- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Bacaklarin mi agriyor trambolinden somra kuzumevetttt trambolin de yaptım 20 dakika, yanına da 40 squat daha yaptım yani bugün 110 squat yapmış oldum :)
trambolinden sonra squat yapmak çok zor oluyormuş onu anladımmm
evet canım hemde çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum zaten bacaklarım direk şişiyor zıplarken :)Bacaklarin mi agriyor trambolinden somra kuzum
Pes etmek yokkkkkkkk!!!!!!:)evet canım hemde çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum zaten bacaklarım direk şişiyor zıplarken :)
bu sefer trambolin üzerinde koşuda yaptım iyice zorladı bi ara pes edicektim az kalsın :)
ben bunu yapmaya çalışsam ortadan ayrılır heralde bacaklarımmmmEki Görüntüle 1394912
Önce Plank Pozisyonunda başlıyoruz.
Eki Görüntüle 1394914
Sonra Down Hog denilen bu harekete geçiyoruz.
Eki Görüntüle 1394916
Sağ bacak havaya!
Eki Görüntüle 1394914
Down Hog'a geri dönüyoruz.
Eki Görüntüle 1394916
Şimdi de sol bacak havaya!
Eki Görüntüle 1394919
Up Dog'u da yapıyoruz veee...
Eki Görüntüle 1394920
Child's pose ile bitiriyoruz.
Eki Görüntüle 1394921
Her hareket programda yazan saniyeler kadar, birbirinden sonra yapılacak. Yani durarak değil bir hareketten diğerine geçerek.
Bu programı bir blogdan alıntıladım ama direkt blog adı paylaşılamıyor sanırım. İncelemek isteyen arkadaşlara özelden link atabilirim.
Squatın yanında bunu uygulamaya çalışacağım bakalım. :) Araştırmalara devam ederim bir yandan.
Kadin ne guzel esniyo oyl yaa..Eki Görüntüle 1394912
Önce Plank Pozisyonunda başlıyoruz.
Eki Görüntüle 1394914
Sonra Down Hog denilen bu harekete geçiyoruz.
Eki Görüntüle 1394916
Sağ bacak havaya!
Eki Görüntüle 1394914
Down Hog'a geri dönüyoruz.
Eki Görüntüle 1394916
Şimdi de sol bacak havaya!
Eki Görüntüle 1394919
Up Dog'u da yapıyoruz veee...
Eki Görüntüle 1394920
Child's pose ile bitiriyoruz.
Eki Görüntüle 1394921
Her hareket programda yazan saniyeler kadar, birbirinden sonra yapılacak. Yani durarak değil bir hareketten diğerine geçerek.
Bu programı bir blogdan alıntıladım ama direkt blog adı paylaşılamıyor sanırım. İncelemek isteyen arkadaşlara özelden link atabilirim.
Squatın yanında bunu uygulamaya çalışacağım bakalım. :) Araştırmalara devam ederim bir yandan.
etmedim etmedimmm aynen devam ediyorum çünkü zıplarken falan bacaklarım bildiğin taş gibi oluyor sıkamıyorum elimle kuzumPes etmek yokkkkkkkk!!!!!!:)
Bende su misafirlikten gidiyim eve lavaboya gidym mekik squat hallediyimetmedim etmedimmm aynen devam ediyorum çünkü zıplarken falan bacaklarım bildiğin taş gibi oluyor sıkamıyorum elimle kuzumçok iyi hissediyorum öyle oluncada
yaa şu misafirlikler zor yaaaBende su misafirlikten gidiyim eve lavaboya gidym mekik squat hallediyimev kalabalik :)
ben bunu yapmaya çalışsam ortadan ayrılır heralde bacaklarımmmm
Kadin ne guzel esniyo oyl yaa..
bi deniyim hemen bakiyim yaaa :) ayrılırsa haber ederimmmYok kuzu yaa ayrılmaz :) Denemekte fayda var.
En son tüm hareketleri yapıp child's pose a geçmek süper. Tüm kasları rahatlatıyor. :)
Bir de süre arttıkça nasıl olur kim bilir.kendimce bi 20şer saniye yaptım ama çok zor yaaakopcak gibi oldum
canım maşallah resimler süper. benimde göbeğim böyle düzleşse nolurduu :) benimki ayva göbek :) ama benimmde bel oyuntumm varrEki Görüntüle 1394144 Ne dersiniz
valla büyük ihtimalle istemsiz olarak ayrılırım orta yerimden gibi duruyorBir de süre arttıkça nasıl olur kim bilir.
Canim hic yeme demiyorum ye ama kucuk kucuk ye hepsinden bi parca al meselayaa şu misafirlikler zor yaaabenimde pazar günü kuzenimin bebeğinin 1 yaş partisi var güzel güzel yiyecekler hazırlıyorlar
Allah'tan tatlı sevmiyorum ama diğer yiyecekler börekler, çörekler nasıl tutucam kendimi bilmiyorummm
Aynen kuzumm tam gaz devammmcanım maşallah resimler süper. benimde göbeğim böyle düzleşse nolurduu :) benimki ayva göbek :) ama benimmde bel oyuntumm varr
yanlış resmi alıntı yapmışım ya :) burda da popi biraz dikleşmiş gibi geldi bana da süpersin tam gaz devam
öyle yapıcam tatlı inşallah yoksa sabaha kadar trambolinde zıplamak zorunda kalırım :)Canim hic yeme demiyorum ye ama kucuk kucuk ye hepsinden bi parca al mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?