fitim fitsin fit (squat)

evetttt trambolin de yaptım 20 dakika, yanına da 40 squat daha yaptım yani bugün 110 squat yapmış oldum :)
trambolinden sonra squat yapmak çok zor oluyormuş onu anladımmm
Bacaklarin mi agriyor trambolinden somra kuzum

Bacaklarin mi agriyor trambolinden somra kuzum
evet canım hemde çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum zaten bacaklarım direk şişiyor zıplarken :)
bu sefer trambolin üzerinde koşuda yaptım iyice zorladı bi ara pes edicektim az kalsın :)

Önce Plank Pozisyonunda başlıyoruz.

Sonra Down Hog denilen bu harekete geçiyoruz.

Sağ bacak havaya!

Down Hog'a geri dönüyoruz.

Şimdi de sol bacak havaya!

Up Dog'u da yapıyoruz veee...

Child's pose ile bitiriyoruz.

Her hareket programda yazan saniyeler kadar, birbirinden sonra yapılacak. Yani durarak değil bir hareketten diğerine geçerek.

Bu programı bir blogdan alıntıladım ama direkt blog adı paylaşılamıyor sanırım. İncelemek isteyen arkadaşlara özelden link atabilirim.

Squatın yanında bunu uygulamaya çalışacağım bakalım. :) Araştırmalara devam ederim bir yandan.

Yalnız o down hog da falan ayak tabanları yere tam basmaya çalışırken dizlerin arkası acayip geriliyor. Göründüğü kadar kolay değil, bir kere denemiştim de.

evet canım hemde çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum zaten bacaklarım direk şişiyor zıplarken :)
bu sefer trambolin üzerinde koşuda yaptım iyice zorladı bi ara pes edicektim az kalsın :)
Pes etmek yokkkkkkkk!!!!!!:)

ben bunu yapmaya çalışsam ortadan ayrılır heralde bacaklarımmmm

Kadin ne guzel esniyo oyl yaa..

etmedim etmedimmm aynen devam ediyorum çünkü zıplarken falan bacaklarım bildiğin taş gibi oluyor sıkamıyorum elimle kuzum çok iyi hissediyorum öyle oluncada
Bende su misafirlikten gidiyim eve lavaboya gidym mekik squat hallediyim ev kalabalik :)

Bende su misafirlikten gidiyim eve lavaboya gidym mekik squat hallediyim ev kalabalik :)
yaa şu misafirlikler zor yaaa benimde pazar günü kuzenimin bebeğinin 1 yaş partisi var güzel güzel yiyecekler hazırlıyorlar
Allah'tan tatlı sevmiyorum ama diğer yiyecekler börekler, çörekler nasıl tutucam kendimi bilmiyorummm

Yok kuzu yaa ayrılmaz :) Denemekte fayda var.

En son tüm hareketleri yapıp child's pose a geçmek süper. Tüm kasları rahatlatıyor. :)
bi deniyim hemen bakiyim yaaa :) ayrılırsa haber ederimmm

kendimce bi 20şer saniye yaptım ama çok zor yaaa kopcak gibi oldum

kızlar merhabalarr nasılsınızz? bugün giremedim hiç buraya bugünüm hep yollarda geçti anca eve geldim yemek yedim falan spora bile vakit bulamadım şimdi başladım moladayken buraya yazayım dedim. maşallah döktürmüşsünüz siz yine ben geçmişe döneyim yapılacak videoları yapıp geliyorum :)

Canim hic yeme demiyorum ye ama kucuk kucuk ye hepsinden bi parca al mesela

Aynen kuzumm tam gaz devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…