- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Kinada doktur bol bol harca kalorileriiiiBugün ve dün hiçbirşey yapamadım halbuki yaptığım zaman çok güzel oldu süperdi iki gündür misafirim var oturamadım Bile şimdi kızımı emziriyorum öyle yazıyorum yarında anneme gidicem misafir var ordada pazar günü kınaya gidicem inş çıkmam ortadan artık. Inş erkek olmazda.
Bekliyoruz bildirimini tatlışşkızlar fotoğraflarınıza bayıldımmmmm çok iyi olmuşsunuzz :)
bende dışardan yeni geldim maskemi yapıp spora başlıyorum hemennn görüşürüzzz
O zaman hemen ip alıyım kendimeOlur tabiki olmaz olur muu ip cok guzel kalori yaktirtir
Cok yemepogaca yaptım10 dkkada bakalım nasıl olcak bogazı tutamıyom ben ya
Kuzum harikasinn6 egzersiz harekitinden 90 tane,
70 squat,
30 mekik yaptımm.
bi kaç saat sonrada trambolin yapıcam :)
Bende alicam en kisa zamandaO zaman hemen ip alıyım kendime
Topsuz olanini yapiyorum bende :)
artırıcam biraz daha inşallah ama oldukça az terlemek için uğraşıyorum :)Kuzum harikasinn
Mekigi biraz daha arttirmaya ne dersinn
Hmmm anladim canimartırıcam biraz daha inşallah ama oldukça az terlemek için uğraşıyorum :)
koltuk altlarım acıyoda azcık lazerden dolayı :) yarın daha fazla yapıcam inşallah :)
Ben şimdi internetten baktım galiba netten alıcam hem de fiyatları da uygun kargo dahil en fazla 12 liraya geliyomuşBende alicam en kisa zamandanerden almak lazim ki ipi
Ben de ekliycem programımaTopsuz olanini yapiyorum bende :)
Inş canım bende çok istiyorumKinada doktur bol bol harca kalorileriiii
Gorusuruz tatlimmmYarın görüşmek üzere ben kaçar canlar öpüyorum hepinizi tek tekmutlu kalın hoşçakalın
Al bi kalem kagit tatlış olustur programiniBen de ekliycem programıma(sanki çok programım varmış gibi )
Bende bakiym memlekete doniym deBen şimdi internetten baktım galiba netten alıcam hem de fiyatları da uygun kargo dahil en fazla 12 liraya geliyomuş
Tabi bu en ucuzunun fiyatı ama sonuçta hepsi aynı işi görecek pahalısıyla atlayınca daha çok kilo verdirmiyo nasılsa
Tamam kuzumm programini paylas biz de faydalanalim !)Ay şükür bitirdim okumayı. Ne çok konuşmuşsunuz anacım yaaa.
Dün akşam iyi ki yapmışım, ne güzel bugün 2. günüm :)
Ben biraz araştırıp bir program yapayım, sonra da bildirimimi yapayım kuzulaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?