fitim fitsin fit (squat)

Sağolun kızlar :)

Canım geçecek inşallah bu günler de, Rabbim sabır versin inşallah bu zor zamanlarında.. İstersen kafanı dinle akşamları, bilgisayarı boşver, kendine zaman ayır.
Sağ olun kızlar. Burası kafamı dağıtıyor zaten.
Bugün dinlenme günüm olsun yarın bomba gibi bildirimlerle döneceğim.

korkma bebeğim ya ben ilk seansımı oldum zaten kısa sürüyor yaa , ben çok acıdığı zaman braz bekler misiniz dedim bekledi soğuk hava tuttu sonra devam etti koltuk altı 3 dk da bitti genitalde 10 dk sürdü zaten ..
benimde tahriş ve pişik sorunum vardı o yüzden yaptırmak zorunda kaldımmm

bende cok memnunumm Miss_bonn gıt gıt erteleme .. sonra dıceksın kı daha once nıye gıtmedım

Benim gecen lanareye demistim ya iltibapli bezelerm olustu ve her batik buna donusur dedi mecbur yaptrcm bakalm kuzucum insallah memnun kalirm..
bende cok memnunumm Miss_bonn gıt gıt erteleme .. sonra dıceksın kı daha once nıye gıtmedım

Denicem hayati. Agdadanda cok korkup kactm ben arkadasimin salonu vardi hep kacardm reglm smdi olmaz diye en sonunda epilatorun jilet baslihi kyboldu mecbur kaldm 8 senedir hep agda cokta memnundum agdadan ama mecbur baslicaz lazerede.. Agdaya dayaniyodm gerci bunada dayanirm diye dusunuyorm.. Sporami katilcksn sende bizle ne zamandir gorusemedk senle sac yarsmasndan beri:)

ben burda hep bı varım bı yokum canım baslıcam ama .. sen de ona basla rahatlık yanı dur ben de seans tarıhımı unuttum bı arayayım sunları

ay hadi ya yaptır canım o zaman kesinnn inşallah kalırız memnun ya :)

Kizlar muhtemelen bu hafta yaptiriyorum kaydimi spor salonuna insallah 3 ayda sonuc alirim..

senin hala olusuyormu peki

Icimdeki canavarı biri durdursuuuuuuuunn doymuyorum bugün midemde delik var sankiiisağlıksız bisey yemiyorum ama sürekli aklim bisey yemekte

Kizlar muhtemelen bu hafta yaptiriyorum kaydimi spor salonuna insallah 3 ayda sonuc alirim..
Hadi hayirli ugurlu olsun canm.mutlaka sonuç alirsın :)
Icimdeki canavarı biri durdursuuuuuuuunn doymuyorum bugün midemde delik var sankiiisağlıksız bisey yemiyorum ama sürekli aklim bisey yemekte
Olur öyle arada kuzum
Elma ye portakal ye aklına bişey geldikce

senin hala olusuyormu peki
yok hayatim suan izleri kaldi sadece bide bi yerde sertlik var onlarn gecmesi zaman alirmis oyle demisti doktor..
Su ic bebegimmm elma yee galeta yee spora kalk yada unut yemegi..
Sabahki çok çok iyiydi
Ama öğlenki için aynı şeyi soyleyemiycem
Kardiyovaskilure yani kalp sistemine çok calismamistim
Hepsi de ondan çıktı poff

Belki iyidir ya karamsar olma oyle bakalm hemencik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…