ay ne guzel nereye atandınnay atanmışş hayırlı olsun sende bizim kervana katıldın desene
bana da atttttt mekanı özelden
Lunemm kotu seyler ust uste geldi bu ara bize anlattgn kadariyla..ogrencine uzuldm kuzum umarim iyidir. Ama bu kdr bunaltip stres yuklme kendine.. Umarim aksama kadar gubun geri kalani kolay bi gun our kuzucum sen bize lazimsn daha unutma seni sevdigimizide:))
Sağ olun kızlar. Burası kafamı dağıtıyor zaten.Sağolun kızlar :)
Canım geçecek inşallah bu günler de, Rabbim sabır versin inşallah bu zor zamanlarında.. İstersen kafanı dinle akşamları, bilgisayarı boşver, kendine zaman ayır.
Radara yakalandın.ay ne guzel nereye atandınndeadline nereye atanmıs ne guzel yaa .. tbrıkler
hehe aynen valla , eller yukarı tamam teslım oluyorumRadara yakalandın.Çabuk 50 squat yap başla.
korkma bebeğim ya ben ilk seansımı oldum zaten kısa sürüyor yaa , ben çok acıdığı zaman braz bekler misiniz dedim bekledi soğuk hava tuttu sonra devam etti koltuk altı 3 dk da bitti genitalde 10 dk sürdü zaten ..Kuzum ayin 10unda benimde randevum var lazere ama gidip gitmemekte kararliyim bi erteledim zaten korktum bu sefer nasl gitcem bilmem reglime denk gelmsti zaten o bide isin kotusu ertelesemde bigun gitmek zorumdayim bi rahatsizliktan dolayi doktor yaptrmak zorundasin dedi bana tirsiyom ama okudukca
bende cok memnunummkorkma bebeğim ya ben ilk seansımı oldum zaten kısa sürüyor yaa , ben çok acıdığı zaman braz bekler misiniz dedim bekledi soğuk hava tuttu sonra devam etti koltuk altı 3 dk da bitti genitalde 10 dk sürdü zaten ..
benimde tahriş ve pişik sorunum vardı o yüzden yaptırmak zorunda kaldımmm
Benim gecen lanareye demistim ya iltibapli bezelerm olustu ve her batik buna donusur dedi mecbur yaptrcm bakalm kuzucum insallah memnun kalirm..korkma bebeğim ya ben ilk seansımı oldum zaten kısa sürüyor yaa , ben çok acıdığı zaman braz bekler misiniz dedim bekledi soğuk hava tuttu sonra devam etti koltuk altı 3 dk da bitti genitalde 10 dk sürdü zaten ..
benimde tahriş ve pişik sorunum vardı o yüzden yaptırmak zorunda kaldımmm
bende cok memnunummMiss_bonn gıt gıt erteleme .. sonra dıceksın kı daha once nıye gıtmedım
ben burda hep bı varım bı yokum canımBenim gecen lanareye demistim ya iltibapli bezelerm olustu ve her batik buna donusur dedi mecbur yaptrcm bakalm kuzucum insallah memnun kalirm..
Denicem hayati. Agdadanda cok korkup kactm ben arkadasimin salonu vardi hep kacardm reglm smdi olmaz diye en sonunda epilatorun jilet baslihi kyboldu mecbur kaldm 8 senedir hep agda cokta memnundum agdadan ama mecbur baslicaz lazerede.. Agdaya dayaniyodm gerci bunada dayanirm diye dusunuyorm.. Sporami katilcksn sende bizle ne zamandir gorusemedk senle sac yarsmasndan beri:)
Ara bakalimben burda hep bı varım bı yokum canımbaslıcam ama .. sen de ona basla rahatlık yanı dur ben de seans tarıhımı unuttum bı arayayım sunları
Bitanem öğrencine çok geçmiş olsunSağ olun kızlar. Burası kafamı dağıtıyor zaten.
Bugün dinlenme günüm olsun yarın bomba gibi bildirimlerle döneceğim.
ay hadi ya yaptır canım o zaman kesinnn inşallah kalırız memnun ya :)Benim gecen lanareye demistim ya iltibapli bezelerm olustu ve her batik buna donusur dedi mecbur yaptrcm bakalm kuzucum insallah memnun kalirm..
Denicem hayati. Agdadanda cok korkup kactm ben arkadasimin salonu vardi hep kacardm reglm smdi olmaz diye en sonunda epilatorun jilet baslihi kyboldu mecbur kaldm 8 senedir hep agda cokta memnundum agdadan ama mecbur baslicaz lazerede.. Agdaya dayaniyodm gerci bunada dayanirm diye dusunuyorm.. Sporami katilcksn sende bizle ne zamandir gorusemedk senle sac yarsmasndan beri:)
İnşallah hayatım :)ay hadi ya yaptır canım o zaman kesinnn inşallah kalırız memnun ya :)
Nasıl gectı bakalım fıstık?Bugunde bittttiiiii
Kaldı 6 tane
senin hala olusuyormu pekiBenim gecen lanareye demistim ya iltibapli bezelerm olustu ve her batik buna donusur dedi mecbur yaptrcm bakalm kuzucum insallah memnun kalirm..
Sabahki çok çok iyiydiNasıl gectı bakalım fıstık?
Hadi hayirli ugurlu olsun canm.mutlaka sonuç alirsın :)Kizlar muhtemelen bu hafta yaptiriyorum kaydimi spor salonuna insallah 3 ayda sonuc alirim..
Olur öyle arada kuzumIcimdeki canavarı biri durdursuuuuuuuunn doymuyorum bugün midemde delik var sankiiisağlıksız bisey yemiyorum ama sürekli aklim bisey yemekte
yok hayatim suan izleri kaldi sadece bide bi yerde sertlik var onlarn gecmesi zaman alirmis oyle demisti doktor..senin hala olusuyormu peki
Su ic bebegimmm elma yee galeta yee spora kalk yada unut yemegi..Icimdeki canavarı biri durdursuuuuuuuunn doymuyorum bugün midemde delik var sankiiisağlıksız bisey yemiyorum ama sürekli aklim bisey yemekte
Sabahki çok çok iyiydi
Ama öğlenki için aynı şeyi soyleyemiycem
Kardiyovaskilure yani kalp sistemine çok calismamistim
Hepsi de ondan çıktı poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?