Allah yardımcın olsun bebeğim, senin için dua edeceğim ..Ben stresle baş edeyim dedikçe başıma gelmeyen kalmıyor. Çok zor bir dönemden geçiyorum benim için dua edin.
Öğrencim kriz geçirdi ve hastaneye kaldırdık, Erzurum'a sevk ettiler.
Artık sürekli gergin olduğumdan mı bilemiyorum aşırı kas ağrılarım var, uyuyamıyorum ve sabah çok zor kalktım.
Kendimi motive etmeye uğraşıyorum ama çok zor bugünlerde.
Nöbetçiyim, 10 saat dersim var, akşam eşimin yerine kursa gideceğim. Gün zor başladı umarım kolay biter.
Ben stresle baş edeyim dedikçe başıma gelmeyen kalmıyor. Çok zor bir dönemden geçiyorum benim için dua edin.
Artık sürekli gergin olduğumdan mı bilemiyorum aşırı kas ağrılarım var, uyuyamıyorum ve sabah çok zor kalktım.
Nöbetçiyim, 10 saat dersim var, akşam eşimin yerine kursa gideceğim. Gün zor başladı umarım kolay biter.
Tikkamm bende baktim gerçekten harik açizimler gercek gibii
Sağolun kızlar :)Basarilar sana bebegimmm.. Bizde seni seviyoruzz...
Onlar nasil resim oyle masallah tikka valla cok gercekci duruyo bayildimm
Canım geçecek inşallah bu günler de, Rabbim sabır versin inşallah bu zor zamanlarında.. İstersen kafanı dinle akşamları, bilgisayarı boşver, kendine zaman ayır.Ben stresle baş edeyim dedikçe başıma gelmeyen kalmıyor. Çok zor bir dönemden geçiyorum benim için dua edin.
Ben stresle baş edeyim dedikçe başıma gelmeyen kalmıyor. Çok zor bir dönemden geçiyorum benim için dua edin.
canısı ben buraya yazmayı unuttum lune özel açmamış oraya yazacaktım kaldı unutmuşum atandımda ben o nedenle çok karışık belgelerimi falan ayarlama peşindeyim sonrada yollara düşeceğim nereye atandığımı sonra özelden yazarım sormaakli dengemin yerinde olduğuna dair rapor alacağım yarın haber veririm aklım yerinde mi hadi görüşürüz spor yapmaya çalışıyorum arada yazarım bildirim fırsat buldukça buralardayım herşey düzene girince görülşürüz iyi geceler tatlım
Hahaahaa kizlar alemsiniz okudum hepsini yettim tikkam acilin uleeen.
Norwem niyeti bozarsin guzelliginle kizamadim ben adamlara.
ben geldim çok kalamayacağım uyumadan ziyaret edeyim dedimbu arada Miss_bonn ve benim doğum günümüze son 1 gün aynı gün doğmuşuz da 8 nisanda buluşalım kız duyuyorsan beni çok işim var benim bu aralar bir süre böyle idare edeceğiz sanırım kendinize iyi bakın sporları yapın fırsat buldukça uğrayacağım
Allah yardımcın olsun bebeğim, senin için dua edeceğim ..
çok stres yükleme kendine , bize lazımsın sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?