- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
agırlıkta ust bacak da baya kalınlasıyo dıye bılıyorumspor salonunda kilo vermek isteyene kilo almak isteyen ozel yemek listeside veriyoya hoca bide agırlıkla yapılan squat daha cabuk etki gosterirmiş hani bu baya kalkık popolar varya oyle yapılıyomus
kas oluyorya o kalınlasma gibi geliyoragırlıkta ust bacak da baya kalınlasıyo dıye bılıyorum
ben evde devam edeyım sımdılıkkas oluyorya o kalınlasma gibi geliyor
gobek bolgesinde farkettim ben degişikligi daha cok dumduz olmus kız tek hayalimben evde devam edeyım sımdılıksence var mı bende bı gelısme
Bebegm senin de duzdur hatta daha duzdur daha cok spor yapiyosun masallah sana squatin canli ornegisingobek bolgesinde farkettim ben degişikligi daha cok dumduz olmus kız tek hayalim
degil kızBebegm senin de duzdur hatta daha duzdur daha cok spor yapiyosun masallah sana squatin canli ornegisin
Ayy utandın mı sen yerim ben seniİnsallah oyledir bitanem
Ben niye göremedim ama merak ettimonceki ve sonraki halimi koydum albumume
degil kıztabi ben bide herseyi yiyorumya belki rejim yapsam orasıda duzlesir [/QUOTEU
Bende iki gundur dunyalari yiyorum bugun dur dedim kendime ama aksam misafirlikteyim
olsun sende gobek dumduz ye sen bişey olmaz:))Bende iki gundur dunyalari yiyorum bugun dur dedim kendime ama aksam misafirlikteyim
herkese gorunur yapmammıstım cnm ondan gorememişsindir takipcilere actım sadeceBen niye göremedim ama merak ettim
Bende takip ederim o zamanherkese gorunur yapmammıstım cnm ondan gorememişsindir takipcilere actım sadece
Lanareyi takip et tatlimBen niye göremedim ama merak ettim
Dustum kiz daha da 55.3 geliyorumEzgi kilo durumu ne alemde kiz mezuniyetten sonra kilo aldn miben 900 gr aldm biraz kemer sıkıcamm
Aksami hafif gecir bitanmOooff bende bu ara sanki saldım gibi yaaBugün ekmek arası köfte yedim kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?